Mate skusenosti s AB ROCKET? Naozaj to setri chrbticu pri cviceni? Chcel by som si to kupit,lenze mam problemy s vyskocenou platnickou,tak neviem,ci by mi to este viac neublizilo. vopred dakujem za odpovede. 😀 😀 😀 😀
bocan ja si myslim ze vsetky taketo pomocky z WS shopu su tak na 2 veci.a zatial nepoznam nikoho komu by takyto stroj pomohol. a viem ze jedna znama ma orbi-track a druha king jim-alebo ako sa to pise 😉 vacsinou to potom ludom len zavadzia a sluzi ako vesiak 🙂
ked mas problem s chrbticou, zajdi do neakeho fit centra a tam ti priamo poradia, ake cviky su vhodne pre teba.
je to uplna telepi..vina. Ale uplna. Nema to stabilitu, pri "cviceni" sa ides prekotit dozadu lebo je to labilne a potom, ked ta nieco zdviha, tvoje brusne svaly urcite nepracuju. Skoda penazi.
Mila cessy a cat...dakujem velmi pekne za nazor..... 😉 😉 😉 😉 😉
hlúposť,videla som, vyskúšala, a neodporúčam to 😉
No ja to mám doma už 3 mesiace a po pôrode mi to moc pomohlo, lebo som nevládala spraviť klasické brušáky...cvičím každý deň a brucho sa stáva stále pevnejšie. Ja by som to určite odporučila. Mám problém s krčnou chrbticou a pri cvičení mi ju šetí. Nemám čas chodiť do posilky. 😒 Ja odporúčam.
dakujem za odpovede 😉 😉 😉
a co takhle cvičit jen s vlastním tělem ..
bez použití nohou ..takže se stehnama kolmo k podložce, aby se neúčastnili jako pomocník ke břichu
to bude stopro větší zabíračka
vyskusam 🙂
zkus ..už jsem to psal milionkrát tady
stehna kolmo a zdvihnout trup trošku do vzduchu, vydržet 2, 3 sekundy .. trochu spustit dolů, ale nedotknout se podložky ..tam vydržet zas ty tři nebo dvě sekundy ... a tak několikrát kmitat. Pak odpočinout minutu a znova ...třeba 3 série
pro někoho je dost 10 kmitů, pro někoho 20 málo ... zkus, uvidíš
břišní svalstvo se regeneruje strašně rychle, takže nějaký problémy ti to nepřinese
vdaka moc 😉 😉 😉
tak co? vyzkoušené?
nie,nie,zatial nie... 😉
🙂 🙂 🙂
Naozaj to pomaha na brusne svalstvo tak ako to ospevuju v reklamach,alebo je to len zase dalsie klamstvo na ludi?