icon

Aj vy si občas vypijete?

bellugia
27. okt 2010

Ahojte. Len ma zaujímalo, čo, koľko, a tak 🙂 Ja si občas dám malé pivko, ani nie celé, aj to mi riadne ide do žíl a o chvíľku som vysmiato oťapená a zrelá do postele :D

Strana
z2
moniciak
27. okt 2010

Ja alkohol nepijem odkedy som zistila ze cakame babatko ked je nejaka oslava tak si zo slusnosti liznem z cinzana ale inak na to vobec nemam chut skor som na zaciatku este fajcila ale teraz uz par mesiacov ani to alkohol mi vobec nechyba nikdy mi velmi nechutil 😉

salma22
27. okt 2010

my si obcas dame ,ked hrame spolocenske hry vinko- strika a pivo si dam tiez, ale so spitom mnam ciste nie 😝 a malej pivo neublizi (kojim)

zuzkaro
29. okt 2010

ahojte ja odkedy som tehotna ani pivo ani vino a tvrde uz vobec nie, radsej neriskujem, sak tych par mesiacov sa da vydrzat, dokona teraz nepijem ani kavu ci colu alebo kofolu, ja som na alkohol nikdy nemala chut a tak aspon teraz ked ma niekto nuka aspon mozem povedat, ze somtehu a vtedy sa to nesmie 🙂

exupery
30. okt 2010

Obcas som si dala male pivko ci trosku vinka,ale postupom tehu mi to prestavalo chutit,tak potom ani velmi nie...

babatko88
30. okt 2010

v tehotenstve??? určite nie!

shira_
30. okt 2010

ja nepijem alkohol odkedy som tehotná, manžel je abstinent takže sme teraz narovnako.. nepijem ani kávu s kofeínom a energetické nápoje. ešte vydržím, kým budem kojiť a potom si dám 😀

pancake
30. okt 2010

ja som pri starsom synovi nevypila ani slzu alkoholu, ani kavu ani energy drinky. teraz ked som tehu tak mi zachutilo vino, a dala som si dnes streek deci vinka. este som nedopila a moj partner este nedopil pohar a uz spi. 😝 😝

katka1981
30. okt 2010

Nepijem takmer ziadny alkohol, a ked som bola tehotna som dokonca ani len bonbony s alkoholom nedala do ust, okolo alkoholu som ani len nesla. Zo zasady, clovek nikdy nevie, a ak by nahodou babo nebolo v poriadku, vycitala by som si ze kvoli alkoholu....

mischeell
30. okt 2010

No mne pred tehu hrozne chutilo pivo...s manželíkom sme chodili na čapované. Ale od kedy som tehu, tak si len od neho cucnem trošku a stačí...Ale gynekológ mi sám od seba povedal, že si kludne môžem dať aj každý večer 2dl vínka, alebo malé pivo desiatku...ale to sa mi zdá vela, načo toľko zbytočne. Ale zasa niesom ani fanatik, že by som sa vyhýbala úplne, iba glg a stačí.

beruska.zuzanka
30. okt 2010

nie, nepila vôbec, až keď som bola vyše týždňa po termíne, na druhý deň ma čakala hospitalizácia a vyvolávačka, tak som si lupla 3dcl vareného a teplý kúpeľ, akože recept na vyvolanie pôrodu a naša Emča tam bola žaštupľovaná jak archívne víno, takže sme si na ňu ešte počkaliiiiiiii 😠 😀 😀 😀

ale počas tehu a dojčenia určite nepi, teda ja by som to neriskovala... načo... 🙂 😉

iwka123456
16. nov 2010

ja ako milovnicka piva si neodpustim dva krat tyzdenne pivo ale nealko, nechuti sice tak dobre ako normalne ale co narobim pockam si kym budem moct a hotovo 🙂 .ale raz som si dala aj staropramen jeden inak nic inaksie....mala som raz prichystany aj strik cerveny kvoli krvinkam ale tak mi nechutil ze som ho vyliala po 2 glgoch do umyvadla 😅 kamoska si da obcas cierne pivko, zevraj je dobre na tvorbu mlieka a neco spolocne s ladvinami a svetle je zevraj dobre na travenie ale zas s mierou (2-3 deci obcas)....mne netreba nic,skorej mam abstak ked nemam dlhsiu dobu neco sladke 😀

vivien11
16. nov 2010

Ja som bola priam zavisla na pive kazdy den aj dve tri od kedy som otehotnela a viem to ani jedno dola som si Birell dost dobra nealkoholicka nahrada ale ani mi to nechuti naco sa mam drazdit chutkami na pivo ked to malemu malej moze skodit..takze niee alkohol uplne bokom.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2