Aké malé auto do kufra pohodlne zmestí kočík?
Ahojte som v treťom mesiaci tehotenstva a musím predať auto ktoré mám aktuálne a neviem aké auto si mám vybrať aby sa mi do kufra zmestil bezproblémov kočík s vaničkou. Auto typu combi nechcem, skôr niečo menšie ako hyundai i20, seat leon,vw golf....Máte nejaké tipy pre mňa? Vopred ďakujem 🙂
Golfom nikdy nič nepokazíš. Ja som v ňom aj dva kočíky odviezla, keď som brala kamošku.
Alebo skus touran, tiež nie je veľké auto, len vyššie, tým pádom lepší priestor
Ja som chodila s sutom a skusala ci sa zmesti kocik do mojho auta nie kupit auto na moj kocik 😅
tak my sme mali Fábiu. Vaničku som bez problémov zbalila do kufra auta aj celý kočár. Dieťa bolo v autosedačke. A reálne: kam potrebuješ brávať vaničku? Autosedačku pripevníš na podvozok kočára. Ak by sa ti aj nezmestila do kufra, tak dozadu vaničku na zadné sedadlá dáš isto. Vaničku na kočár potrebuješ cca 6 mesiacov, potom ti už stačí športový a ten je menší. Je zbytočné kupovať veľké auto kvôli pol roku. App: golf je ako octávia a aj Leon. Nie sú to malé autá. I20 je ako Fábia.
@veronika2025 jednotkové bmw, bez problémov sa zmestil kočík s vaničkou a vedľa tašky.
Do golfa napchas cokolvek, aj kocik, aj dospelacky bicykel som uz viezla😅
@veronika2025 ak na zadnej lavici v case prepravy kocika nik nebude, tak hocijake (z takych ake uvadzas ako priklady) so sklopnou zadnou lavicou (na niektorych autach sa sklapa len operadlo a aj to staci). Ak tam niekto potrebuje sediet, tak ber jedine take auto, ktore ma delene zadne sedadla (1/3 a 2/3) a tam uz je dobre, aby auto malo vacsi kufor (sirka, hlbka, vyska). Golf je taky etalon triedy, ale aj Hyundai/Kia maju slusne hatchbacky (i30, Ceed). Seat Leon je trosku taky sportacik (sedi sa nizsie), mozno by som uprednostnil skor Skodu Scala (Rapid), Skodu Kamiq alebo Seat Arona.
Kocik lahsie a lacnejsie vymenis nez auto.. tak by som radsej pozerala do buducna, aby to auto stacilo na vase potreby..
V podstate vsade zmestis kocik, s obmedzeniami mozno niekde, ale zmestis.. samotnú vanicku tak casto nebudes prevazat a ani ju dlho nebudes pouzivat. Nastoknes vajce na kocik a pojdes. sportova cast uz je ovela skladnejsia
@veronika2025 honda civic. Dala som do kufra kočík s vaničkou aj káričku naraz
@veronika2025 Ďakujem niektorým za rady/tipy nejako si poradím 🙂

@veronika2025 ja si myslím, že tu bude skôr treba vyberať dobre riešený kočík, ako auto. Ak nechceš combi, polovicu kočíkov tam s vaničkou nezmestíš. Takže si vyber auto podľa iných parametrov a potom správny kočík 👌🏻