Aká farba svadobných šiat sa vám páči?
Je to len voľná diskusia 🙂
a hocaká farba (okrem bielych) :D

@bessie12 hmm, chcela by som niečo iné ako ,,bielu klasiku" možno, zelené, modré, fialové

tie su velmi krasne. Takze saty by sme +- mali a co hostina, obrad a vsetko okolo toho ? 😀
@bessie12 čo sa počtu týka niečo menšie, v kruhu najbližších a čo výzdoba ..fuu som ženská ale nemám vťah k takýmto veciam ale niečo na štýl ako to bolo na stužkovej
oooo a čokoládová torta musí byť 🙈
to radšej si nechám poradiť od iných :D
a čo sa ročného obdobia týka...bud jeseň, zima alebo jar
ale v zime by bolo super mať na sebe nejakú kožušinku
ooo a ešte fotka na koníkovi by bola super 🙈 ale to už je asi príliš rozprávkové

ja by som si vybrala nejaku temu. Aku, to este zatial neviem. Zalezalo by asi v akom rocnom obdobi by to bolo. Co sa tyka hosti, tak ak by vsetci prisli, tak do nejakych 60 osob by to bolo. Ale v tomto to bude problem, kedze nezijem na Slovensku, ale v zahranici. Torta neviem aka by bola + nejaky candy bar. Predjedlo este neviem, hlavne menu aspon 2-3 druhy jedal + polievka. Hudba mix - ruska, slovenska, ceska, holandska, polska a anglicka. Ale zatial je to vsetko len v hlave. Ako to realne dopadne, tak to je vo hviezdach 😀 a obrad i hostina by bola na nejakom zamku.
@bluka2 jojo, aj India má červenú 🙂 ale celkovo tie zahraničné svadby mi farbami prídu také živšie a ja som taký extravagantnejší typ čo rad šokuje
@bessie12 ja hostí tak do 15 max 20 a jedlo fuha to by som zavolala spolužiačkam čo nám urobili a vybavili celú stužkovú

@bessie12 a bolo by super mať to vonku
https://www.google.com/search?q=bride+on+the+ho...
viem toto je už príliš
Bola som na svadbe, kde bola nevesta v červenom. A perfektne to k nej pasovalo. Ja ale ostávam pri bielej.
nahodou mne sa to paci 😀 rozmyslala som uz aj nad kocom, ale neviem.. 😀 v tomto smere som romaticka dusa
@galganka uuu ja milujem takú fakt, že jasnú červenú 🙂 ale zase ak má niekto aj životný štýl taký, že sa to hodí tak je to perfektné 🙂 ale dôležité je ako sa to páči neveste a ženíchovi
@bessie12 ja chcem čistú roprávočku :D už len nájsť chlapa čo by bol rovnako ,,strelený" ako ja

ooo a červené popolnočné šaty
K nej to vyslovene pasovalo. Z vlasov mala "klobúk", ženích v conversoch, hostia mali prísť čo najviac v červenom... tento rok ideme na svadbu jej sestre, tak som zvedavá, čo vymyslí ona. 😊💪
@galganka ja by som mala ísť sesternici :D a bola som s ňou vyberať šaty :D a rozhoduje sa medzi dvoma 🙂 som zvedavá , ktoré vzala nakoniec, ale ako ju poznám tak to bude extrémne veľa čipky :D (a ja milujem čipku)
nastastie ja som nasla podobne "streleneho" ako som ja 😂 teraz uz len cakam na ten prvy krok a potom sa moze zacat pomaly planovat 😀
@bessie12 ale páči sa mi aj elfský štýl šiat, tam by som možno aj pripustila bielu ale aj tak dačo by tam muselo byť iné
Toto budem do konca života opakovať, že som mala "jemnú" nevýhodu. Prvá svadba, na ktorej som bola, bola moja vlastná. Nemala som od koho odkukávať. 🤣
@bessie12 aňoo ale mne ide skôr o tie rukávy :D ale toto čo ja chcem je asi až nereálne vybaviť :D

uz mas nejaku predstavu o svojej svadbe ? 😀