icon

Aké máte plány na dnešný deň?

3. jan 2026

Čo teraz robite?Užívate si ničnerobenie zlenivela som cez sviatky úplne som rozhodena z režimu.Privitam tipy čo dnes robiť?

Strana
z2
anonym_4d979e
3. jan 2026

pred chvíľou som došila roztrhnuté nohavice na lyžovanie.
Poobede - plánujeme ísť na bežky . spravili u nás dráhu.

ivik4
3. jan 2026

Ja dnes 2x kardio, posilka zajtra. Varim, v obchode sme boli, s malym prechadzka a na kavu sadnut . Zvysok spolu veget v posteli pri nejakej Vianocnej rozpravke. Inak mam vsetko porobene, upratane

marsmykkok
3. jan 2026

Ja som už bola 2 hodiny von so psom, navarila obed, teraz povysávam, potom idem na nákup-chýbajúce potraviny do Billy a možno pozriem aj nejaké 2-3 iné obchody a pôjdem na kávu. A potom ked prídem domov už len oddych-internet a tv.

luccija
3. jan 2026

@anonym_autor dovaram paradajkovú polievku z pečenej zeleniny a ideme so psom do lesa, večer potrebujem ísť vymeniť niečo do obchodaku a ideme na trhy do mesta.

stellarstar
3. jan 2026

@anonym_autor akurát som si ľahla na gauč. Spala som do 10 h 💪🙏 po káve som si vymenila deky v obývačke na gauči, pred chvíľou vymenila posteľné v spálni, už mi ide 2há várka. Vyupratané, povysávané už len počkať na práčku a zapnem ďalšiu poslednú a inak veget

anonym_ead0ba
3. jan 2026

Dorobili sme chlebicky,lebo este dnes a zajtra cakame navstevy,poupratovala som,ideme sa najest a spat,treba si zaviazat sadlo.Este par dni volno.

anonym_51f0eb
3. jan 2026

@anonym_autor Iba jeme a ležíme na gauči.

adula3334
3. jan 2026

Uvarené upratané,nakúpené-prechádzka za nami,teraz obed a potom na korcule

martinkatinka
3. jan 2026

Pojdem na precjadzku, musim kupit kurca na zajtra. Potom budem kreslit strihy na sitie.

maca1984
3. jan 2026

Vymenila som posteľné prádlo, oprala, upratala, vyumývala kúpeľňu , uvarila.
A boli sme si s mužom zabehať. Tento rok prvý raz. Moje nohy ešte ostali dakde tam, tak na ne počkám na gauči 😂

stellarstar
3. jan 2026
@maca1984

Vymenila som posteľné prádlo, oprala, upratala, vyumývala kúpeľňu , uvarila.
A boli sme si s mužom zabehať. Tento rok prvý raz. Moje nohy ešte ostali dakde tam, tak na ne počkám na gauči 😂

@maca1984 to sme zas my dve narovnako? 😂

martinkatinka
3. jan 2026

Jaj a klasika, doobeda dve pracky, umyt kupelnu a dnes som este vylestila kuchynsku linku. No potom varil muz 🙈

simsalabim
3. jan 2026

Tak lenivo. Pozbierala som pradlo, dala prat postelne, obliekla postel, sla som von na rychlu prechadzku, uvarila cestoviny, teraz si budem hodinku citat knihu. Potom pride navsteva na kavu (snad sa manzel dovtedy vrati z biku). A potom si sadneme k serialu…

zuzanita1609
3. jan 2026

Vstali sme o 8mej 😊(čo je zriedka,bo väčšinou už okolo 5 pobehuje),urobila som raňajky,dala žrať 4nohým chlpatým,išiel do dielne,ja som si pocvičila, upratané mám,len som dala prať, dusím kura kocky na zelenine(mrkva,petržlen),k tomu cviklu a ryžu. Za chvíľu je doma,ráno som spomínala veterníky,krémeše,špice 🤤🤭,tak som bola pozvaná na také to "randíčko" do cukrárne,alebo len tak sa niekde potúlať.

janai1
Odpoveď bola odstránená
maca1984
3. jan 2026
@stellarstar

@maca1984 to sme zas my dve narovnako? 😂

@stellarstar sa čudujem, že sa ešte čuduješ 🤣

anonym_1b8ba9
3. jan 2026

Ja som od piatej hore, rýchlo beh, sprcha, dala som sa dokopy, doma ma čakali deti s muzom, dali sme si spoločne raňajky, isli sa prejsť na jednu farmu, potom domov, vyriešili sme nakup pre nás aj pre mužov muzovho starkeho, upratali, dali sme obed, prichystala som nam oblečenie a o hodku ideme na lyze, potom wellness, sauna , dovra večera a domov .

