icon

Aká farba svadobných šiat sa vám páči?

28. jan 2023

Je to len voľná diskusia 🙂
a hocaká farba (okrem bielych) :D

sticker
Strana
z4
dadka128
28. jan 2023

tieto biele neboli boli take marhulkove ...

autor
28. jan 2023

@dadka128 ahaá ale ten vzor dole je pekný 🙂 aj ja by som chcela čipku alé najlepšie všade čipka :D

dadka128
28. jan 2023

Keby som sa mala teraz vydavat tak nieco taketo chcem

autor
28. jan 2023

@dadka128 krásne

sticker
euka210
28. jan 2023

Biela je zvyk a symbolizuje cistotu, panenstvo, co uz dnes bohuzial velmi neplati o nevestach.
Videla som i pekne bielocierne saty, ci kostym.

autor
28. jan 2023

@euka210 tak to síce ano 🙂 ale aj tak je to v podstate spoločenský konštrukt

elementissa
28. jan 2023

Ja som zástanca bielych, lebo biele sú jasne svadobné. Bielu s kombináciou iných farieb si môžem dať na akýkoľvek ples či kultúru. Všetky tie, čo si pridala sú krásne. No ja by som si také obliekla kedykoľvek. Svadobné sú iba jedny a mali by byť iné od tých ostatných. To je len môj názor 🙂 mala som ale modré doplnky, modrý opasok, korunku a 3x4m závoj 🙂 chcela som byť princezná 🙂 ak si raz s manželom spravíme druhú svadbu (nás to celé bavilo a bolo to super, na desiate výročie možno spravíme repete), tak by som si dala trochu iný strih. Menej princeznovske a viac kráľovské 🙂 predsa len, bola som mladá keď som sa vydávala, chodila som na VŠ 🙂 teraz sa mi už páčia iné veci. 🙂

autor
28. jan 2023

@elementissa to chápem je to dosť v našej kulture rozšírené, ale ja som človek čo sa len tak nevie nadchnúť zo svadobných šiat 🙈 lebo biela je taká nevýrazná pre mňa a skrátka bola som už na niekoľkých svadbách a boli šaty pekné ale všetky mi prišli také rovnaké 😝 a zase ked je to nejaká farba alebo je tam niečo iné viac ma to chytí za oko a zaujme, lebo je to pestrejšie, netvrdím extrémne farby ale také jemnejšie modré, ružové...alebo aj tie bieločierne sú skrátka niečim zaujímavé ale zase to len ja som taký typ čo rád šokuje

sticker
Strana
z4