icon

Aj vám susedia kradnú smeti?

3. jan 2025

V meste na sídlisku som viackrát videla neprispôsobivých a bezdomovcov v kontajneroch, ale u nás na dedine nič také nebolo. Až do teraz. Suseda od vedľa si vytiahla starý roztrhaný uterák z kuka nádoby susedom čo bývajú oproti. Čo sa jej rozsypalo nechala na zemi. Včera nám šlohla žlté vrece s plastovým odpadom, čo sa jej páčilo si nechala zvyšok nám hodila ráno cez plot. Už ma to fakt 💩.😭
Nepíšte že mám kontaktovať starostu, ten tiež sl💩 na všetko.

kvietok1233
3. jan 2025

No by som ju zajazdila riadne nech si zoberie čo chce ak jej niečo z toho chýba k šťastiu ale že necháva po sebe bordel by ma hnevalo....ale ďalšia vec je aj to či nemá nejakú psychickú poruchu porozprávala by som sa aj s jej rodinou.

jana_eyre_2
3. jan 2025

Nám nekradnú, ale občas niekto prehodí cez plot 😏 bývame oproti tescu a teda keď si tu nájdem plechovku od piva(to sa už stáva malo vďaka zálohovaniu 😅), alebo obal od nanuku, pomyslím si že je to trápne.. nuz čo, ľudia sú prasatá niekedy..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
3. jan 2025

@kvietok1233 má, žije s bratom v jednom dvore ale nikto jej zdravotný stav nerieši

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
veselo_neveselo
3. jan 2025

Nie ludia, ale zvierata. Takze my vykladame smeti v den odvozu, nech su na ulici co najkratsie. U vas by to nebolo mozne?

jumama
3. jan 2025

U nas zase ine sa deje - byvam na sidlisku a domkari chodia do nasich kosov davat plasty a papiere. Pretoze volakedy v domkarskej oblasti mali na viacerych miestach kontajnery a to sa zrusilo a teraz maju vyfasovane vrecia a raz za mesiac maju zvoz, ze daju tie vrecia pred dvere a smetiari poberu a odvozia. Podla mna dost debilny system. Niektori sa prisposobili takto. Vacsina bytoviek ma take ploty okolo kontajnerov, ale tie papierove a plastove stoja ktovie vacsinou mimo ohrady. Kolkokrat ked tam hodia dve vrecia odpadu, tak uz pre bytovku nezostane miesto...

ahhola
3. jan 2025

Pokial nerobia bordel, nech si zoberu. Ja som vyhodila ovcinu, deku, nechcelo sa mi davat za cistiaren, bola navrchu popolnice a fakt som ju tam dala 10.min pred smetiarmi. Pozriem cez okno, deky nikde🤪niekto zbadal z auta a vzal pod psa a nech si pomohol.

ahhola
3. jan 2025

@kittykat22 a preco si nehodila do kont. s textilom?

autor
3. jan 2025

@veselo_neveselo ako môže zviera zobraziť preč celé vrece a následne hodiť nám za plot 10kelimkov od jogurtu, 5mišcitiek mačací maškrt, a pod?
Vrece vykladám ráno pred odchodom do roboty, muž bol v ten deň u dr. bolo málo ľudí tak bol doma už o desiatej. Vyložila som tri vrecia zostali dve.

rozculena
3. jan 2025

@jumama za triedený odpad sa neplatí,čiže hocikto môže dať hocikde plast aj papier....

jumama
3. jan 2025

@rozculena Ide skor o to miesto - ze ak dva 12 poschodove baraky maju na tyzden jeden kontajner na plasty a pride nejaky domkar a hodi tam dva mechy plastov... potom tu po sidlisku vecne lietaju sacky, pretoze ten preplneny kos sa neda zavriet, vietor urobi svoje.

kittykat22
3. jan 2025

@ahhola pretoze to bolo malo veci a boli velmi znicene. Bolo to par ks. Vsetko pouzitelne davam na bazar, rozdavam alebo davam do skolky

marsmykkok
3. jan 2025

Iba raz mi niekto šlohol vysávač čo som mala vyložený na ranný zber elektroodpadu. Vysávač vyzeral ako nový, mal 2,5 roka, ale zhorený motor, takže asi moc neposlúžil 😀

rozculena
3. jan 2025

@jumama treba nahlásiť na miestnom úrade,nech pridajú kontajner,alebo častejšie vyvážajú