3-ročné dieťa náhodou vytočilo 112
Mam mobil na kod,ked date parkrat zle kod,tak vam napise,ze len tiesnove volania..a dcerke sa asi nahodou podarilo,ako nebadane nasla fon polozeny,volala 35sekund,nic im nepovedala..budem.mat nejak zle🥹?Bojim sam.dakujem za odpoved
Ja by som spat zavolala a vysvetlila to..oni totiz maju povinnost preverit ci sa predsa len nieco nedeje na adrese ci gps mieste volania..uz boli pripady kedy male dieta volalo napriklad zachranku,a naozaj ju bolo treba, alebo dospely omdlel sotva vytocil cislo a pod. Pokutu platis keby urobili vyjazd,a ten by bol nepotrebny,navyse by ich bolo treba inde kde pojde o zivot..radsej pol minutky bloknut linku s vysvetlit ze ide o omyl a vyjazd netreba nez celu posadku zabavit na niekolko minut kym inde bude potreba ich pomoc.
@babydesire pisala mi tu pani od nich,a je to uz takmer 2dni,takze nic nepreverili

Ja sama som vytocila omylom 112 asi tak 15 krat, lebo som ich mala navolenych nejak cez bocne tlacitko, nechapem preco ale tak som to mala a ked som 2 krat stlacila uz som volala, nikdy mi nedosla ani pokuta ani mi nikto nevolal spat