Aká farba vláskov sa mi hodí?
Poradí mi niekto, aká farba vláskov by sa mi hodila? 😉
Hovorím si, je pondelok, nový týždeň, posledné kraje majú prázdniny. Už dlho sranda nebola a celkovo mi chýbala. Čakala som sexuálnu tému, manželskú tému, zdravotnú ale toto prekonalo moje očakávanie. Takže za 100 bodov. Nedávno sme maľovali chodbu a vo fľaši nám zostalo jemný odtieň kapučínovej. Môže byť? 😀
A čo už šedivieš? Skús si da´t len melír - kaderníčka ti poradí aký, teraz to už bežne robia aj farbou.
@lilly14 ja by som na tvojom mieste dala najskor plavu a az potom postupne presla na tuto blond. je inac pekna, sama som dakedy bola blond, a mala som vsetky mozne odtiene. zlatu, popolavu a co len existovalo. no a momentalne som bronzovo cervena 😀 takze pokial chces tak skus, ale urcite nie hned skocit na tuto uplne svetlu, ved co ked sa uvidis so svetlejsimi a uz sa nebudes sama sbe pozdavat 😉
no neviem maminka, aby si nevyzerala ako peroxidová kráľovná. Vieš nemusí to korešpondovať s tvojou pokožkou. Mala som kámošku ktorá sa dala prefarbiť na blond a do večera bola naspať tmavovláska. Povedala, že si pripadala ako smrť. Choď nato radšej postupne. nie naraz. ja by som volila melír.
@lilly14 to blond by ti sekla...ale ona to má platinové a tvoje vlasy vyzerajú, že majú zlatistý odtieň...možno ti studený odtieň nepôjde k pleti, na to treba tiež pozerať. Ale o dva odtiene svetlejšie ako máš teraz, zlatistá blond môže vyzerať krásne, máš naozaj peknú tvár a vhodná blond ju určite zvýrazní.
tak som ti aj hádala okolo 30, ale tá slečna dole je úplne iný typ, podstatne mladšia, neviem si ťa s tou farbou predstaviť. Ale možno ty budeš spokojná takže ak chceš - vyskúšaj.
@lilly14 v ziadom pripade si nedavaj blond,budes vyzerat starsie a nie dobre.neexperimentuj.ak chces blond,tak chod o max dva odtiene nizsie ako mas teraz.a s blond farbou su hrozne patalie.je to pekne,ked si nafarbis,ale uz po tyzdni su vlasy ako ostata slama,vidno vyrastene konceky.byt tebou idem do tmavsej.pristala by ti cokoladova hneda,ale zase pozor,aby nebola prilis tmava.

@lilly14 To ako na základe čoho chceš poradiť?....mimochodom, základ je, aby sa farba páčila tebe a aby si sa v nej cítila príjemne. Ak vieš čo chceš, názor iných nie je podstatný. A ak nevieš, tak by som takú zmenu nerobila.