icon

Admini mi znovu stopli inzerát. Nepreháňajú to?

aninka30
1. dec 2011

uz po x-ty krat mi stopli inzerat - dovody - nesmu byt velke pismena,vela vykricnikov,ciarky,bodky,nemoze tam byt napisane nove atd...robia to len mne?(ps. cakam ze stopnu aj tuto otazku) 😝

lenuska20
1. dec 2011

podla toho, čo píšeš tak si porušovala pravidlá

anaxamon
1. dec 2011

ked zadavas inzerat mas tam riadok ze suhlasis s pravidlami bazaru, takze to ze si ich neprecitala je tvoja chyba. Treba si ich prejist a potom ti nebudu inzeraty stopovane a namiesto slova nove pouzi slovo nenosene resp. nepouzivane s vysackou a pod.

mircalla
1. dec 2011

tak to nerob, vsetko co popisujes je mimo pravidiel. ze to ale prehanaju, tak s tym suhlasim, nie vsak co sa inzeratov tyka...

traktor
1. dec 2011

..nie nemam..kazda stranka ma svoje pravidla..aj tato..tak si ich treba precitat a dodrziavat a vsetko bude ok..ja sa cudujem, ze sa stale rozculujete, ze bol inzerat stopnuty pre slovo *nove*..ved to je tu pisane kazdy den..a aj napriek tomu to pouzivate a potom sa stazujete..aj ine bazariky maju svoje pravidla a treba ich dodrziavat..este sa tesme, ze si za inzeraty nemusime platit, ze ich tu mame zadarmo,,,ze je tu moznost aktualizovat ich a ine..takze nestazovat sa ,staci len citat 😉

pingu1
1. dec 2011

ja mam, hlavne ked chcem pisat spravu bez predmetu a vsade musim dodrzovat bodky, ciarky, vykricniky, otazniky.

ani_sama_neviem
1. dec 2011

ale vsak je to ich stranka... ich pravidla! Ak si vy vytvorite vlastnu stranku a budete na nej adminovat tiez si vytvorite svoje pravidla ako mne to vadi obcas tie niektore pravidla ale tak co ked sa mi nepaci nebudem tu chodit a nie sa stale stazovat ze ake je hento zle a toto zle kazda jedna ste suhlasili s pravidlami tak potom o com tu je rec? 🙂 Ale to je len moj nazor! Dufam sa do mna nepusti teraz milion mamiciek 🙂

ludka77
1. dec 2011

Mne ani tak nevadí, že mi stopnú pre takú blbosť inzerát, tak majú také pravidlá tak ok, ale keď mi po 3 rokoch stopnú foto profilové, že nespĺňa pravidlá, ktoré v takom čase keď som ju dávala ani neboli tak to mi príde choré, vraj radšej tam nemám mať žiadnu foto!! (mala som foto z profilu) Tak to ma riadne vytočilo

megi1989
1. dec 2011

@ludka77 tiež som mala asi necelé 3 roky fotku z profilu, kde oproti mne bol z profilu môj synček, a po tých takmer 3 rokoch mi to stopli, vraj ostatní chcú vedieť ským komunikujú . . . A to som sa tu v tej dobe ani moc neangažovala, á ani náhodou som tu nič nepredávala . . Takže neviem komu mohla vadiť moja foto 😠 😒 😕 😕

jajka0211
1. dec 2011

mne vkuse menia nadpis v otazke.. nechapem.. snazim sa co najpresnejsie a najstrucnejsie napisat a stale mi to nejak zmenia..

monika15
1. dec 2011

babyyyyy tak dajte ze na predaj dotrhane spinave zas...e 🙂)) a nestopnuuuuu 🙂)))))

p.s. prehanaju to a aaj co sa tyka fotiek tak urcite ano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzana_m
1. dec 2011

Aj ja si myslím že preháňajú! Ok, je to ich stránka,ich pravidlá, ale čo je moc ,to je moc. Veľa slušných mamičiek to už aj odradilo predávať,radšej maju inzeráty na mmb. V poslednej dobe sa tu nejak množia klamárske,zavádzajúce mamičky, čo pošlú špinavé,dotrhané veci, alebo úchyláci, čo pýtaju nosené gaťky,alebo žena,ktorá pod niekolkymi nickmi žobre veci,a ku každemu nicku ma iny srdcervuci pribeh---toto im nevadi............ALE nam slušnym,čo mame zle bodku,alebo ja napr. som mala fotku-služiacu na pomoc mamičke,ku mojmu inzeratu, to stopnú! Ja som si pomenila všetky inzeraty,aby (dufam) splnali pravidla,ale mi to riadne ide na nervy, normalne sa citim ako v polepšovni alebo v školke. A nielen ja.........Btw na roznych ludi maju rozni meter,a to nie je len moj nazor................... 😝

