Aj vám neustále blbne SLSP karta?
@satanca nie, vsetko OK
Nie
Kdekolvek chcem platit zamieta mi platbu... aj bezdotykovo aj na pin.. niekedy ide na 4-5 krat niekedy vobec. Minule mi ju nechcel spapat ani jeden bankomat, vypisoval mi "chybna karta" ... v dalsom isla bezproblemovo...
@satanca choď normálne do banky vymenia ti ju za nepokazenu 🙂
Že sa vôbec pýtaš... choď do banky a vybav si novú 😉
Aj mne to robila zrovna SLSP karta 😏 "skladovaná" bola rovnako ako karta TB a tej nič nebolo.. Som sa nasrala a zrušila celý účet, bolo to v deň RP takže ak som sa chcela dostať v ten deň k peniazom, tak len za poplatok na pobočke 3€
Ja som minule išla platiť v obchode kartou a nešlo mi ani bezkontaktne a ani na pin. Pani predavačke ukazovalo že nie je dostatok prostriedkov na učte, aj keď tam boli 🤷🏽♀️ Stalo sa mi to viac krát po sebe, pritom z bankomatu išli peniaze vybrať bez problémov. Bol to trapas poriadny ešte boli pri pokladni 3 predavačky. Ani nemám čas ísť do banky
@satanca tiez mi blbla slsp karta. Bezkontaktne sa dalo zaplatit naozaj vynimocne a parkrat sa mi aj stalo, ze neslo zaplatit vobec. Dokonca mi 2x kartu zhltol bankomat a nevratil mi ju. Potom som zrusila ucet, nemala som na to nervy.
Presne bezkontaktné utopia keď chcem zaplatiť skoro nikde mi neprejde platba :(
to fakt takéto problémy s kartami? A myslíte, že na vine je druh banky? Lebo ja mám vúb a nikdy som žiadne takéto popisované problémy nezažila a to platím bezkontaktne denno-denne
Tiez mi blbne slsp.. tatrabanka bez problémov
@0silvia0 ja mam momentalne viacero platobnych kart od roznych bank a ziadna z nich mi nerobi problemy. Nikdy som so ziadnou nemala problem, len so slsp. A nebol to problem len jednej konkretnej karty, lebo mi poslali aj novu kartu, a aj s tou novou som mala rovnake problemy
@diewcatqoo to je fakt čudné...
Máme s mužom SLSP a ani jednému z nás ešte karta neblbla. Nemám s ňou žiadny problém. Za to mi blbne dopravná karta na našu MHD 🙂 Musím priložiť x-krát, kým "zaberie".
Aj ja mám občas problém pri bezkontaktnom platení s kartou SLSP.
Stávalo sa mi to aj pri predchádzajúcej karte SLSP, teraz mám novú a rovnako sa niekedy stane, že bezkontaktne zamietne platbu, asi 1 platba z 10tich. Musím vložiť na pin a to mi vždy prejde. Najčastejšie sa mi to stáva v Lidli, ale už mi nezobralo aj v Kauflande, alebo v lekárni.

V com ti blbne?