icon

Aké hobby preferujú vaši muži vo voľnom čase?

23. jan 2025

okrem toho, ze vam pomahaju: staraju sa o deti, domacnost. Myslim, ake maju hobby?
Moj napr. hra pc hry, nepije, nefajci neflaka sa ako vravi, tak si aspon zapne to pc-cko.

Strana
z2
vilma7
23. jan 2025

Môj ked sa.nevenuje deťom, tak si číta knihy, alebo stavia drevené 3 D puzzle. To je jeho hobby.

jana_eyre_2
23. jan 2025

V týždni po práci keď už deti idú spať, pozerá už len telku, obľúbené videá o kempingovani, počítačoch, autach, či nejaký seriál cez stream.. cez víkend máme spoločné hobby niekam vypadnúť mimo domu, ísť na malú turu, alebo ísť niekam do mesta, múzea, alebo plávať..

Rád plánuje a vymýšľa ako vylepšiť domácnosť všelijakými zásuvkami, žiarovkami a neviem čím ešte čo ovladas cez net..

ivangeline
23. jan 2025

Vymýšľa cudesne vychytávky. Pozera videá/ počúva podcasty na témy, ktoré ho bavia. Je veľa v lese. Kedysi korčuľoval, posiloval ale teraz to predpokladam odmaká v práci a pri deťoch. :D

tetapetra
23. jan 2025

Čumakuje na nete stránky cestovateľov

marianarem
23. jan 2025

Pozera videa na youtube, obraba vinohrad a zahradu a vyraba vino, obcas nejaka kniha. Vela casu travi opravou roznych pokazenych veci (je ich u nas more) alebo vyrobou pomocok a nastrojov k roznym cinnostiam, take kutilstvo.

spanielka44
23. jan 2025

Môj chodí 2x do týždňa hrávať futbal a aj mi to vyhovuje že som vtedy sama 😄

sense
23. jan 2025

Bicykel, hory, beh, lyže,knihy, veľa hobby ale malo casu

mamamasama
23. jan 2025

Fitko a venuje sa deťom.

really8
23. jan 2025

3x do tyzdna futbal, 1x florbal, sem tam playko

anickaaa6aaa
23. jan 2025

motorka, bike....

ysseba
23. jan 2025

Môj sa venuje modelárstvu a 3D tlači.

prunee
23. jan 2025

Turistika, bike, skialp, dobrovolnici na brigadach, upravuje cyklotraily...

janka95
23. jan 2025

Môj furt do dakoho vŕta nevydrží nič nerobiť. 😀
Inak zahrá playko tiež, pozrie dáky dokument, a najväčšie hobby je motorka. 🙂

kavasmliekom
23. jan 2025

Len taka poznámka, môj mi nepomáha, ale spoločne sa staráme, keď vidí že je veľa prania, dá prať, keď treba povysavat, zoberie vysávač. To nie je pomoc, ja mu tiež nepomaham keď chodím zarábať peniaze 🤭
A vo voľnom čase sa baví s autom a v lete na motorke. To aj celedni vie pri tom stráviť. Ú nás by som ho asi vyhodila, keby sedel pred telkou a hral hry, nechcem, aby dával príklad deťom.

btus
23. jan 2025

ak nie sme na stene ( lezeckej) alebo na skalách cez týždeň, tak pozerá youtube. A potom lezenie, skialp, bicykel, turistika, - ale toto všetko robíme spoločne. Lezenie a turistika aj dieťa. S dieťaťom ešte lyžovanie na zjazdovkách - ale to už nie je hobby, to je nutnosť.- 🙂

nevenka
23. jan 2025

Volny cas - mame ho obaja malo. Zahra si vecer obcas na x boxe, a hlavne gitara a vsetky serepeticky k tomu 🤭. No a v lete bicykel trochu. Motorka mu stoji v garazi, sem tam ju prevetra. Ako mame deti, tak velmi malo. Ja mam sijacie stroje a vsade handry (latky) 🙃😅. My sme taki domasedi skor.

