icon

Aké auto za 25 000 eur?

10. mar 2023

Dobrý den,
Potrebujem vybrať auto pre seba a skoro 3 rocneho syna, do skolky nákupy a práca.. buget je 25000, nemusí byt nové. Čo poradíte? Žijeme v satelite hlavného mesta s pripojením na diaľnicu

iinuska
11. mar 2023

Červené😁😁😁

nwnw
11. mar 2023

@cubo2 bezpecnost. Ked sa Ti raz zena s dietatom vykoti do jarku by si kupil aj 8x8 (uz som raz jednu taku herecku na 2kole tahala a 100x parkovala niekoho v dubravke a roztlacala). Sukromne mam vzdy 4x4.

kristiii
11. mar 2023

@ibajaanikiny toto počujem prvýkrát. Tiež mám Hondu, aj brat mal a práveže vždy, keď na nich niečo robil, hovoril, že je vidno, že to robili Japonci, lebo to má hlavu pätu. A nikdy nemenil viac vecí naraz. Ale súhlasím, že dodrbe sa na nich niečo málokedy 😃 klop klop

martinp288
11. mar 2023

@nwnw na čo je dobré 4x4 pre dochádzanie do mesta a na nákupy ?

nwnw
11. mar 2023

@martinp288 ze nedriftujes ked je lejak, ze sa napr vyhrabes sam cez role ked obchadzas buracku alebo sa vyhybas nafetovanemu kktovi az mimo vozovku. No a ten jeden den v roku ked nasnezi nemas problem...
Chlapi naco si tu porovnavate pipiky?! Najazdim denne len po Ba 100 a viac km ale nejde mi nikdy do palice ked vidim buracky tych kolieskovych korcul ze co za chlapa pusti zenu s detmi jazdit na niektorych serbloch?!
Pytala sa na nazor... Ja by som si ine auto ako 4x4 nekupila a to mam nieco uz odjazdene s kadecim.

rubinka
11. mar 2023

Citroen C3 aircross

monika_k
11. mar 2023

@kaja01 tempomat pre jazdu v kolonach???

victory7897
11. mar 2023

Nejakú Toyotku hybrid, Yarisku alebo corrolu, stačí krátka asi keď ste len dvaja ..

kaja01
11. mar 2023

@monika_k Volá sa to easy pilot - asistent pre jazdu po diaľnici a v kolónach.

Postavte sa hustej premávke v úplnom kľude! Asistenčné systémy vodiča vám umožňujú regulovať vašu rýchlosť a udržovať si bezpečnú vzdialenosť od vozidla idúceho pred vami a trajektóriu vášho vozidla. V dopravných zápchach vie systém vozidlo úplne zastaviť.

silvia2013
11. mar 2023

Zalezi kolko mas penazi na nasledne opravy, za 25 si kupis novy Sangyong , aj octaviu, jazdene aj za menej. Kokegovia msju A8 , ktire kupili za 15000€ ake uz kopec prnazi do nich vrazili. Urcite si kup benzin., na kratke trasy .

silvia2013
11. mar 2023

@rubinka citroen 🙈🙈🙈🙈🙈

silvia2013
11. mar 2023

@nwnw 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈ty vies naco sluzi 4x4????

anickaaa6aaa
11. mar 2023

Ak automat tak jedine nove. My mame fabiu automat. Svižne, sikovne..

nwnw
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
11. mar 2023

Predstavujem si tu štandardnú cestu zo satelitu do BA podľa niektorych popisov a vyzerá to veľmi divoko 😁
K téme ti už asi poradili, ja veľmi neviem, ja aj bicykel som si vybrala podľa farby 🫣🙈 ale ten T Cross (dobre píšem?) vyzerá pekne, aj šikovne, aj bezpečne, aj postačujúco..

lenkasarka
11. mar 2023

@tamara321 to má prosím tá akú spotrebu, keď tá zo len toľko stojí

martinp288
11. mar 2023

@nwnw Tak to ozaj potom potrebuješ 4x4. Ja chvalabohu žijem na Orave, kde mi stačí predokolka. Snežilo nám tu aj viac ako jeden deň, aj dneska sneží a tiež nebol problém keď som bol na nákup. Po roli našťastie nejazdim.