anonym_654546
3. jan 2026

@anonym_autor také nepoznám, každý deň minimálne 6-7km.so psom, popri tom plaváreň, sauna, wellness dní keď som nemusela do práce

marhulka13
3. jan 2026
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 ja tiež a očami posúvam hodiny, nech už je 20.00

cimage
3. jan 2026

Klasika domace prace a teraz sa chystame von, kym je slnecno. Kludne mozes aj len tak odpocivat, netreba si to vycitat, su aj take dni.

majlo1234
3. jan 2026

Tu asi nikto nema male deti🤣🫣 my od rana-hrali sme sa v detskej s duplom, postavili zoo, potom vybrali magneticku stavebnicu, postavili hrad, potom sli pastelky a kreslenie strasidiel, potom chvilu knizky, potom monstertrucky a drahy. Potom sme lepilo terce a balony a strielali do nich, potom sme sa hrali na indianov. Potom sme vsetko upratali a vybrali plastelinu. Varili sme v kuchynke, boli sme na dvore. Teraz mladsia ide spat a my ideme na prechadzku. A pomedzi to len male domace prace a zradlo

ichbinich
3. jan 2026

Ja som sa odhodlala otvoriť pandorinu skrinku a vygruntovala som chladničku 🤪
Ma mrznut dokonca aj u nás, tak treba zrušiť externú chladničku, a.k.a. balkón 🙈 takže na večeru potesim všetkých zeleninovou polievkou 🤪
Popritom periem.
Manžel s dcerou su na lyžovačke, syn šiel ku spolužiakovi, lebo musia spraviť nejaké video.
Som sama,nikto mi nezavadzia a neotravuje ma, tak si potom aj zaslúžene sadnem na gauč 😁

la_dolce_vita
3. jan 2026

Upratala som byt, obed, kava a idem korculovat, vcera som tiez bola.

anonym_6e6cbe
3. jan 2026

@anonym_autor od včera som taká chorá, že ledva žijem. Ale navarila som, upratala, prezliekla periny, vymenila záclony vianočné za klasické, idem zložiť stromček, lebo opadáva už. A urobím si čaj, dám si Paralen a keď nezaspím, tak pozriem niečo v telke.

mirage
3. jan 2026
@anonym_6e6cbe

@anonym_autor od včera som taká chorá, že ledva žijem. Ale navarila som, upratala, prezliekla periny, vymenila záclony vianočné za klasické, idem zložiť stromček, lebo opadáva už. A urobím si čaj, dám si Paralen a keď nezaspím, tak pozriem niečo v telke.

@anonym_6e6cbe no nato, že ledva žiješ... Ak by mi bolo naozaj tak zle, tak robím len tú poslednú vetu.

miriamzba
3. jan 2026

U nás mimosviatkova klasika, varenie (len rychle- hraskova polievka, rybaci paprikas), vysavanie, umývanie dlazky, kupelni, linky, prezlecenie posteli, do parku s deťmi a so psom, muz robil na záhrade, po obede najmladsia ešte spala, a teraz ideme na plavaren, potom večera v meste.

anonym_1511c6
3. jan 2026

@anonym_autor takmer do obeda v posteli, potom sme išli do reštaurácie na obed ako takmer každú sobotu, boli sme na nákupe, boli sme na dlhej prechádzke v lese, potom so známymi na káve, teraz si niečo zobneme a pôjdeme do kina. Takže viac menej relax

anonym_1511c6
3. jan 2026
@anonym_6e6cbe

@anonym_6e6cbe ledva žiješ a meníš záclony, prezliekaš periny, varíš....ani ma ma nenapadlo. Donášla a nepohla by som sa z postele. Skoré uzdravenie

anonym_eed03f
3. jan 2026

@anonym_autor ved si treba aj oddychnut, nemusime stale "robit". Ja som dnes bola s muzom na nakupe, dala prat jednu varku pradla a nicila som skodcov na izbovych rastlinach. To je vsetko.

bessie12
3. jan 2026
@anonym_6e6cbe

@anonym_6e6cbe som chora uz niekoľko dni a nerobím doslova nic. Žiadne varenie, ziadne upratovanie, žiadna výmena obliečok.. nič. Zdravie mi je prednejšie. Cele dni len lezim. Obcas si urobim caj, paracetamol beriem niekolko krat za den. Práca nie je zajac. Tá neutečie.

Strana
z2