Aké hobby preferujú vaši muži vo voľnom čase?
okrem toho, ze vam pomahaju: staraju sa o deti, domacnost. Myslim, ake maju hobby?
Moj napr. hra pc hry, nepije, nefajci neflaka sa ako vravi, tak si aspon zapne to pc-cko.
@yanni oh keď sa mala narodí, prvý pol rok- rok bude zaujimavy a potom budem veľmi chcieť tak aktívne žiť aj ja ;) teda tak ako sa najviac bude dat
@129oveciek inak, toto ano, aj moj to tak ma, ale ma aj ine
Bike, rýchla chôdza, sauna, termálne bazény, motorka, domáci kutil, zahrada, serialy
@kavasmliekom tak či sa hrá s autom, alebo na PC, asi medzi tým nebude veľký rozdiel.
@vikimed ako že nie? Zoberie deti von k sebe a montujú spolu. Aspoň nesedia deti doma pred telkou, pred mobilom, ale sú vonku.
@kavasmliekom to si úplne neviem predstaviť, čo môžu robiť malé deti na aute, ale tak proti vkusu... Ja nevidím problém v tom, ak si spolu s deťmi zahrajú hru na PC, môžu si pri tom otvoriť okno 🙂 Ale nejakú aktivitu vyzdvihovať pred inou, nech si každý trávi čas podľa vlastného uváženia a preferencií.
@vikimed 🤦
Môj muž hráva šípky ( aj online ligu aj v pondelky + turnaje) , hráva hokej 1-2x za týždeň a miluje turistiku ( výsledky nedeľu vzal aj našu 2 ročnú dcérku v nosiči na Kľak).
Môj je gamer. ☺️ Má toľko hier na streame, ubisofte a neviem kde ešte. Doslova stovky. Okrem toho rád stavá lego a nikdy neodolá ničomu súvisiacemu so Starwars.
Máme aj psíka (kóliu), tak aj pohybu má dostatok.😆
Bicykluje
Hra beach volejbal
Hra futbal
Ma nepravidelne stretnutie spolocenskych hier a poker
Obcas FIFA na xbox
@adeladulova neboj da sa to už aj skôr. My sme s najmladšou boli lyžovať, to mala 6 týždňov. Jasne, ona nelyžovala🤣keď mala staršia dcéra 5 mesiacov bežala som závodné polmaraton a už som robila Triathlon spolu s mužom ako team. Ono sa všetko da aj bez po pomocí. Výhodou k dobre bábätko. S najmladšou bol trosku problém strenovat, ona celé sní len vrieskala a kočík nemala rada ale na cestách bola ok. Takze sme decká navláčili po všelijakých podujatiach.
Boxuje , bicykluje , s dcérou chodí hrať basketbal a veľa číta
@brkodlak420 no presne wowko a to ho bavi uz od zaciatku co vyslo, sem tam zahra nieco ine ale nebavi ho to az tak ako wow.

Poľovníctvo