icon

Bluetooth slúchadlá za dobrú cenu

22. sep 2023

Odporučte mi dobre bluetooth slúchadlá za priaznivú cenu. Ďakujem

guudy
•
22. sep 2023

Nechces napisat aj to, co si pod priaznivou cenou predstavujes?

tamta
•
22. sep 2023

Strašne všeobecná otázka.. Ja som spokojná so Sony

ivka225
•
22. sep 2023

Mam Marshall a som velmi spokojna, dlho vydrzia na jedno nabitie

petulda333
•
22. sep 2023

A ja mam z kauflandu,boli vtedy v akcii za 11,99 a funguju stale. Mam ich 9m

autor
•
22. sep 2023

@guudy neviem sama .. niečo okolo 50€

janagem
•
22. sep 2023

Úprimne a O2 má a celkom sa dajú. Sú prekvapivo pohodlné a vydržia pár dní na nabitie

trema
•
22. sep 2023

Ja mam haylou

martina2ve
•
22. sep 2023

Ja mam do prace haylou w1, super cena( cca 30€) a kvalita, dlho vydrzia a doma Lamax, pouzivam pri treningoch a vecer v posteli a vydrzia nabite ze pol roka... a pouzivam skoro denne. Ale boli drahsie.

syslik81
•
22. sep 2023

sony mam jedny a samsung druhe obe su ok ..kupis na bazary lacno

nutellkaaa
•
25. sep 2023

ja mam sony z alzy stali 40Eur. Baterka vydrzi aj 3 dni, rychlo sa nabiju a zvuk je tiez fajn. Mam ich uz skoro pol roka

hiro
•
25. sep 2023

https://www.alza.sk/creative-sound-blaster-jam-...
Mam V1 a uz tie boli super - Creative robi zvukove zariadenia desiatky rokov, kvalita je zarucena. Ani neviem ci niektore ine maju nahnute sluchatka ako tieto takze ani po 8h netlacia na usi, uzasne + tlacitko pre basy, super zvuk 🙂

niekto2hy
•
25. sep 2023

@hiro Mal som JBL Tune 500BT,tlacili ma - su len na malu hlavu.
Prosim ta,tieto su vacsie,alebo rovnake?
Dakujem.

hiro
•
25. sep 2023

@niekto2hy Pozeram ze JBL Tune 500BT su dost masivnejsie ale tiez vytahovacie na podobny sposob ktore maju tie Creative. Mne to vyhovuje ze si ich vytiahnem kolko potrebujem a malu hlavu zase nemam - ak teda ide o vrch hlavy tak staci povytiahnut 5mm aby sa nedotykali a netlacia ma zhora. Ale keby som ich mal nakratko tak zhora jasne ze tlacia.

hiro
•
25. sep 2023

(este mam Sony SBH60 - tie som dostal zadarmo k telefonu a tie ma tlacia daleko viac ak si nedam pozor ale tiez su v pohode a este maju aj 3,5 jack takze idu aj na stare zariadenia ale su velmi dobre skladne tak ich nosim v batohu viac)