Aké divadelné predstavenie SND odporúčate?
Ahojte baby, vedeli by ste mi niektorá poradiť nejaké dobré divadelné predstavenie v SND? Som z okolia, ale v SND som bola len párkrát a na internete sa mi ťažko vyberá. Rozmýšľala som nad hrou Blázni z Valencie, Apartmán v hoteli Bristol alebo Vojna a mier. Máte niektorá skúsenosť? Kľudne môžete odporučiť aj nejaké iné predstavenia. Ďakujeem.
@vanilkovazmrzka mas pravdu, ale co ti herci/reziseri atd , ktori tam hraju a nesuhlasia so sucasnym vedenim/rezimom..
My sme boli nedavno na Stouni, velmi sa nam pacilo, hrali dokonca aj akoby koncert a robo roth ach :D... Ja osobne odporucam
Ahoj, z hier, čo spomínaš, som ja bola na Bláznoch z Valencie, to ma až tak nenadchlo, videla som už aj lepšie predstavenia, na Apartmán v hoteli Bristol som dávnejšie kúpila lístky mojej kamarátke, veľmi sa jej to nepáčilo, vraj to bolo príliš dlhé a s Vojnou a mierom nemám žiadnu skúsenosť. Každopádne, z iných predstavení, čo už aj baby predo mnou písali, ti môžem odporučiť Malé ženy, Stounov aj Veselé paničky windsorské, všetko za mňa fantastické predstavenia.
@emmuskaxx Stouni, Matka, Ako sa Ivan Ivanovic..., Sceny zo zivota rezisera..., Popol a vasen
Ak mas rada historiu o vsetkymi negativami, tak odporucam DPOH Pozsony dance klub. Uzasne spracovanie, trpko-smutna, stale sa opakujuca historia. A stale sa nevieme poucit.

Male zeny. Ale ja popravde nemam chut teraz investovat do snd co i len euro