Ahojte, je tu niekto kto sleduje zrebovanie Adventny kalendar na Exprese a ma poznacene cisla/okienka co uz boli otvorene? Ja mam ale asi nie vsetky ... 6,8,13,9,12,24,1,21,10,14......
@vikkiss dakujem 🙂 nedá sa nonstop pocuvat
Bola som odhodlaná, že tento rok budem počúvať a zapisovať ale nedá sa to veru! Dlho mi to nevydržalo a som rada, že ste tu založili takúto tému. Aspoň sa budem vedieť chytiť
na stranke expres.sk máte všetky info k tomu, aj ktoré okienka už boli. Adventný kalendár - aj aj Pexeso - keď si rozkliknete pexeso tak v komentároch pod článkom je diskusia a ľudia si tam vzajomne pomahaju 🙂
vďaka, to som nejak prehliadla 🙂
AHoj, stačí sledovať tu https://www.expres.sk/najstedrejsi-adventny-kal...
Ahoj ked si das expres stranku a adventny kalendar tak ti ukaze ake cisla uz boli a ktore su este volne. Vela stastia😉
2018 a ide sa znova ja viem o políčku 15 vcera boli ďalšie dve políčka ale tie netuším aké sú
Dnes 21, 10, 22 ...kto vie predchadzajuce okrem 15? Drzme palce, aby sa peniazky dostali do spravnych ruk 🙂
@mamina1501 aj číslo 6 už bolo? lebo na exprese je uvedené ako neotvorené 😵 tak neviem 🙂
Ahojte maminky nenajde sa niekto kto sleduje adventny kalendar na exprese...uz su tam len posledne policka...len mi uz uslo ake su tam cisielka..dakujem
Ahoj, ukazujú sa mi voľné tri políčka- 6,11,12
@lucia4479 to je len ilustracne
@tehulka2016 prosim ta ake ostali cisla? Ja som tiez myslela ze 6 je neotvorena
@mirunka33 to neviem
neviete prosim ktore okienka boli uz otvorene tohto roku?
dnes dve okná 5 - 5.000€ a 7 - 5.000€
aj 20 už bolo 🙂