Aké máte neobľúbené mamičky na MK?
Ahojte, aké máte neobľúbené mamičky na MK? 🙂
@21oktober Mne je vzdy divne, ked nejaka anonymka napise-neukamenujte ma. Fakt by ma zaujimalo, co si tak asi dotycna predstavuje pod tym ukamenovanim😝
A potom este milujem "pitalky" a podobne milovnicky slovenskeho pravopYsu😝
@21oktober dikyček a evríčka evri to je tak hnusné slovo
Mne je smiešne ako sem niekto pridá fotku s jedlom a potom asi celá nadšená (najlepšie do večera) čaká, koľko ľudí ju bude prooooosiiiiiť o recept. Nechápem prečo ten recept nenapíše už k fotke 😂 lebo stále je to o tom istom 😅
@evaachesa nevieš nahodou kde je ta diskusia, že najobľúbenejšie niky? Mne to nechce vyhodiť nikde
1.,Paranoidky, ktore za kazdou temou vidia odbavujuceho sa pubertiaka cez prazdniny. Zivot predsa prinasa rozne osudy a situacie a ze som nieco nezazila ja, neznamena, ze to nemoze zazivat niekto iny.
2., Take, ktore za kazdu cenu obhajuju vsetky svokry sveta len preto, lebo porodily a vychovali nejakeho chlapa a dotycna si ho zobrala... Ani len netusia, ake vedia byt niektore zeny (svokry) mrchy a vedia "sprijemnovat" zivot. A na zaver to zaklincuju - ja mam super svokru, alebo ja svokru nemam, ale co by som za nu dala...
@0silvia0 jeho, díky moc👍
@qwerty81 to nie je len o svokrach, je to celkovo o nejakej skupine kam ženy patria.. niekto sa ozve s neprávom čo sa stalo v škole a hneď sa všetky zastávajú učiteľky a vyťahuje sa aki sú rodičia strasni, lebo pre nich neexistuje, že učiteliek je x milión typov, proste ak je niekto učiteľka musí byť automatika spravodlivá super pani.. je jedno že zrovna tá konkrétna môže byť zlá, všetko sa tu zovseobecnuje..
Tým by som odpovedala aj všeobecne do diskusie - mám aj pár konkrétnych nickov ktoré keď vidím v diskusii radšej ich preskakujem to ale nebudem spominat, naco.. viem že pár žien tu neznáša mňa, nemôžem byť každému sympatická a nikdy som to ani neocakavala..
Vseobecne naozaj neznášam keď niekto zovseobecnuje a generalizuje, neberie sa do úvahy že ľudí je 7miliard a KAZDY je úplne iný v každej sfére zivota.. tiež neznášam keď sa tu rieši spomienkový optimizmus aké úžasné to bolo kedysi a dnes sú všetci hrozni a rutime sa do záhuby... Ľudia to tvrdia už milióny rokov..
Tak ja len za seba, nemám vyslovene neobľúbené nicky alebo také ktoré neznášam . Sú také ktoré ma v diskusii rozladia alebo vyvolajú vo mne nepríjemné pocity, ale následne v inej diskusii máme rovnaký smer. Takže také ako tento nick keď vidím preskakujem lebo ho neznášam u mňa neexistuje, prečítam . Celkovo ja som taký typ že MK akosi moc neprežívam , ak ma aj niekto že vytočí , tak za 5 minút na to zabudnem.
@21oktober sú ženy ktoré si predstavujú pod pojmom diskusia len uraziť a útočiť.. také už ani nemám chuť čítať..
Tie, ktoré si myslia, že tu môžu klamať, lebo každý je blbý ako vedro gitu
Nemam rada tie, ktore pri druhej odpovedi, ktora sa im nepaci, zacnu byt vulgarne a agresivne.
Nemam rada, ked niekto hodi selfiecko s novymi vlasmi / perami / hocicim, ale prida k tomu nejaky super ruzovy cukrovy citat v style, voobec nejde o mna, len som vas chcela duchovne povzbudit. A v skutocnosti len caka like a 'mojkooooo ty si aka kraaaasna'..
@jana_eyre_2 tak ano, ale keď vieš čo od nich očakávať tak by sa ťa to nemalo dotknúť. Ja napríklad prečitam pomyslím si a nereagujem na ne zväčša a niekedy reagujem ak je tam niečo použiteľné.
@21oktober mňa sa to nijako nedotýka, len keď o niekom viem že nemá nikdy kapacitu na normálnu diskusiu nie je to zrovna môj obľúbenec a preskakujem ho.. práveže taký človek má ani nedokáže uraziť..

@21oktober kukinky do bazárika, práve ma vystrelo. Mne celkovo vadí, ked sa píše Idem kuk do pc. Je to rychlejšie, ako idem pozrieť, ale zda sa mi, že to nejaka časť Slovenska hovori, Bratislavčania nepouživajú Idem kuk na stranku, normálne mám zimomriavky