25 ročná dcéra stresuje, lebo nachádza na sebe nedokonalosti
25 rocna dcera zacala mat zlu naladu, vravi, ze je stara, nachadza na sebe same nedokonalosti, ze ma vrasky a pod. Ako jej pomoct?
Co urobi ked bude mat 50? V 25ke toto nie je normalne spravanie,ma si uzivat zivot nie riesit kraviny
potrebuje sa cítiť milovaná podľa mňa. Možno ťažko znáša, že už nie je ...násťročná, že je proste dospelá. Dosť skoro rieši vrásky...ešte by sa mohla zaoberať akné. Skúste jej ukázať, že krása ženy je oveľa viac ako vrásky, nedokonalosti, ktoré môže vidieť, alebo si domýšľať. Možno potrebuje iba upútať pozornosť na seba a trápi ju niečo hlbšie ako výzor. Venujte sa jej ako len môžete...choďte spolu na nákupy a tak...
Moja dcéra má 24 a kompletne prešedivenú hlavu(máme to v rodine,ja som mala21r),má 49 kg a keď si natiahla kožu na bruchu a vyhlásila,že je to ,,špek" a asi to telo ide dolu vodou,tak som sa jej rovno opýtala,či potrebuje preplesk!
Asi ma veľa času na hlúposti. Teraz mám 30 a toto neriešim. Jedine čo má takmtrapi kedy konečne začne nás krpec chodiť na nočník a si staršou sa učíme písať. Ono to malo niečo do seba keď v minulosti mali ženy deti skôr nemali čas na kraviny. Ja som tiež mala prvé v 23. A keď vidím čo riešili vtedy moje vtedajšie kamošky nechapala som , že také blbosti ich este trápia.
Je to normalne, ze chce vyzerat co najlepsie, v podstate zo vsade teraz idu dokonale zeny, za mna uvedomela zena musi vediet co sa jej na nej nepaci, nikdo nieje dokonaly, tiez si vravim toto by som chcela tak a tak len nie vsetko ide, myslim ze s 25 rocnou netreba v rukavickach jednat ak ma vyrazny problem a depresie smer psycholog
@mamina1419 presne vidim to na sestre a kamoskach, ze cooo to co riesia co maju 15tnast, ja od 19 v robote a v tridsiatke dve deti kde na kraviny nieje tak casu
Myslim si, ze dnes su mlade dievcata strasne ovplyvnovane soc. sietami a instagramom, kde su nerealne fotografie modeliek, ktore castokrat vyzeraju v skutocnosti uplne inak. Alebo su to zeny, ktore maju cely den cas venovat sa svojmu zovnajsku a nemusia driet kazdy den 8 hodin v robote. Asi jej len nastavovat zrkadlo, ze skutocnost je uplne ina.
Treba sa s ňou porozprávať, niečo jej v živote chyba, ja mam tiež 25, som po dovoch deťoch takže nedokonalosti sú, nie raz sa preto trápim, ale nepreháňam to, nevravím si ze som stará... Ma narušení psychiku, chyba jej pochvala, ocenenie, to, aby jej niekto povedal ako dobre vyzerá 🙂
No takto…ja ked som mala 25, tak tiez presne v tom veku som zacala mat z veku a z vrasok paniku 😀 je to podla mna normalne…je to presne ten vek, kedy uz naozaj koza prestava byt taka pruzna ako predtym…teraz mam 30 a uz to tak neriesim….presne aj tvoja dcera si musi prejst tym obdobim prvych vrasok..a ked bude mat deti tak uz naozaj nebude mat cas riesit nejake vrasky 😂
Mám 26 a 2 deti. Fakt nieje čas všimať si jednu vrásku hore a jednu dole. Asi nemá nič na práci, len pozerať do zrkadla 😬 možno jej trochu botoxu pomôže a bude sa citiť lepšie

hovorit jej aka je krasna a milovana