Aké máte ozdoby na stromček?
Konkrétne ma zaujíma keď mám tmavý zelený umelý stromček,pasovalo by naň bledo zelené guľky a ozdoby? Či zelené na zelenom by tak nevyniklo?Doteraz som mala veľa rokov po sebe červeno fialové ozdoby.No chcelo by to zmenu.
My budeme mat farebný ako za komunistov sme kedysi mali, niektoré ozdoby ešte z roku pána, lebo na každú ma chlap nejakú spomienku. Minulý rok ustúpil chlap, tak tento rok musím ja 🙈
Neuznávam tie neustále zmeny farieb, je to vytváranie nového a stale nového odpadu, zaťaženie životného prostredia.
Na stromčeku máme ,,staré,, ozdoby po mojich a manželovích starkých, pre nás sú práve tieto najkrajšie. Spomýnam si ako som ich kvačkala s bankou na vetvičky. Určite majú 50 a viac rokov. Okrem toho slamené ozdoby a niečo z výtvorov našich detí.
Ja vzdy biele. Mne sa pacia take snehove zimne rozpravkove ladove 🤍❄ Tieto su pre kamaratku 🤍
Vzdy som striedala rok co rok farby a dokonca mam aj vela retro sklenenych guli a ozdob. Lenze bolo to ho mariu plna pinvica 🙈😅 A uz ma to za roky preslo. Zredukovala som a nechala som si najoblubenejsiu variantu.
@katica06 Ja som mala staré ozdoby cca 10 rokov.Nl sťahovali sme sa,aj sa niečo postracalo,aj deti poznicili,tak teraz chcem kúpiť nové a tiež používať to pat rokov.Nechcem každý rok iné ozdoby
My máme ozdoby všetkého druhu, všetkých spomienok a nemeníme ich vôbec.. jediné čo pridávame sú každý rok tri gule (alebo iné ozdoby,) čo si každé dieťa tradične vyberie na vianočnych trhoch.. milujem nás pomixovany živý a farebný stromcek.. ale k vianociam sa mi všeobecne viac hodí červeno, bielo zlatá.. na foto je stromček z minulého roka
Mam sériu hačkovanych ozdôb(gule, anjeliky, hviezdičky) a potom ružovo zlatú kombináciu klasické gule a špic.
Striedam, tento rok bude háčkované plus také veľké strieborné pásy, alebo ako sa to vola a strieborný špic.
@lucia851 ahoj je to síce diskusia z pred roka ale nemas foto ruzovo cerveneho stromceka? Ďakujem

@sszuzu8 https://www.mall.sk/vianocne-ozdoby-na-stromcek...