Aká hlúposť vás vie vytočiť?
18. nov 2023
Mňa napríklad keď spláchnem a toaletný ostane v mise 😂
Predošlá
Strana
z3
@grof_monte_christo tráva je ešte v pohode, ale piliny, keď doreze drevo... To je masaker
ja z duše nenávidím pootvárané dvere, skrinky , rozosvietené svetlá . Takže keď prídem domov a otvorím dvere a už idem ako robot , zatváram zhasínam a nadávam . A takto idem celý večer až do vyčerpania a furt dačo , furt. Potom neznáčam v kanvici na čaj čajové vrecúška ktoré sa tam zostanú po vypití čaju a čakajú samozrejme na mňa aby som ich vybrala a vyhodila.
Predošlá
Strana
z3

Ja som síce tzv. samonasierací typ, ale okolie mi pripravuje fantastické podmienky sa vytočiť každý deň. Našla som sa skoro v každom príspevku: vytáča ma pol lyžičky nedojedeného segedínu v hrnci… ucapkaná “čerstvo” umytá podlaha, zašpinené akvárko, balkónové dvere. Nerozumiem, prečo upratujem pred návštevou, keď po jej odchode to u nás vyzerá ako Luník IX. Otázky typu ”Kde máme?” Ako keby sme sa včera nasťahovali🤦🏻♀️. Alebo prídem 1x za rok domov od lekára, konečne ticho- kľud a o 3 minúty už klope moja pošahaná svokra na dvere! Lebo chce vedieť, kto je doma🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️To, že pravidelne žaluje, ako mi kuriér doviezol balík…(pre môjho muža), aby mi priškrtil rozpočet… a milión iných vecí.