Aj vás pohltila hra Farmville? Poznáte ju?
nepotrebujete susedku na farmicku? 🙂 IP
susedia do IP 🙂
aj vás blbne social city? mne sa nedajú zobrať bonusy ☹ ☹ ☹ ☹
hrozne ma to hnevá 😠 😠 😠
prosím o radu ako na to
potrebujem susedku na farmicku,IP 😀
neviete mi poradiť ako sa mám dalej dostať na social city? ked kliknem na dom tak mi ukáže not enough leisure to move in! čo to znamená, prosím radu 😨 😨 😨 😨
ja som social city prestala hrat,stale to sekalo,dlho to nacitavalo 🤐
ahojte niektorým som poslala IPčku ale ak sa tu najde nejaky sused na FV budem len rada potrebujem ich ešte 28 😅
ahojte farmárka nechcete susedu ?
a tiež priateľku? potrebujem klince na ten baby dom :(
haloooo sem nik nechodííí ??? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
mate uz niekto tie nove buildins, co su za milion?
ahojte.kočky,mohli by ste si prosím pridať kamarátku za susedu do farmville?nedávno to začala hrať a má málinko susedov.volá sa:Michaela Bublávková Petríková
poslala som žiadosť 😀
ahojte, hladam susedov do cafe world 🙂 Zuzana Zuzicka dakujem 🙂
fonka
žiadosť poslaná 🙂
maca neviem aky mas nick, ci som ta sa mi hraju na facebooku 🙂 a noveho priatela na cafe nemam ☹ ked chces tak kludne cez spravu
Ahojte kočky, nepotrebujete susedku na farmville? 🙂 Klikám na expand, posielam/vraciam darčeky 😎
ahojte aj ja potrebujem susedku na FV meno Gabriela Vlcekova - na fotke je taká kreslena cica ... kto potrebuje budem rada ... caute
gabusa2
taká kreslená? tak žiadosť poslaná 😀
napíšte sem čo najviac hrávate, pet society, treasure island, happy pets, happy aqarium, happy island, zoo paradise, jungle island.....
budem rada, hľadám viac priateľov
aj ja hľadám susedky 😀 😀 .... IP 😎 😎
ahojte hram farmville a cafe world a este vselico, ak mate zaujem napiste do ip🙂 bud ja dam svoje meno alebo vy moje 😉 dik
PROSIM PROSIM POMOZTE MI :D NEVIETE AKO SA DA DAT ODZNOVA VSETKY LEVELI ???NA HAPPY AQARIUM LEBO HRALA SOM TO SESTERKE A ONA BOLA NA ZACIATKU A HOVORILA ZE NECH JEJ TO JA NEZACINAM A ZAJTRA TO CHCE HRAT A JA SOM JU DOSTALA DO 4 LEVELA...PROSTE VSETKO ODZNOVA PROSIM !!!! :( alebo aspon ako sa zapina nejake demo 😖
ja som zahlasena na uplne vsetkych hrach - mozte si ma dat do priatelov Sandi109@azet.sk
a ty zuzikkk666 tak asi bude stacit ked das bloch happy aqarium a nejako to zablokujes uz sa mi to stalo :D
kto hra HAPPY AQARIUM A JE V LEVELI 50???dam si vas do priatelov lebo chcem mat dakoho v priateloch kto je vo vyssiom leveli ako 40 lebo ja som uz vyssie a na akom leveli ste na treasure isle???alebo restaurant city to je super alebo hotel city alebo happy island alebo zoo pradise??? alebo preste v com mate najvyssi level mi napiste :D dakujem
Sandi, prosim ta v happy aquarium sa daju ziskat aj inak perly, ako za kazdy level al. za peniaze? Ja som zatial len v 41 leveli. Dik za odpoved.
ahojte, happy aqurium perly len sa dajú kúpiť, v treasure islande som v 84 level? nie som si istá. 😀
🙂 🙂 aké suroviny spracováva Cool packer 🙂 🙂
Ahojte, potrebujem susedov do hry cafe word, prosím napíšte mi 🙂
ahojte.. potrebovala by som 5susedov na Petville hravate to niektora?
okrem toho hravam country life, farmville, frontier ville, tiki resort, a spusteny mam aj cafe world..
keby nieco IP🙂
dakujem..
tej novej ikonke nerozumiem 😒