icon

Aké hobby preferujú vaši muži vo voľnom čase?

23. jan 2025

okrem toho, ze vam pomahaju: staraju sa o deti, domacnost. Myslim, ake maju hobby?
Moj napr. hra pc hry, nepije, nefajci neflaka sa ako vravi, tak si aspon zapne to pc-cko.

Strana
z2
grof_monte_christo
23. jan 2025

Poľovníctvo

adeladulova
23. jan 2025

@yanni oh keď sa mala narodí, prvý pol rok- rok bude zaujimavy a potom budem veľmi chcieť tak aktívne žiť aj ja ;) teda tak ako sa najviac bude dat

nevenka
23. jan 2025

@129oveciek inak, toto ano, aj moj to tak ma, ale ma aj ine

cafelatte
23. jan 2025

Bike, rýchla chôdza, sauna, termálne bazény, motorka, domáci kutil, zahrada, serialy

vikimed
23. jan 2025

@kavasmliekom tak či sa hrá s autom, alebo na PC, asi medzi tým nebude veľký rozdiel.

kavasmliekom
23. jan 2025

@vikimed ako že nie? Zoberie deti von k sebe a montujú spolu. Aspoň nesedia deti doma pred telkou, pred mobilom, ale sú vonku.

vikimed
23. jan 2025

@kavasmliekom to si úplne neviem predstaviť, čo môžu robiť malé deti na aute, ale tak proti vkusu... Ja nevidím problém v tom, ak si spolu s deťmi zahrajú hru na PC, môžu si pri tom otvoriť okno 🙂 Ale nejakú aktivitu vyzdvihovať pred inou, nech si každý trávi čas podľa vlastného uváženia a preferencií.

kavasmliekom
23. jan 2025

@vikimed 🤦

alenkatt
23. jan 2025

Môj muž hráva šípky ( aj online ligu aj v pondelky + turnaje) , hráva hokej 1-2x za týždeň a miluje turistiku ( výsledky nedeľu vzal aj našu 2 ročnú dcérku v nosiči na Kľak).

tomiholjubavi
23. jan 2025

Môj je gamer. ☺️ Má toľko hier na streame, ubisofte a neviem kde ešte. Doslova stovky. Okrem toho rád stavá lego a nikdy neodolá ničomu súvisiacemu so Starwars.
Máme aj psíka (kóliu), tak aj pohybu má dostatok.😆

kitycat
23. jan 2025

Bicykluje
Hra beach volejbal
Hra futbal
Ma nepravidelne stretnutie spolocenskych hier a poker
Obcas FIFA na xbox

yanni
23. jan 2025

@adeladulova neboj da sa to už aj skôr. My sme s najmladšou boli lyžovať, to mala 6 týždňov. Jasne, ona nelyžovala🤣keď mala staršia dcéra 5 mesiacov bežala som závodné polmaraton a už som robila Triathlon spolu s mužom ako team. Ono sa všetko da aj bez po pomocí. Výhodou k dobre bábätko. S najmladšou bol trosku problém strenovat, ona celé sní len vrieskala a kočík nemala rada ale na cestách bola ok. Takze sme decká navláčili po všelijakých podujatiach.

lenka.25
23. jan 2025

Boxuje , bicykluje , s dcérou chodí hrať basketbal a veľa číta

autor
24. jan 2025

@brkodlak420 no presne wowko a to ho bavi uz od zaciatku co vyslo, sem tam zahra nieco ine ale nebavi ho to az tak ako wow.

Strana
z2