Aké auto za 25 000 eur?
Dobrý den,
Potrebujem vybrať auto pre seba a skoro 3 rocneho syna, do skolky nákupy a práca.. buget je 25000, nemusí byt nové. Čo poradíte? Žijeme v satelite hlavného mesta s pripojením na diaľnicu
@ibajaanikiny toto počujem prvýkrát. Tiež mám Hondu, aj brat mal a práveže vždy, keď na nich niečo robil, hovoril, že je vidno, že to robili Japonci, lebo to má hlavu pätu. A nikdy nemenil viac vecí naraz. Ale súhlasím, že dodrbe sa na nich niečo málokedy 😃 klop klop
@nwnw na čo je dobré 4x4 pre dochádzanie do mesta a na nákupy ?
@martinp288 ze nedriftujes ked je lejak, ze sa napr vyhrabes sam cez role ked obchadzas buracku alebo sa vyhybas nafetovanemu kktovi az mimo vozovku. No a ten jeden den v roku ked nasnezi nemas problem...
Chlapi naco si tu porovnavate pipiky?! Najazdim denne len po Ba 100 a viac km ale nejde mi nikdy do palice ked vidim buracky tych kolieskovych korcul ze co za chlapa pusti zenu s detmi jazdit na niektorych serbloch?!
Pytala sa na nazor... Ja by som si ine auto ako 4x4 nekupila a to mam nieco uz odjazdene s kadecim.
Citroen C3 aircross
Nejakú Toyotku hybrid, Yarisku alebo corrolu, stačí krátka asi keď ste len dvaja ..
@monika_k Volá sa to easy pilot - asistent pre jazdu po diaľnici a v kolónach.
Postavte sa hustej premávke v úplnom kľude! Asistenčné systémy vodiča vám umožňujú regulovať vašu rýchlosť a udržovať si bezpečnú vzdialenosť od vozidla idúceho pred vami a trajektóriu vášho vozidla. V dopravných zápchach vie systém vozidlo úplne zastaviť.
Zalezi kolko mas penazi na nasledne opravy, za 25 si kupis novy Sangyong , aj octaviu, jazdene aj za menej. Kokegovia msju A8 , ktire kupili za 15000€ ake uz kopec prnazi do nich vrazili. Urcite si kup benzin., na kratke trasy .
@rubinka citroen 🙈🙈🙈🙈🙈
@nwnw 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈ty vies naco sluzi 4x4????
Ak automat tak jedine nove. My mame fabiu automat. Svižne, sikovne..
Predstavujem si tu štandardnú cestu zo satelitu do BA podľa niektorych popisov a vyzerá to veľmi divoko 😁
K téme ti už asi poradili, ja veľmi neviem, ja aj bicykel som si vybrala podľa farby 🫣🙈 ale ten T Cross (dobre píšem?) vyzerá pekne, aj šikovne, aj bezpečne, aj postačujúco..
@tamara321 to má prosím tá akú spotrebu, keď tá zo len toľko stojí
@nwnw Tak to ozaj potom potrebuješ 4x4. Ja chvalabohu žijem na Orave, kde mi stačí predokolka. Snežilo nám tu aj viac ako jeden deň, aj dneska sneží a tiež nebol problém keď som bol na nákup. Po roli našťastie nejazdim.
Mame Seat Leon combi novy 2-rocny a mozem odporucit. Ak nepotrebujes velky kufor staci aj "nekombik"... ja som nechcela SUV a teda my nemame 4x4, ale tie systemy su take vymakane, ze koniec. Byvam pod Tatrami... sneh mame od oktobra do maja /obrazne povedane/ a teda este ani raz nas nasklamalo, nikdy! A este som nepocula, zeby 4x4 niekoho spasilo, ako tu radia vyssie. Zaklad je mat dobre pneumatiky a vediet jazdit! Pri kupe tiez treba mysliet aj na to, ze pneumatiky na niektore auta stoja 1ks, tolko co na ine 4ks a teda na tom sa neoplati setrit!
Napad s elektrom tiez nie je zly, znamy si chvali Toyotu Corolu Hybrid a stala okolo 25 000, myslim 3-rocna.
A hlavne treba ist do predajni... ci maju nejake skladovky, na nove auta su teraz dlhe cakacie doby.
@silvia2013 - Čo je také smiešne na značke Citroen, z osobnej skúsenosti vravím že je to skvelá voľba.
Na cene servisu až tak nezáleží. Momentálne sa vozíme na Audi a5 ale mám pocit že si stále trieskame hlavu o strop. Vysoké auta sa mi však moc nepáčia 🙈
@lenkasarka 4.7 som mala naposledy priemer
@nwnw akurát neviem, či si nemýliš 4x4 s SUV, lebo pohon všetkých kolies nájdeš aj na bežnej oktávke, ktorá možno zapadá do tvojej kategórie "šerblov", v ktorých ženy bežne vozia svoje deti. Ale veď v pohode, ja ti to neberiem. Ja osobne, ani moja žena v daždi nedriftujeme, nejazdíme po roli a ani necúvame z jarkov popri ceste, čiže nám tá bežná predokolka bude stačiť.
Zabudni na bludy ako stvorkolka a SUV. Stvorkolka je ti v Bratislave na staru belu, pricetni ludia nejazdia "po jarkoch" (ani som nevedela, ze nejake v Bratislave su) a na bratislavske snehy o troch centimetroch dvanast minut do roka stvorkolku nepotrebujes. SUV je predrazena imidzovka, nema oproti beznemu autu žiadnu vyhodu, akurat je drahsia a viac žerie. A pokial nechces vykrvacat na servise, tak ruky prec od Audi a VW. Ja by som asi inklinovala k japoncom, Toytotu asi najskor, pripadne Hondu alebo Mazdu. Ked europske, tak radsej francuza ako nemca. Nejdem tvrdit, ze Peugeot je lepsi ako Mercedes, ale rozhodne ponuka za menej penazi viac muziky. A z asi 40 aut, ktore som mala a jazdila na noch, boli s odstupom najhorsie crepy prave VW (cize aj Audi).
@cubo2 vymysla, nema ani tu octavku, ktoru tak zhadzuje. MK znesie vsetko . Aj tupe, opustene zeny.
@ildiko36 co? Mame spotrebu pod 6... teraz v zime. Auto stoji vonku, mame male deti, takze casto chodime startovat aj 10-15 minut skor. Plus byvame v Tatrach, cize ziadna rovinka. Jazdime trasy do 50km, muz do prace 15km tam a naspat taktiez kazdy druhy den. Cize spotrebicka eno nuno na "kombik", motorizaciu mame 1,5TSI 96kw.
1.foto... bezna jazda.
2.foto... cesta "dole kopcom" Strbske Pleso - Tatranska Kotlina.
Pozerala by som čo najnovšie, s čo najmenej najazdenými km, určite hybrid a určite bezpečné auto. Pozri Ford Puma, alebo Toyotu ako radia baby vyššie (mne sa nepáči interiér ale to je vec vkusu)
Co sa tyka bezpecnosti a spolahlivosti, tak pri hybridoch si myslim, ze toyota je asi ta najlepsia moznost, aj ked ako vravis, moc mozno krasou interieru neovplyvaju, ale tak na vsetko sa da proste zvyknut

Červené😁😁😁