icon

Aká farba svadobných šiat sa vám páči?

28. jan 2023

Je to len voľná diskusia 🙂
a hocaká farba (okrem bielych) :D

sticker
Strana
z4
dadka128
28. jan 2023

Taka marhuľová, béžová.. ine svadobne saty som ani nevidela

autor
28. jan 2023

ja som videla aj svetlé zelené, čiernobiele, ružové... 🙂

martul
28. jan 2023

Čo je to ,,hocaká?"

sasitimi17
28. jan 2023

@martul hocijaká, akákoľvek farba

autor
28. jan 2023

mňa to dosť zaujíma lebo, vždy každú jednu nevestu vidím len v bielej jednoliatej farbe a aj také sú pekné ale akosi mi všetky vždy prišli rovnaké, nevýrazné, také..fádne 😅 proste ma to nevedelo chytiť za oko a preto ma zaujíma aká farba okrem bielej sa môže páčiť 🙂

zeldia
28. jan 2023

Mne sa veľmi páčili biele saty a široký krvavo červený opasok alebo lem z kamienkov taký ozdobný neviem čo zo presne bolo. Veľmi dobre to vyzeralo ale ja mám pocit že také tie biele nazdobene “torty” sú už nemoderne dobrých 10-15r.

cyberk
28. jan 2023

Cierna :D no gule dat si ich som nemala 😅

autor
28. jan 2023

mne sa páčia zelené, červené alebo aj čierne :D

autor
28. jan 2023

@zeldia ale ten opasok bol isto super 🙂 to oživí jednoliatu bielu

martul
28. jan 2023

@sasitimi17 viem, čo to znamená. Len či je to problém pre autorku písať po slovensky.

bessie12
28. jan 2023

ja mam rada klasiku biele, ale aj take ivory by neboli zle. Ja sa zameriavam skor na styl siat. Ale pribliznu predstavu, ake by som chcela uz mam.
Casto s priatelom pozerame "Say yes to the dress" a tam som videla aj 2-3 farebne.

autor
28. jan 2023

@martul a aký to bol jazyk ? ked nie slovenčina 🙂

sasitimi17
28. jan 2023

@martul veď to má správne, vygoogli si...

autor
28. jan 2023

@bessie12 to ,,say yes to the dress" som aj pozerala :D a bola tam dievčina čo mala čierne :D hihi aj červené tam boli myslím raz

bessie12
28. jan 2023

ja som tam videla aj taku co mala ruzovo modre saty, ale pre mna to uz bolo trochu cez 😀
Victorian steampunk styl sa mi paci 😀 myslim, ze to boli nejake tmave saty. Viktoriansky styl by som chcela mat aj ja a preto si ich dam usit na mieru, ale v bielej farbe 😀

autor
28. jan 2023

@bessie12 tak to ano modrá a ružová mi akosi nesedí :D ale farby samy o sebe sú pekné ale dokopy sa mi to nehodí, ak dve rôzne farby musí to ladiť

bessie12
28. jan 2023

taka pre barbie 😀 ako saty sami o sebe neboli skarede, len ta farba 😀

autor
28. jan 2023

@bessie12 to ano :D ale videla som aj duhové ale také extremne jasné farby a to už bolo príliš

bessie12
28. jan 2023

to musela byt hroza. Ludia uz nevedia od rozkose co si maju dat na seba 🙈

autor
28. jan 2023

https://www.kamzakrasou.sk/svadba/rady-a-inspir...
tuto som našla fest krásne farby

autor
28. jan 2023

@bessie12 to hej, mne sa páčia také odvážnejšie nevesty ale zase odtiaľ potiaľ

autor
28. jan 2023

z týchto som išla odpadnúť :D

bessie12
28. jan 2023

tieto su krasne 🙂 ja mam strasnu slabost na kralovsku modru a viem si tieto saty predstavit aj s tou modrou 🙂 alebo este so svetlo modrou

autor
28. jan 2023

@bessie12 ja som mala kráľovské modré šaty na svojej stužkovej a poviem ti...fuu rozžiarila som to tam lebo väčšina mala ružové také uplne svtelučké, slabá modrá a červená všetky rovnaké :D a ja tam žiarim s kráľovskou modrou

bessie12
28. jan 2023

saty v kralovskej modrej som mala ako zalozne na svadbu a nakoniec som isla v bordovych 😀 oprava siat ma stala skoro viac ako som zaplatila za saty 🙈

autor
28. jan 2023

ale zvažovala som aj smaragdovo zelenú :D a celkovo kráľovská modrá a smaragdovo zelená sú moje obľubené

bessie12
28. jan 2023

ty si pisala o farebnych svadobnych satach na mojasvadba.sk ? 🙂
Ja mam rada kralovsku modru a taktiez pastelove farby.

autor
28. jan 2023

@bessie12 jj :D som chcela skúsiť dve fóra :D aké budú reakcie

bessie12
28. jan 2023

uz som ti aj tam napisala 😀

autor
28. jan 2023
Strana
z4