icon

Aké máte ozdoby na stromček?

20. nov 2022

Konkrétne ma zaujíma keď mám tmavý zelený umelý stromček,pasovalo by naň bledo zelené guľky a ozdoby? Či zelené na zelenom by tak nevyniklo?Doteraz som mala veľa rokov po sebe červeno fialové ozdoby.No chcelo by to zmenu.

Strana
z2
ajko2011
20. nov 2022

My modro - zlaté ozdoby

sense
20. nov 2022

My budeme mat farebný ako za komunistov sme kedysi mali, niektoré ozdoby ešte z roku pána, lebo na každú ma chlap nejakú spomienku. Minulý rok ustúpil chlap, tak tento rok musím ja 🙈

lucyluska
20. nov 2022

Náš je červeno zlatý ⭐

palicka
20. nov 2022

@sszuzu8 ja viem, to je myslím sklo. J sa už na nich chystám pár rokov, na taký retro stromček.

katica06
20. nov 2022

Neuznávam tie neustále zmeny farieb, je to vytváranie nového a stale nového odpadu, zaťaženie životného prostredia.
Na stromčeku máme ,,staré,, ozdoby po mojich a manželovích starkých, pre nás sú práve tieto najkrajšie. Spomýnam si ako som ich kvačkala s bankou na vetvičky. Určite majú 50 a viac rokov. Okrem toho slamené ozdoby a niečo z výtvorov našich detí.

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
ahhola
20. nov 2022

Keď gule, tak sklenené,
keď sklenené, tak Okrasa Čadca. 🌲

levantinka
20. nov 2022

Ja vzdy biele. Mne sa pacia take snehove zimne rozpravkove ladove 🤍❄ Tieto su pre kamaratku 🤍

Vzdy som striedala rok co rok farby a dokonca mam aj vela retro sklenenych guli a ozdob. Lenze bolo to ho mariu plna pinvica 🙈😅 A uz ma to za roky preslo. Zredukovala som a nechala som si najoblubenejsiu variantu.

autor
21. nov 2022

@katica06 Ja som mala staré ozdoby cca 10 rokov.Nl sťahovali sme sa,aj sa niečo postracalo,aj deti poznicili,tak teraz chcem kúpiť nové a tiež používať to pat rokov.Nechcem každý rok iné ozdoby

momo36
21. nov 2022

Tento rok som sa rozhodla vyrobiť si ozdoby sama 😊

jana_eyre_2
21. nov 2022

My máme ozdoby všetkého druhu, všetkých spomienok a nemeníme ich vôbec.. jediné čo pridávame sú každý rok tri gule (alebo iné ozdoby,) čo si každé dieťa tradične vyberie na vianočnych trhoch.. milujem nás pomixovany živý a farebný stromcek.. ale k vianociam sa mi všeobecne viac hodí červeno, bielo zlatá.. na foto je stromček z minulého roka

januelik
21. nov 2022

tento rok som sa rozhodla ze bude biely

sandra811
21. nov 2022

My mávame pudrovo-strieborno-biely 😊

jaskolka
21. nov 2022

Mam sériu hačkovanych ozdôb(gule, anjeliky, hviezdičky) a potom ružovo zlatú kombináciu klasické gule a špic.
Striedam, tento rok bude háčkované plus také veľké strieborné pásy, alebo ako sa to vola a strieborný špic.

ri123
24. nov 2022

Tento rok budeme mať tmavo-modrý stromček s bielymi doplnkami a k tomu ručne vyrábané ozdoby ☺️

autor
24. nov 2022

@ri123 Krásne

ri123
24. nov 2022

Ďakujem ☺️

neferneferuaton
7. jan 2024

@lucia851 ahoj je to síce diskusia z pred roka ale nemas foto ruzovo cerveneho stromceka? Ďakujem

Strana
z2