777januska777
23. jan 2025

Keďže mame relatívne malé deti a vkuse niečo s nimi robime a mame stale nejaky program, tak mame veľmi málo vlastného času. A ked uz ma muz chvilu casu, tak casto pri nom zaspi. Takže u nás nejaké dramatické koníčky neexistujú, jedine fakt serialy, videa či hry.

denkabemommy
23. jan 2025

Fitko, bike a hokej, kam bráva aj synov 🙂

michaela329
23. jan 2025

Štvorkolka, foťák, záhrada a hory. Za PC sedí v práci, takže potom sa chce hýbať.

annamivo
23. jan 2025

MM nemá veľa voľného času ale keď ma tak YouTube občas nejaké videá z poľnohospodárstva, práce vonku okolo domu, sliepky - o tých vie študovať, pozerať videá hodiny -keby toľko voľná mal. Už ma nervy, lebo u nás je dosť snehu a neda sa nič robiť na záhrade. My sme radi vonku, čiže je pre nás utrpenie prežiť tieto mesiace bez záhrady, tam trávime najviac času

yanni
23. jan 2025

Triathlon aktívne. Tiež je rozhodca na plaveckých pretekoch. U nás sa to krúti všetko okolo športu, keďže dve deti sú závodné plavkyne. Sme všetci v klube a angažujete sa tam ak my ako rodičia. Také ñiecoako PC hry a podobne zabijace času ani nemáme. Voľny čas; ktorého je malo, sa dá využiť aj aktívnejšie.

petulda333
23. jan 2025

Futbal aktivne,je brankar a ryby. Tam sa s nim obcas dostanem aj ja,obcas ideme cela rodina

adeladulova
23. jan 2025

Môj muž sa ma ako prasiatko v žite 😉
Lyžuje zjazdovky, skialp, turistika, beh- celoročný, bicykel - zjazd aj cestný, je lezec ako na stene, tak aj na skale, celoročne, teda v zime na jar v lete aj jeseni, ostáva nám ešte plávanie, však? To keď 5,5r syn podrastie a bude zvládať jeho tempo, to ich dvoch už nikdy neuvidím 😆 ešteže som tehotná s dievcatkom aby som na veky neostala v dome sama 😅😅
(Samozrejme ze mnohé s nim zdieľam, ale nie som horolezkyna ani bežkyňa.. bezne bike kúpalisko a túru zvládame spolu)

ssimusska
23. jan 2025

Bojové športy, fitko - snažíme sa chodiť na obe skoro každý deň a občas zapne pc.

tana85
23. jan 2025

tak rada by som u svojho videla nejake hobby, ale zial vyhovara sa na malo casu. takze "hobby" je vkuse len serialy a mobil. volam ho do fitka, alebo doma zacvicit, turistika, knih ma kopec, ktore "bude citat az bude mat cas"...

yanni
23. jan 2025

@adeladulova len aby to dievčatko sa nepodalo na ocinka. My máme 5 deti, 3 chlapci a dve dievčatá. A hádaj; kto je ako ocko? Chalani. Či a ako neschválil obe baby Triathlon a plávanie. A to závodne. Ešte šťastie, že ja plávam, behám a lyžujem, inak by som asi tiež len ma nič vyčkávala. Takže takto aspoň všade spolu chodíme. Na tréningy s deťmi chodím ja, na preteky všetci.

4stanka4
23. jan 2025

Chodí do fitka a keď je sezóna jazdí na motorke

129oveciek
23. jan 2025

Ja som si dlho myslela ze moj muz nema hobby ale zistila som ze on vlastne miluje svoju robotu a to je jeho hobby 😂

brkodlak420
Odpoveď bola odstránená
extra
23. jan 2025

Môj má cez leto ryby a cez zimu lepí papierové modely.

Strana
z2