nathalie111
1. dec 2011

mne tiez stopli viacero inzeratov....lebo napr.kabelka nepatri do kategorie Ine pre mamicky a tehotne...totiz,nepatri nikam...Mam inzerovat inde... 😒 je to skoda,lebo mozno nieco,co ja nevyuzijem,moze kupit niekto iny,komu sa to zide..za prijatelnu cenu..a v dobrej kvalite...hoci aj kabelku...
a neviem,co za problem je oznacenie NOVY tovar..nepouzivany alebo nenoseny je v com ine??? 😖

hajanka
1. dec 2011

Ze: "Admini mi znovu stopli inzerát. Nepreháňajú to?" 😀 😀 😀
V prvom rade si "ty" musela opakovane porusit pravidla (neprehanas to?), tak je namieste, ze ti "znovu" stopli inzerat 😉 bud rada, ze ta "este" neblokli za opakovane porusovanie pravidiel.

bubinko83
1. dec 2011

na každom fore su pravidla ale tu su strašne prisne a niekedy aj zbytočne mi pridu ,niekedy si pripadam jak nesvojpravna 😀 Nemožeš toto,tamto,taky inzerat nevyhovuje,žiadne vykričniky ani velke pismena. Ale napriek tomu sem rada chodim. Ale myslim že je to tu trošku pritiahnute za vlasy a strašne prisne pravidla.A niekedy mi pridu admini strašne arogantny ,sorry 😉

lucia20
1. dec 2011

Ja tiez obcas nadavam na blokovanie, ale nie inzeratov. ja som rada, ze davaju bacha. napr. pravidlo o tom, ze foto musi byt tebou urobena je super, lebo vies, co kupujes. (vacsinou), to ze sa tu nesmu predavat nove veci, to sa mi tiez paci. pretoze napr. mmb je zahlteny komercnou inzerciou. ked chcem nove, viem kde pozriet. to sa mi paci, aky je rozdiel medzi nove a nepouzivane, ok, to beriem. len ma zaraza, to, ze napriek tomu, ze stopuju kde sa da, niekedy je tu ilustracne foto niekolko dni, teraz tu boli nove kombinezy s visackami, na tom by nic nebolo, ale cely text bol v tom duchu, ze sa jedna o firmu, (posielame do troch dni, podla stavu na sklade)......... a podobne. ked uz teda stopovat, tak komplet vsetkych. bez vynimky.

moncicatko19
1. dec 2011

😀 😀 😀 staci ked napises...napr: rifle a nie SUPER KRAAAAASNE nove rifle!!!!!! a nic ti nestopnu 😉 😉

denisic
2. dec 2011

mne stopli dvakrat inzerat, ktory nesplnal pravidla, odvtedy si davam na pravidla pozor a nemam problem...tiez sa mi paci, ze tu nie je komercny predaj ako na mmb, tam aj medzi pouzitymi vecami najdete komercny predaj...dalsia super vec, ze si tu mozem inzeraty aktualizovat, co na detskombazare vobec nejde (ani menit text inzeratu a podobne)...ja mozem MK len chvalit, mne sa najviac dari predavat cez tento portal, ci uz registrovanym alebo neregistrovanym a zatial som vdakabohu na ziadny podvod nenatrafila 🙂

poleva
4. aug 2012

môže mi niekto už konečne odblokovať inzerát ? dakujem

zuzanocka
11. aug 2012

mne bol tiez dnes pozastaveny inzerat, ktory, aj ked som si jeho nazov precitala hadam 50x, neporusoval pravidla...

"Dôvod Obsahuje nepovolené znaky alebo je písaný VEĽKÝMI PÍSMENAMI
Vysvetlenie Medzi nepovolené znaky patria napr. viaceré výkričníky, rôzne dekoračné znaky. Tiež nie je ok písať všetko veľkými písmenami. Pôsobí to, že sa chceš za každú cenu zvýrazniť. Nie je to potrebné, kto hľadá tvoj produkt určite ho neprehliadne. Chceme, aby popis inzerátov bol čistý, bez zbytočných znakov a iných rušivých elementov.
Riešenie: Zmeň inzerát tak, aby neobsahoval nepovolené znaky a aby neobsahoval slová písané veľkými písmenami (výnimkou sú značky, napr. IKEA)."

moj inzerat: Nádherná knižka Macko Pú + darček! --- vadil tam jeden vykricnik??

morzsi
Odpoveď bola odstránená