4 nákupy po sebe a 4 nedopadli ako mali. Je to náhoda?
Ahojte, ja som sa tu síce registrovala skôr, ale nechodila sem, začala som až teraz, skrz bazár, bud ako predaj, alebo kupa..
ale teraz posledné 4 nákupy , a vždy dopadli s chybami...
Ja neviem, či mám taku sprostnu smolu, alebo je to teda teraz trend ?
prv som kupila lego pre dcérku...Ehm, nedoslo mi všetko, ešte aj zlé časti ...ANO ked som sa ozvala mamička potom doposlala chýbajuce časti, ospravedlnila sa, že ju to mrzi...
neriešila som, reku stane sa...
znova som tu našla lego pre dcérku, od inej maminky, a ZNOVA, zlá hlavná suciastka..ked som sa na to ozvala, tak áno, znova ochota maminky chybu napravit.., aj sa ospravedlnila
tretí nakup spotrebič do kuchyne..pýtam, sa, či je všetko komplent, nakolko na fotke to nebolo evidentne..že ano., je to komplet...NO A NEBOLO :D :D :D
písala som, a už : " mrzí ma to, a ona ani nevedela, ako to v komplete vlastne vyzeralo, bola v tom, že to komplet je..nebol zámer ma oklamať...
reku dooobre, nebudem robiť sceny, nakolko to stale vyšlo aj nekompletne sa dobru cenu
Kokos, ale dnes mi prisiel 4tý nakup... a ZNOVA, DOKONCA UPLNE INY TOVAR , lebo si mysleli, že je to to iste, a znova, so slovami " ojoj, to ma mrzi, nevsimli sme si, nevedeli sme, že to nie je presná duplicita "
Recenzie mala každá maminka, pritom super,
vraj sa im to NIKDY PREDTYM NESTALO a a teda, ANO mali POTOM ochotu napravit...
nakolko teda to aj napravili, ich nejdem označovat, a teda neviem, či sa to dá definovať ako podvodnička :D
ale uznajte, skutočne 4 nakupy, a 4 zle !!!
4 x po sebe aby na mna padol " čierny Peter " sa mi už nezdá ako náhoda :D
a 4 rozne ženy, ja neviem :D :D
( a ušetrime si komentáre, nakupuj v obchode za plné sumy, a nestalo by sa ti to , lebo NEMALO BY SA TO STAT totiž vobec )
Piatok 13
mna to nahodou pobavilo :D mna by asi porazilo... aspon ze to beries s humorom :D
@ejkapanda vies co ja som bazare uz vzdala, tiez mi pani poslala uplne ine veci ako som mala vyfiltrovane, napisane ze chcem, navyse ine cisla, vacsie a ja som potrebovala pokryt sucasne cislo aby nosil.
Predala som odsavacku, monitor dychu a nejake hracie kolotoce a skoncila som.
Vsetko hadzem do Humany, absolutne ma nebavi sa serkat s kravinami po dve eura, este aby si o mna niekto hubu obtieral.
Darovat nie je kde, kazdy fajnovy, len by si vyberali z dvasiatich krabic po kusoch.
Dokonca co sa dalo darovat cez mat.centrum uz mi minuly rok povedali ze sa neda.
Vyhodim a nech si kazdy nove kupi.
Ja už kupujem len osobný odber a keď take v okolí nezoženiem, kúpim radšej nové v obchode
@maranta_leuconeura , vy čo ste agresívna, a povyšenecka ? , zaujímave, že ako to vidíte vy, ako ako napríklad pani pod Vami 🙂
ak vy máte velký eshop, tak odosielate, zrejme aj viac zásielok denne., budiš stane sa...
.ale pochybujem, že tie ženy tu mali 100 objednávok za den :D
je to náhoda.
@ejkapanda pripajam sa, aj sama som uz chcela polozit otazku na to, co som este na bazare nezazila a to som tu naozaj dlho.
Jednoducho neprisli balicky. Zhodou okolnosti 2x oteplovacky. Tak neviem, ci naozaj to pripisat poste alebo predacajucej.??? V prvom pripade isiel balik obycajnou postou, to vsak neznamena, ze zasielka nemusi byt dorucena, doteraz som s tym nemala nikdy problem a pri druhej je inzerat pozastaveny a pani neodoveda, peniaze obdrzala, to aj potvrdila a odvtedy ani tuk.
Co teda teraz? Nahoda?
