icon

Aj vám neustále blbne SLSP karta?

satanca
29. máj 2019
beky1813
29. máj 2019

V com ti blbne?

veronikaszabova
29. máj 2019

@satanca nie, vsetko OK

stela01
29. máj 2019

Nie

satanca
autor
29. máj 2019

Kdekolvek chcem platit zamieta mi platbu... aj bezdotykovo aj na pin.. niekedy ide na 4-5 krat niekedy vobec. Minule mi ju nechcel spapat ani jeden bankomat, vypisoval mi "chybna karta" ... v dalsom isla bezproblemovo...

katarinamarkova
29. máj 2019

@satanca choď normálne do banky vymenia ti ju za nepokazenu 🙂

0silvia0
29. máj 2019

@satanca asi máš poškodený ten čip, aj synovi to robilo, karta mu niekde navlhla a ten čip troska skorodoval. Vybavili sme novú kartu.

jamabe
29. máj 2019

Že sa vôbec pýtaš... choď do banky a vybav si novú 😉

tiumen
29. máj 2019

Aj mne to robila zrovna SLSP karta 😏 "skladovaná" bola rovnako ako karta TB a tej nič nebolo.. Som sa nasrala a zrušila celý účet, bolo to v deň RP takže ak som sa chcela dostať v ten deň k peniazom, tak len za poplatok na pobočke 3€

natuska87
29. máj 2019

@tiumen Mne to robieva často ich karta v lidli...Vždy musím zadať PIN...

tiumen
29. máj 2019

@natuska87 teraz koho karta? Tatry? Či SLSP?

natuska87
29. máj 2019

@tiumen SLSP☹Ale aj v predajni lidlu mi potvrdili v pokladni, že to sa im stáva často...Neviem, zaspí im terminál...😉

tiumen
29. máj 2019

@natuska87 zaspatá je SLSP a nie terminál 😅 ja síce už kartu používam minimálne (platievam telefónom) ale v každom jednom obchode (aj Lidli) hneď v momente priloženia telefónu k terminálu to pípne 🤷‍♀️

lucin_kaa
29. máj 2019

Ja som minule išla platiť v obchode kartou a nešlo mi ani bezkontaktne a ani na pin. Pani predavačke ukazovalo že nie je dostatok prostriedkov na učte, aj keď tam boli 🤷🏽‍♀️ Stalo sa mi to viac krát po sebe, pritom z bankomatu išli peniaze vybrať bez problémov. Bol to trapas poriadny ešte boli pri pokladni 3 predavačky. Ani nemám čas ísť do banky

natuska87
29. máj 2019

@tiumen
@tiumen viete, ja som nechcela až tak priamo...rozumiem, kto je zodpovedný...🙂

saskia_98
29. máj 2019

@satanca aj mne to robí.. Minule som platila v tescu a zobralo mi kartu až na 3ti krát. Tiež trapas jak sviňa lebo na účte peniažky a karta nejde. A veľa krát sa mi stane ze mi bezdotykovo nejde iba keď vložím dnu do strojčeka. Och zlata VÚB tam mi šla karta stále 👌

diewcatqoo
29. máj 2019

@satanca tiez mi blbla slsp karta. Bezkontaktne sa dalo zaplatit naozaj vynimocne a parkrat sa mi aj stalo, ze neslo zaplatit vobec. Dokonca mi 2x kartu zhltol bankomat a nevratil mi ju. Potom som zrusila ucet, nemala som na to nervy.

janulla1
29. máj 2019

Presne bezkontaktné utopia keď chcem zaplatiť skoro nikde mi neprejde platba :(

0silvia0
29. máj 2019

to fakt takéto problémy s kartami? A myslíte, že na vine je druh banky? Lebo ja mám vúb a nikdy som žiadne takéto popisované problémy nezažila a to platím bezkontaktne denno-denne

xima
29. máj 2019

Tiez mi blbne slsp.. tatrabanka bez problémov

diewcatqoo
29. máj 2019

@0silvia0 ja mam momentalne viacero platobnych kart od roznych bank a ziadna z nich mi nerobi problemy. Nikdy som so ziadnou nemala problem, len so slsp. A nebol to problem len jednej konkretnej karty, lebo mi poslali aj novu kartu, a aj s tou novou som mala rovnake problemy

0silvia0
29. máj 2019

@diewcatqoo to je fakt čudné...

saskia_98
29. máj 2019

@0silvia0 ani mne toto vubka nerobila a presla som do slsp kvoli spolocnemu uctu s manzelom a koniec .. Cista katastrofa s tou bankou.

karkulka1
30. máj 2019

Máme s mužom SLSP a ani jednému z nás ešte karta neblbla. Nemám s ňou žiadny problém. Za to mi blbne dopravná karta na našu MHD 🙂 Musím priložiť x-krát, kým "zaberie".

mery09
3. jún 2019

Aj ja mám občas problém pri bezkontaktnom platení s kartou SLSP.
Stávalo sa mi to aj pri predchádzajúcej karte SLSP, teraz mám novú a rovnako sa niekedy stane, že bezkontaktne zamietne platbu, asi 1 platba z 10tich. Musím vložiť na pin a to mi vždy prejde. Najčastejšie sa mi to stáva v Lidli, ale už mi nezobralo aj v Kauflande, alebo v lekárni.