icon

2,5 ročný syn nechce nosiť zimnú čiapku

lus2909
11. dec 2017

Ahojte mamule potrebujem radu alebo nejaku fintu na krpca ma 2,5 a nechce nosit zimnu ciapku len jarnu a nemoze donekonecna chodit v tejto ciapke ked sa chceme dostat von 😂 nejde to ani dohovaranim ani po dobrom ani po zlom vidi ciapku a uz reve, nemam nato nervy 😂😂 dakujem

Strana
z2
katarinamarkova
11. dec 2017

@lus2909 v takýchto teplotách niečo nad nulou a ráno tesne okolo nuly dávam deťom aj ja len jarno-jesenné čiapky. v zimných by sa uvarili.

rada:
- je teplo, fakt stačí jarná čipaka, keď bude -5....-20 vtedy treba robiť paniku, že zimnú...
alternatíva ak jarná nestačí......:
- schovaj všetky jarné čiapky na povalu, do pivnice, do boxu dozadu do skrine - vytiahni len zimné, nebude mať inú možnosť
- natiahni jarnú - plus kapucňu z mikiny, či bundy
a) buď sa mu to zapáči a bude v teple
b) nebude mu tak pohodlne a radšej si zvolí sám ako alternatívu zimnú čiapku 🙂

katarinamarkova
11. dec 2017

@lus2909 🙂 a možno je zásadná chyba v tých 350tich čiapkach 🙂
349 schovaj
1ks nechaj

lus2909
autor
11. dec 2017

@katarinamarkova ano doteraz nosil jesenu capicu no nie vzdy je nad nulov a chodime aj vecer von no a vsetky deti maju capice a moj chodi zo servitkou na hlave 😂

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 otázka:
a ty, keď ideš s ním von máš na hlave zimnú čiapku??

lus2909
autor
12. dec 2017

@katarinamarkova nie lebo mne zima nie je a ja nie som dieta 😂

0silvia0
12. dec 2017

@lus2909 akú odpoveď chceš počuť? Dnes je 14 stupňov vonku, tak dnes ešte choďte von, môžete aj bez čiapky a potom už do jari len doma sedieť, ale dnes to treba využiť!!! ❤

lus2909
autor
12. dec 2017

@0silvia0 akoze mohla si si to opustit ja som chcela radu alebo ako ho osalit ja viem vy take problemy nemate ze vase deti nieco ani za boha nechcu ale preco by som mala do jari sediet doma boze, dalej to uz nekomentuj dakujem

0silvia0
12. dec 2017

@lus2909 choď s ním do obchodu nech si vyberie čiapku sám... môže byť takáto rada?

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 a prečo potom myslíš že tomu dieťaťu je zima? Keď tebe je teplo?
Ty chodíš bez čiapky lebo ti je teplo a chúďatku dieťaťu chceš nanútiť hrubú zimnú čiapku :(
a) dieťa má mať na sebe len o jednu vrstvu viac ako dospelý - čo platí pri malých babatkách ktoré sa moc nehýbu, nebehajú. 2,5ročné dieťa ktoré uteká, naháňa sa, hrá sa vonku by malo byť oblečené cca rovnako ako ty.
b) ideš dieťaťu ,,krásnym,, príkladom k tomu, že musí nosiť zimnú čiapku, lebo je zima a mamička chodí úplne bez čiapky, lebo je teplo.

lus2909
autor
12. dec 2017

@katarinamarkova jaaj takze ja sa mam podriadovat decku ked sedi v kociari a je -2 -3 tak neviem ci by ti v jarnej ciapke bolo teplo ale hold je to kazdeho vec ako oblieka svoje deti a raz tak ci tak si bude na tu ciapku ci rukavice zvyknut a je jedno ci teraz ked je nahodou 10 stuponv alebo ked bude - a okrem toho ked mi bude zima tak si tu ciapku dam myslim ze 2,5 rocny este nevie povedat aspon ten moj ci mu je zima alebo teplo

lus2909
autor
12. dec 2017

A okrem toho rec tu nebola o hrubej zimnej ciapke ale o teplejsiej ako je jarna 😉 dakujem za vsetky rady majte sa😂