@babulkomale , tak oblečenie aj ja darujem, na to by som nemala nervy premeriavat, atd...ale hračiek, je nejak všade dosť .D To nikto nechce, a fakt tu má ved osobne 3 inzeraty, dcérka rada kresli, tak aspon mám za to farbu z T.di pre nu 🙂
ako oplatilo sa to, aj nekompletne, atd, a mala som aj to štastie, že sa to vyriesilo, len som ozaj šokovana, že mne osobne sa to stalo, fakt 4x po sebe :D Ved mám spravy ako dokaz, a teda s maminkami som slušne :D
tu som ich ani nespomenula, a aj im osobne v tej chvili pisala, že dobre v poriadku, nechala som to aj tak, nenapísala som im ani negatívnu rezenciu, že sa stal omyl, ale napravil...
ALE rada by som vedela, že či skutočne, iba blbá nahoda, alebo sa niečo teda deje 🙂
@luliu , áno, to som, preto som to hned aj napísala, a nejak som nemenovala, ani nepísala konkretne uplne, o čo išlo, ja rozumiem, že sa stane...
aj maminkám, som napísala, do správe, že okej..nech sa tým netrápia..ale uzajte, stat sa raz fajn, ale 4x posledne nákupy, a stalo sa to ? to už mi vrta v hlave, že či ja mám fakt taku smolu ?
@ejkapanda mne sa stalo, že som svokre objednávala šaty a k nim sako. Sako neprišlo. Pani sa ospravedlnila a sako poslala. Dva balíčky mi neprišli. Pani chcela riešiť, za 3€ som to ani ďalej neriešila. Obyčajne poštovné je na vlastnú zodpovednosť väčšinou. Objednávala som šaty vianočné nové z MK a neprišli. Predávajúca mi poslala nové. Veci s dierkou, fľakom, zmolkami (100%stav) oškreté (top stav) tiez 4 nakupy po sebe. Predtým nic. nakupujem na bazáre, aj to sa stane... jednoducho si mala smolu...4x po sebe. Mňa by to tiež škrelo , takže ta chápem.
@zuzanaokasova , tak ja som prave na základe toho zašla sem skrz bazar či už ako predaj, alebo ako kupa...ponukala som po dcérke kozmeticky stolik, bolo uvedene, že su zrkadla posuchane, ale nie moc, no len osobny odber, nakolko, čo je niekomu nie vela, mohlo byt pre ineho dost..a nechcela som aby doslo k sklamaniu..
kedže je tu možnost recenzii, tak som sa nebála, ani predávat ani nakupovat...len 4 po sebe, ma touž sokovalo, že " aka blbá nahoda "
vaše skusenosti ma mrzia, a napriklad, by som ich tu teda nečakala 🙂
@ejkapanda ale to, ze sa zabudne suciastka z lega nie je podvod. je to omyl, co by s tou kockou z lega asi tak robila? najma, ak ju doposlala, si predavajuca nezasluzi spominat v negativnych intenciach. takze by si za operativne riesenie problemu mala zasluzit pochvalu, nie vahanie, ci je to na oznacenie podvodnicky ...
a co chces pocut? ze sa 4 voci tebe spikli a dohodli sa, ze idu ti robit zle?
neuplny spoterbic by som riesila. no a ten vymeneny, ciaky, ten by som vratila. hotovo.
poviem ti to tak, ze lego je kategoria sama o sebe. Vacsina ludi to proste neriesi.
Asi raz v zivote som kupila pouzite kompletne lego. Inak bud chyba diel, je inej farby, je vymeneny za podobny, postavicky maju ine hlavy, nohy, vlasy. Nekonecne ma to vytaca. Ked pride Elsa s hnedymi ocami, alebo ina stolicka, zazltnute lego, nebodaj neoriginal. Aspon do kelu napisem, ze toto a toto chyba. Podla mna vacsina nema kapcitu na to, aby prisla na to, ze tam je nieco zle 🤷♀️

A co ine ako nakupuj v obchode chces pocut, pani dokonala? 😆 A aj tam sa ti to stane. Predstav si, ja mam eshop a tiez sa mi uz stalo, ze som ludom vymenila zasielky alebo nieco zabudla pribalit a to si vzdy po sebe kontrolujem, no aj tak sa stane, ved som len clovek preboha, chybu som vzdy napravila. Ci myslis si, ze som to spravila naschval, aby mi mohli nasrati/sklamani ludia vypisovat? 🤦