riamia91
11. mar 2023

Mame Seat Leon combi novy 2-rocny a mozem odporucit. Ak nepotrebujes velky kufor staci aj "nekombik"... ja som nechcela SUV a teda my nemame 4x4, ale tie systemy su take vymakane, ze koniec. Byvam pod Tatrami... sneh mame od oktobra do maja /obrazne povedane/ a teda este ani raz nas nasklamalo, nikdy! A este som nepocula, zeby 4x4 niekoho spasilo, ako tu radia vyssie. Zaklad je mat dobre pneumatiky a vediet jazdit! Pri kupe tiez treba mysliet aj na to, ze pneumatiky na niektore auta stoja 1ks, tolko co na ine 4ks a teda na tom sa neoplati setrit!
Napad s elektrom tiez nie je zly, znamy si chvali Toyotu Corolu Hybrid a stala okolo 25 000, myslim 3-rocna.

riamia91
11. mar 2023

A hlavne treba ist do predajni... ci maju nejake skladovky, na nove auta su teraz dlhe cakacie doby.

rubinka
11. mar 2023

@silvia2013 - Čo je také smiešne na značke Citroen, z osobnej skúsenosti vravím že je to skvelá voľba.

autor
11. mar 2023

Na cene servisu až tak nezáleží. Momentálne sa vozíme na Audi a5 ale mám pocit že si stále trieskame hlavu o strop. Vysoké auta sa mi však moc nepáčia 🙈

tamara321
11. mar 2023

@lenkasarka 4.7 som mala naposledy priemer

cubo2
11. mar 2023

@nwnw akurát neviem, či si nemýliš 4x4 s SUV, lebo pohon všetkých kolies nájdeš aj na bežnej oktávke, ktorá možno zapadá do tvojej kategórie "šerblov", v ktorých ženy bežne vozia svoje deti. Ale veď v pohode, ja ti to neberiem. Ja osobne, ani moja žena v daždi nedriftujeme, nejazdíme po roli a ani necúvame z jarkov popri ceste, čiže nám tá bežná predokolka bude stačiť.

vroni
11. mar 2023

Zabudni na bludy ako stvorkolka a SUV. Stvorkolka je ti v Bratislave na staru belu, pricetni ludia nejazdia "po jarkoch" (ani som nevedela, ze nejake v Bratislave su) a na bratislavske snehy o troch centimetroch dvanast minut do roka stvorkolku nepotrebujes. SUV je predrazena imidzovka, nema oproti beznemu autu žiadnu vyhodu, akurat je drahsia a viac žerie. A pokial nechces vykrvacat na servise, tak ruky prec od Audi a VW. Ja by som asi inklinovala k japoncom, Toytotu asi najskor, pripadne Hondu alebo Mazdu. Ked europske, tak radsej francuza ako nemca. Nejdem tvrdit, ze Peugeot je lepsi ako Mercedes, ale rozhodne ponuka za menej penazi viac muziky. A z asi 40 aut, ktore som mala a jazdila na noch, boli s odstupom najhorsie crepy prave VW (cize aj Audi).

silvia2013
Autor odpoveď zmazal
silvia2013
12. mar 2023

@cubo2 vymysla, nema ani tu octavku, ktoru tak zhadzuje. MK znesie vsetko . Aj tupe, opustene zeny.

ildiko36
12. mar 2023

@riamia91 môj brat ma seat leon a žere to auto ako blázon

riamia91
12. mar 2023

@ildiko36 co? Mame spotrebu pod 6... teraz v zime. Auto stoji vonku, mame male deti, takze casto chodime startovat aj 10-15 minut skor. Plus byvame v Tatrach, cize ziadna rovinka. Jazdime trasy do 50km, muz do prace 15km tam a naspat taktiez kazdy druhy den. Cize spotrebicka eno nuno na "kombik", motorizaciu mame 1,5TSI 96kw.
1.foto... bezna jazda.
2.foto... cesta "dole kopcom" Strbske Pleso - Tatranska Kotlina.

malalienka85
13. mar 2023

Pozerala by som čo najnovšie, s čo najmenej najazdenými km, určite hybrid a určite bezpečné auto. Pozri Ford Puma, alebo Toyotu ako radia baby vyššie (mne sa nepáči interiér ale to je vec vkusu)

tim3ka
13. mar 2023

Co sa tyka bezpecnosti a spolahlivosti, tak pri hybridoch si myslim, ze toyota je asi ta najlepsia moznost, aj ked ako vravis, moc mozno krasou interieru neovplyvaju, ale tak na vsetko sa da proste zvyknut