icon

Aj vám sa zmenil prihlasovací prístup do bankingu vo Všeobecnej úverovej banke?

laurika25
6. okt 2013

Nemozem sa dostat k mojmu uctu.

jajka71
6. okt 2013

aj ja som mala problem, zvysuju bezpecnost, tak skus kontaktovat komunikacne centrum, oni ti pomozu, tak ako pomohli mne co a ako

mimka11111
6. okt 2013

mne ináč asi pred týždňom poslali informačnú sms o zmene ib....a práve teraz to pozerám, no je to otras 😠

evelynm
6. okt 2013

dostala som SMS s upozornenim, ze bude aktivovana nova verzia. Teraz som to mrkla, postupovala podla pokynov a v pohode som to zvladla, neboj sa 🙂

kristiii
7. okt 2013

áno zmenil, ja som mala s prihlasovaním problém minulý týždeň, ale teraz už v pohode. Nevolala som nikam, keď som skúsila neskôr tak to potom šlo

mami.sk
7. okt 2013

@laurika25 banka menila IB na nový - bezpečnejší 😉 aj mne sa zmenil banking ale v pohode sa mi dalo prihlásiť...ak máš nejaký problém tak volaj na Službu Kontakt 0850 123 000 tam Ti určite poradia 😉

caoli
7. okt 2013

VUB spustila do prevadzky novy IB, postupne sa pocas poslednych cca 2 mesiacov do produkcie migrovali definovane skupiny uzivatelov. Urcite ste si vsimli aj iny vzhlad IB. Najvacsia skupina uzivatelov bola migrovana tento vikend, preto mohlo docasne dojst k mensim problemom pri prihlasovani alebo pri odosielani platieb - oneskorene dorucenie autentifikacnych sms. Vsetky problemy su docasneho charakteru, ja tento IB pouzivam 2 mesiace s maximalnou spokojnostou - intuitivny, jednoduchy, bezpecny.