Aj vám susedia kradnú smeti?
V meste na sídlisku som viackrát videla neprispôsobivých a bezdomovcov v kontajneroch, ale u nás na dedine nič také nebolo. Až do teraz. Suseda od vedľa si vytiahla starý roztrhaný uterák z kuka nádoby susedom čo bývajú oproti. Čo sa jej rozsypalo nechala na zemi. Včera nám šlohla žlté vrece s plastovým odpadom, čo sa jej páčilo si nechala zvyšok nám hodila ráno cez plot. Už ma to fakt 💩.😭
Nepíšte že mám kontaktovať starostu, ten tiež sl💩 na všetko.
Nám nekradnú, ale občas niekto prehodí cez plot 😏 bývame oproti tescu a teda keď si tu nájdem plechovku od piva(to sa už stáva malo vďaka zálohovaniu 😅), alebo obal od nanuku, pomyslím si že je to trápne.. nuz čo, ľudia sú prasatá niekedy..
@kvietok1233 má, žije s bratom v jednom dvore ale nikto jej zdravotný stav nerieši
Nie ludia, ale zvierata. Takze my vykladame smeti v den odvozu, nech su na ulici co najkratsie. U vas by to nebolo mozne?
U nas zase ine sa deje - byvam na sidlisku a domkari chodia do nasich kosov davat plasty a papiere. Pretoze volakedy v domkarskej oblasti mali na viacerych miestach kontajnery a to sa zrusilo a teraz maju vyfasovane vrecia a raz za mesiac maju zvoz, ze daju tie vrecia pred dvere a smetiari poberu a odvozia. Podla mna dost debilny system. Niektori sa prisposobili takto. Vacsina bytoviek ma take ploty okolo kontajnerov, ale tie papierove a plastove stoja ktovie vacsinou mimo ohrady. Kolkokrat ked tam hodia dve vrecia odpadu, tak uz pre bytovku nezostane miesto...
Pokial nerobia bordel, nech si zoberu. Ja som vyhodila ovcinu, deku, nechcelo sa mi davat za cistiaren, bola navrchu popolnice a fakt som ju tam dala 10.min pred smetiarmi. Pozriem cez okno, deky nikde🤪niekto zbadal z auta a vzal pod psa a nech si pomohol.
@kittykat22 a preco si nehodila do kont. s textilom?
@veselo_neveselo ako môže zviera zobraziť preč celé vrece a následne hodiť nám za plot 10kelimkov od jogurtu, 5mišcitiek mačací maškrt, a pod?
Vrece vykladám ráno pred odchodom do roboty, muž bol v ten deň u dr. bolo málo ľudí tak bol doma už o desiatej. Vyložila som tri vrecia zostali dve.
@ahhola pretoze to bolo malo veci a boli velmi znicene. Bolo to par ks. Vsetko pouzitelne davam na bazar, rozdavam alebo davam do skolky
Iba raz mi niekto šlohol vysávač čo som mala vyložený na ranný zber elektroodpadu. Vysávač vyzeral ako nový, mal 2,5 roka, ale zhorený motor, takže asi moc neposlúžil 😀

No by som ju zajazdila riadne nech si zoberie čo chce ak jej niečo z toho chýba k šťastiu ale že necháva po sebe bordel by ma hnevalo....ale ďalšia vec je aj to či nemá nejakú psychickú poruchu porozprávala by som sa aj s jej rodinou.