icon

Aké bluetooth sluchadlá odporúčate pre ženu?

maminkadeticiek
13. nov 2022

Prijemny dizajn,kvalitne odhlucnenie,pouzivanie najma na meetingy,obcas na mobil.S cim mate dobre skusenosti?Dakujem.

minenkas
13. nov 2022

@maminkadeticiek veľké, malé, stupľové alebo na celé uši

veselo_neveselo
13. nov 2022

Pozri si Jabra, do usi. Kvalitny vyrobca, i zvuk. Model podla seba co potrebujes.

eeffka
13. nov 2022

Ja mam jbl 115, vyhovuju mi

maminkadeticiek
autor
13. nov 2022

@minenkas Do usi,nieco malicke elegantne

minenkas
13. nov 2022

@maminkadeticiek oboje čo dievčatá hore napísali sú kvalitné,už záleží len koľko chceš zaplatiť

syslik81
13. nov 2022

ja mam klasika samsung a som spokojna predtym som mala sony a tiez boli super

maminkadeticiek
autor
13. nov 2022

@syslik81 Ved ok ale ktore?

maminkadeticiek
autor
13. nov 2022

@minenkas Idealne som si predstavovala max do 100 eur.Na ten ucel co ich pouzivam pre pracu mi ani nedava zmysel viac investovat.Chcem len nech su dobre odhlucnene a elegantne pre zenu.

syslik81
13. nov 2022

@maminkadeticiek sony WF-1000XM3 ale uz je aj ovela novsi model a samsung galaxy buds pro

minenkas
13. nov 2022

@maminkadeticiek dobre odhlucnene štúdiové ale tie sú s káblom a okolo dvesto eur, stupľové xiaomi te sú okolo30€ alebo Apple ale te sú zas drahé,tak už len to čo sa ti páči a koľko chceš zaplatiť,veľké na celé uši bluetooth Bose alebo ja mám Pioneer

melanta
13. nov 2022

Keď chceš niečo lacnejšie ale dobré, tak JBL, napríklad
https://www.istores.sk/jbl-tune-130nc-tws-sand-...

54tinka54
13. nov 2022

@maminkadeticiek ja mám niceboy, používam hlavne na počúvanie hudby a sú fajn
Tuším to sú tieto https://www.datart.sk/sluchadla-niceboy-hive-be...

miro1360
13. nov 2022

Ak to chceš na meetingy a teda aby ti druhí ľudia rozumeli (teda nie len ty si ich dobre počula ale aj oni teba) a nemalo to šmejdový mikrofón, tak asi jedine apple air pods (ale kúpené original, nie fake). Rozdiel v klasickej a tej pro verzii je hlavne v designe (každý preferuje niečo iné, mne sa páči viac klasická verzia). Neviem či je niečo lepšie ako apple čo sa týka kvality zvuku mikrofónu.

erikama8
Odpoveď bola odstránená
krstn003
24. nov 2022

tiež som sa sluchatkám potešila, bezdrôtové som dlho chcela