Aká je vaša obľúbená ranná káva?
Ja príjem silne lungo s mliekom z päťkového kávovaru alebo z french press. Síce trochu mimo tému, ale americké influencerky v reels si pripravujú ľadovú kávu s rôznymi sirupmi. To by som ráno do žalúdka nemohla dať
@anonym_autor Každé ráno lungo, málokedy espresso
@anonym_autor dieta sociku - akakolvek zalievana. Vacsinou z lidlu alebo kauflandu s ovsenym mliekom. Hlavne ze je.
Pijem cappucino s kokosovym mliekom a vanilkovym sirupom. Mam klasicky pasovy kavovar ktory sluzi uz 8 rokov.
Čiernu, veľkú,hore,dole, bez. Poobede si sem tam dávam latte s tekvicovym, chai alebo škoricovým sirupom
Ja mám teda najradšej espresso machiato, ale keďže som nenasetrila ešte na taky stroj aký by sa mi páčil stačí mi zatiaľ aj moj frenchpress pripadne moka 😅 základ je pre mňa aby som mala kvalitnú kávu, nejakú takú ovocnejšiu, tú vypijem na akýkoľvek spôsob, nenavidim horké kávy
Presso - taku malu do salky (?) z automatickeho kavovaru s ovsenym mliekom.
@anonym_autor ja potrebujem veľkú šálku,klasického turka-zalievanú zrnkovú. Kupujem si výbornú z pražiarne,nádherne vonia,chutí a nemám z nej kyselinu.
Predtým som si dávala mlieko aj cukor,teraz už nič.
2-3 denne,aby som fungovala….
@basullinka presne lungo, americano alebo popradsku zalievanu
@tykat čím silnejšie, tým lepšie 😍
Obyčajnú instantnú, jeden cukor, bez mlieka.
To čo robia... ugh.... influncerky... je irelevantné, lebo oni robia v prvom rade content. Nikto sa nebude kukať ako niekto slope instantnú čiernu kávu. Čím extravagantnejšie, tým lepšie. Som presvedčená že pijú ľadovú iba kvôli tomu, že majú extra vec, čo môžu vybaliť a hodiť do šálky = dlhšie video a "honosnejšie", lebo tam nahádzali toho viac. Celé je to zamerané aby mali ako vyplniť video, to je jediný zámer.
Ináč hrozne komické že niekto robí content "aha ako pijem kávu" a ľudia to reálne kukajú :D
Silnú.
Nezalievanú, ani z automatu, ale varenú v džezve na arabský spôsob so škoricou a kardamómom.
@anonym_autor neska s cukrom a mliekom.

@anonym_4f1efb raz som to skúsila, ale až ma krútilo…nedalo sa to dopit
@anonym_autor sranda ako každému chuti niečo iné. Môj muž pije malú kávu s mliekom a strieda to s obdobím kedy si mlieko nedáva. Ja som verná malej káve už asi 10r. Ale keď som mala pákový kávovar tak som pila lungo, lebo mi prišlo zbytočne zašpiniť kávovar kvôli tak malej káve 😂😂, ale automaticky to všetko zmenil