Adopcia na diaľku - skúsenosti

eee30
30. nov 2020

Ahojte, máte niekto túto skúsenosť? Sú tu nejaké diskusie, všetky pár rokov staré... Chcela by som kontakt na nejakú serióznu overenú agentúru, ideálne by bolo, keby bol umožnený aspoň aký-taký priamy kontakt s dieťaťom. Rozmýšľam nad Ukrajinou....Ďakujem 🙂

grace55
30. nov 2020

@eee30 Slovenska katolicka charita

tortelinka
30. nov 2020

@eee30 my máme takto dieťa, integra

gubiko
1. dec 2020

my máme tiež z SKCH, ale priamy kontakt nie je možný. neviem si predstaviť, že by som s tým ľudí, ktorí sa o nich starajú alebo ich učia zaťažovala. mám pocit, že len takto, komunikujúc cez listy, je to celkom náročné na organizáciu.
na druhej strane viem pochopiť takúto potrebu, že by ste sa s ním radi aj stretli. som zvedavá, či sa niekto ozve, či a kde je takáto možnosť. držím palce.

eee30
autor
1. dec 2020

Robila som opatrovateľku v Rakúsku a pani o kt. som sa starala mala chlapca v Tibete v detskom domove, dokonca bola 3x za ním, aj on v Rakúsku, keď už bol dospelý . Žiaľ, táto pani už dlhšie nežije. Ešte kým som bola v rakúsku, prekladala som jej jeho listy z angličtiny do nemčiny a písala som zase jemu 🙂 Takto nejako by som si to predstavovala. Popozerám Integru a SKCH. Ďakujem.