icon

Adrian alebo Denis?

dzejnina
7. sep 2011

Ktore sa vam viac páči? poradite?
Adrian alebo Denis?

piskotik
7. sep 2011

adrian

traktor
7. sep 2011

pozeram aj do tvojho pasu a mas tam aj patrik..tak patrik 😉 ..ale..meno bude nosit tvoje dieta, tak sa musis sama rozhodnut..ak teraz nevies, urcite ta napadne, ked drobca uvidis 🙂

vilki
7. sep 2011

mne sa paci Denis 😉

katecameron
7. sep 2011

ja som za Adrian denis to niéééééééééééééé to by mu hovorili Denis -penis sorrry u nas tak volali jedneho denisa dokonca aj denisku volali peniska 😝

mata1001
7. sep 2011

Adrian 🙂

syslica
7. sep 2011

Meno by malo ladiť s priezviskom, tak - nezávisle od tejto anketky na MK - sa napokon najlepšie rozhodnete vy rodičia, ktorých sa to najviac týka... ale môj tip by bol Adrian 😉 .

andrejka1974
7. sep 2011

obidvoje su pekne zalezi len na Vas ako sa rozhodnete

marianka79
7. sep 2011

jednoznačne ADKO čiže ADRIÁN 😉

radlinka
7. sep 2011

Adrian 😉

liz_lemon
8. sep 2011

obe mena su hrozne :( Adrian vo mne evokuje gaya

anelehka
8. sep 2011

Adrian 🙂

mimikyky
8. sep 2011

ja mám Denisa, a má už 18rokov 😉 Tiež som sa bála, že mu budú hovoriť Denis - penis, ale ANI RAZ ! mu tak nepovedali !!!!

denduska
8. sep 2011

Denis 😀 😎 mna ani raz nenazvali Peniska 😅 zato Luciek - Pu.iek bolo na kazdom kroku.. 😅 deti vymyslia hocico z akehokolvek mena ak sa chcu posmievat 😒
Hlavne nech sa paci tebe a nech pasuje k priezvisku. On sa vydavat nebude takze ho ponesie cely zivot (ibaze by sa mu pacilo priezvisko snubenice - aj to sa moze stat, mame v rodine 😉

mirea
9. sep 2011

ja mám doma Deniska, najprv bola rodina proti, nepáčilo sa im to meno, a teraz sa im páči. Dá sa mu aj zopár zdrobnelín vymyslieť.. A nie je ani také časté ako napr. Samuel či Jakub, alebo Matúš, takže keĎ pôjde do škôlky, tak isto nebudú v triede traja ako môj starší Samko.. 😉 Ale ako píše Denduska, hlavne nech sa tebe páči to meno a nech sa hodí k priezvisku.. veľa šťastia pri výbere
😀

monline
12. sep 2011

Blahoželám k Timotejovi 🙂

ajn
9. dec 2012

ked sa krici meno denis tak to vyznieva ako penis.mame skusenosti........... ☹