icon

3-ročné dieťa náhodou vytočilo 112

17. aug 2022

Mam mobil na kod,ked date parkrat zle kod,tak vam napise,ze len tiesnove volania..a dcerke sa asi nahodou podarilo,ako nebadane nasla fon polozeny,volala 35sekund,nic im nepovedala..budem.mat nejak zle🥹?Bojim sam.dakujem za odpoved

Strana
z2
rodinka
17. aug 2022

Zavolaj tam a povedz, že z tvojho čísla tam bolo nedávno volané ze to sa dcérke omylom podarilo ci?

katkaseiner
17. aug 2022

asi prestat davat 3rocnemu dietatu telefon...
na margo napisaneho ti ale prezradim, ze moj otec dal mojej vtedy asi 4rocnej dcere telefon hrat sa... ona ho odblokovala (nemal kod len max stlacenie 2 tlacidiel) a zavolala jeho kolegovi (nie prvy ani posledny v zozname), pokecala s nim... my sme si mysleli ze len rozprava do telefonu akoby telefonovala... potom volal naspat a to uz zdvihol hrdy dedo a jeho kolega ze mas vnucku? odpoved ano.. a vola sa Olivia? ano odkial to vies... pred chvilou sme si spolu pokecali 😝

terry2003
Autor odpoveď zmazal
autor
17. aug 2022

@katkaseiner ty si nikdy nezabudla niekde fon(ja na posteli)?davam si na to pozor😳

autor
17. aug 2022

@terry2003
@rodinka volala pred 2hodinami,tak uz by volali spat,alebo nieco?vari som jedina,co sa take stalo😔

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
liloastitch
17. aug 2022

Tak späť by som určite nevolala. Možno malá niečo zabľabotala a oni pochopili, žiaľ stane sa. Nie si prvá ani posledná.

terry2003
17. aug 2022

Môj bratranec raz zavolal takto políciu. Teta si odložila mobil, a on ho tajjne zobral. Vytukal číslo policajtov( učili sa o tých číslach v škôlke) a povedal im, že majú doma zlodeja ( vymyslel si to). O pol hodiny vykopol policajt dvere, a celá rodina len šokovane pozerala, že čo sa to preboha deje. Mal päť rokov.

margaretka_
17. aug 2022

Uecite by som nevolala späť. Ved to nezavolas tomu istému cloveku. A zbytocne to blokuje linku

nikpa
17. aug 2022

Môj malý tiež vytočil keď mal asi 3r. a ešte si aj pokecal s pánom na druhom konci, ten hneď pochodil čo sa deje a kým som dobehla k telefónu, dával mu prednášku, že nemá volať z maminho telefónu 😀

liloastitch
17. aug 2022

@katkaseiner u nás syn vzal otcov telefón a zavolal rovno šéfovi. Mal 2 roky rozprával tak kadejako a do telefónu kričal "haló, ocko, kaká?" (kaká volal starkú) a z druhej strany som už len počula "hej ocko kaká? Netaraj" 😂

autor
17. aug 2022

@bilberryday len ci by mi to uverili,ked daju uz pokutu 😭 ..

autor
17. aug 2022

@nikpa ale moja im nic nepovedala,bola som blizko😔,len som netusila,ze ma telefon..a o hodinu a pol,ked som isla volat,som si vsimla,ze volala🥴

zuzuliennka1
17. aug 2022

mas iPhone? da sa to vypnut. Aby sa nevytacalo tiesnove volanie

anavixy
17. aug 2022

My sme pred par rokmi mali v praci telefonne klapky na rozne odd (ako vsade) a ked sme chceli volat niekde externe, tak sme museli pred telefonne cislo dat 0 (napr. 00902 777 111) no a potom nam to zmenili, uz sa nedavala nula a tym padom sa pomenili aj klapky. Kolegyna naucena, ze sanitar ma klapku 158 vytocila cislo a ked sa jej ohlasili hasiči cela šokovaná bez slova položila 😄😄

kamagma
17. aug 2022

Nic sa nedeje, pracujem tam,casto su take hovory

nika11103
17. aug 2022

Autorka nerob si z toho vôbec ťažkú hlavu , myslíš že si jediná ktorej sa to stalo ? Mne sa stalo presne toto iste , mne samej neviem ako to je možné proste som mala telefón pri sebe na gauči zaspala som a dokonca mi volali aj naspäť sa mi zdá , ale prespala som do rana . Nič som neriešila ďalej presne ako sa píše na čo zbytočne blokovať opätovne linku . Pokutu by si dostala len keby si niekto naozaj robí srandu a zavolá tam 20 krát za sebou . Nič sa nestalo neboj kľud nabudúce lepší pozor na telefón 😘

autor
17. aug 2022

@nika11103 dakujem za upokojujuce slova 😇,ved to,ze 1x a hned pokuta by mala byt?

autor
17. aug 2022

@kamagma naozaj?aj ked tolko sekund hovor bol?ja som pani nepocula a isto by som sa ozvala a moja dcerka asi tiez nevedela co sa deje

autor
17. aug 2022

@zuzuliennka1 mam oppo tepefon..a hned ako idem dat kod,pise pod ciselnikom..nudzovy hovor

autor
17. aug 2022

@kamagma ani si moje telefonne cislo neulozili,na pokutu😭,mna to naozaj mrzi..nepokladam hocikde fon

autor
17. aug 2022

Prepac,to mala byt otazka ci si ulozili moje cislo na pokutu

zuzinka888
17. aug 2022

Nie nevolaj!!! Zbyticne by si " blokovala" linku mozno ju ani neprepolili. Na zaciatku je varovanie ze sa cely hovor nahrava a uchovava a za nemas blokovat linku az potom ta prepoja na opedatora. Takze mozno ani nestihla prepojit. Jedno zbytocne volanie je blbe ale 2?( ten tvoj) v jeden den to nevysvetlis. Operatori su skoleny a volaju naspat len ked maju podozrenie ze clovek je zraneny a nedokaze hovorit npr.porazka. a pochybujem ze ti ti prisla domov len tak pokuta muselo by sa zacat trestne/spravne konanie. Nestresuj.

sasa1310
17. aug 2022

@terry2003 to čo sú za rady, že zavolať tam? Aby zasa blokovali linku či čo?

sasa1310
17. aug 2022

pokuta za zavolanie nie je. Je xy detí, ktorým sa podarí vytočiť 112. Pokuta býva za zbytočný výjazd. Resp. ani nie pokuta, ale uhradenie zbytočného výjazdu

autor
17. aug 2022

@zuzinka888
@sasa1310 dakujem,prajem vsetkym pokojny vecer🙏

nelca0510
17. aug 2022

Raz sa.toto.stalo aj mne na starom telefóne,pani zdvihla,a mne to nešlo vypnúť,lebo ten mobil už bol pokazený. Nevola som späť ani ja,ani pani a pokutu som nedostala. Kľud 🙂

autor
17. aug 2022

@nelca0510 dakujem,ponaucenie mam 🙃

tani777
17. aug 2022

Jooou to sa podarilo aj mojej 😁 dobre poznala cislo 112,natukala a nahodou sa jej podarilo aj tuknut volanie (to urcite nechcela)...ja som pocula z vedlajsej miestnosti,ze moj telefon nieco hovori..dobehla som k nej,pytala som sa co to bolo,ta ze ona nevie 😁 asi o dve hodky som zistila,ze mam hovor na 112 asi 20sekund 🙈 no ma skoro slak trafil..nic sa nestalo,dcere som vysvetlila,ze to nie je sranda a na hranie..

kamagma
17. aug 2022

Nie nedostanes pokutu

Strana
z2