Admin, prosím, navrhni názov alebo ,,Ako upraviť preklepovú chybu v príspevku"
Ahojte. Často sa mi stane, že pri najlepšej vôli a kontrole písaného textu odošlem kopec preklepových chýb a význam vety musí byť ťažšie pochopiteľný. Ako to napraviť? Existuje nejaká aplikácia, ktorá by mi dala upozornenie na chybu, pravopis, nepustila ma odoslať text? Bolo by možné upraviť text príspevku po odoslaní bez toho, aby bol celý zmazaný?
@katkamatka7 Krátko po odoslaní, neviem presne, koľko, ale len možno minútku-dve, sa dá ešte text upraviť. Klikneš na tú šípku vpravo hore a ak ešte nie je neskoro, ako jedna z možností sa ti tam objaví upraviť. Prepíšeš, odošleš.
Neskôr to už nejde. Zrejme kvôli tomu, že ak niekto medzitým na ten príspevok zareaguje, nech je jasné, že reagoval na to, čo tam bolo vtedy napísané.
@katkamatka7 Teraz som skúšala, ako dlho sa mi to tam bude zobrazovať, tak je to približne 2 minúty. 😉
@h2 Ďakujem 🙂
Po roku sa mi ani jeden krát nepodarilo upraviť už odoslaný text v diskusii. Ani na čas jednej sekundy.
A pritom registrujem, že je to možné, keď prečítam nový príspevok iného diskutujuceho a o pár minút neskôr ten istý príspevok čítam už upravený.
( Úpravu textu mám umožnenú v príspevku na stene alebo v skupine, ale nie v diskusii). (Prečo?).
@katkamatka7 Mne ide upravit. Po dobu asi 1 minuty... to je cudne, ze ti to nejde. Mozno ak si pod anonymom, tak vtedy to nejde (?). Ci aj pod vlastnym nickom?
@basska_b Pod vlastným, skúsim upraviť teraz.
Dve možnosti: Zmaž. Zruš.
@katkamatka7 Fu, tak to je otazka na IT technicku podporu, ze preco ty si jedina, komu to nejde. Musis vyskusat taky ten odkazovac modreho konika a oni to dakomu preposlu. Za konikom na pozadi fici inak celkom velke ITcko

Treba si po sebe ešte raz prečítať pred odoslaním, to pomáha najviac.