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 mi chceš povedať že takmer 3rocne dieťa ti sedi počas celej prechadzky iba v kociku? Nebeha? Neprechadza sa? Nehra sa vonku? ale skutovne,co mu das na hlavu keď bude vonku ešte o 10;15 stupnov menej?

katarinamarkova
12. dec 2017

😃 @lus2909 ano je to každého vec ako oblieka svoje deti. Nechapem potom ale prečo si chodis po rady ako obliekať svoj dieťa keď každú jednu zavrhnes? Ves si dieťa obliekaj ako chceš 😊 mne to fakt jedno.len mi je kúsok luto 2,5rocneho dieťaťa co sedi v kociku,že akože prechádzka vonku teplo a ono ma Mat zimnu ciapku zstial co mamicka úplne bez ciapky.to je vsetko

tannja
12. dec 2017

a čo keby si mu dala tú jarnú čiapku, ktorú si chce dať a na to natiahla druhú teplejšiu? Či to by mu bolo teplo?

lus2909
autor
12. dec 2017

@katarinamarkova ano sedi lebo spava v kociari poobede, a zjavne si ti nepochopila o co mi islo a sabotujes teraz moje komentare, ja som nepovedala ze ma mat baranicu ale teplejsiu ciapku uz som to pisala vyssie a okrem toho aj ked chodi nemoze mat teplejsiu capicu aj ked je 7 stupnov? Ci ako??

lus2909
autor
12. dec 2017

@tannja cosi to by sa uvaril 😂

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 😊 od začiatku si spominala len zimnu ciapku. Teraz ku koncu zrazu bum len teplejsiu....to je aká? Tam mozme kludne zaradiť aj väčšinu jesenných ciapok 😊 takže žiadny problém vlastne neexistuje keď nosí dieťa to čo ma,nie?

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 keď je 7stupnov a dieťa chodi stačí aj ta najtenšia jesenna čiapka.

lus2909
autor
12. dec 2017

@katarinamarkova aha takze ty mas len jednu hrubu zimnu capicu a ziadna ina ani tensia neexistuje ci ako???? Dobre uz to neriesme, dakujem

katarinamarkova
12. dec 2017

@lus2909 ja tak ako aj deti mame ciapok od vymyslu sveta 😊 ale dnes to vonku nevyzera dokonca ani na tu jesennu 😊

zuzuliennka1
3. okt 2019

obnovujem diskusiu, syn je decembrovy, bude mat 2 roky, minuly rok uz neviem, ako sme to zvladli, asi este fungoval fusak, no tento rok koniec.. kupila som hrubsiu zateplenu bundu s batmanom, ani kapucna nepomaha... ani ked mam ciapku ja alebo manzel... no asi to chce len obrnit sa proti mudrym tetkam a dufat, ze neochorie... je zimny, tak mozno to ma “v krvi” 😂🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

lus2909
autor
6. okt 2019

@zuzuliennka1 moj celu zimu prezil v jarnej pretoze ani bohovi nechcel zimnu plus kapucna uz mu bola dobra ked bola velka zima

ivuska444
6. okt 2019

@lus2909 u nas tiez mame vzdy problem ked prechadzame z jedneho rocneho obdobia do druheho tiez teraz reval ked sme prechadzali nechcel ani ciapku ani bundu ale parkrat sme ostali doma a nikam sme nesli a teraz si uz zvykol a v pohode

ivuska444
6. okt 2019

@lus2909 skus uz teraz tu zimnu ciapku vybrat a nechavaj ju tam kde mava prichystanu aj tu tenku obcas navrhni nech si ju vyskusa len tak doma prip pred zrkadlom

Strana
z2