Aké máte plány na dnešný deň?
Čo teraz robite?Užívate si ničnerobenie zlenivela som cez sviatky úplne som rozhodena z režimu.Privitam tipy čo dnes robiť?
Ja dnes 2x kardio, posilka zajtra. Varim, v obchode sme boli, s malym prechadzka a na kavu sadnut . Zvysok spolu veget v posteli pri nejakej Vianocnej rozpravke. Inak mam vsetko porobene, upratane
Ja som už bola 2 hodiny von so psom, navarila obed, teraz povysávam, potom idem na nákup-chýbajúce potraviny do Billy a možno pozriem aj nejaké 2-3 iné obchody a pôjdem na kávu. A potom ked prídem domov už len oddych-internet a tv.
@anonym_autor dovaram paradajkovú polievku z pečenej zeleniny a ideme so psom do lesa, večer potrebujem ísť vymeniť niečo do obchodaku a ideme na trhy do mesta.
@anonym_autor akurát som si ľahla na gauč. Spala som do 10 h 💪🙏 po káve som si vymenila deky v obývačke na gauči, pred chvíľou vymenila posteľné v spálni, už mi ide 2há várka. Vyupratané, povysávané už len počkať na práčku a zapnem ďalšiu poslednú a inak veget
Dorobili sme chlebicky,lebo este dnes a zajtra cakame navstevy,poupratovala som,ideme sa najest a spat,treba si zaviazat sadlo.Este par dni volno.
@anonym_autor Iba jeme a ležíme na gauči.
Uvarené upratané,nakúpené-prechádzka za nami,teraz obed a potom na korcule
Pojdem na precjadzku, musim kupit kurca na zajtra. Potom budem kreslit strihy na sitie.
Vymenila som posteľné prádlo, oprala, upratala, vyumývala kúpeľňu , uvarila.
A boli sme si s mužom zabehať. Tento rok prvý raz. Moje nohy ešte ostali dakde tam, tak na ne počkám na gauči 😂
Vymenila som posteľné prádlo, oprala, upratala, vyumývala kúpeľňu , uvarila.
A boli sme si s mužom zabehať. Tento rok prvý raz. Moje nohy ešte ostali dakde tam, tak na ne počkám na gauči 😂
@maca1984 to sme zas my dve narovnako? 😂
Jaj a klasika, doobeda dve pracky, umyt kupelnu a dnes som este vylestila kuchynsku linku. No potom varil muz 🙈
Tak lenivo. Pozbierala som pradlo, dala prat postelne, obliekla postel, sla som von na rychlu prechadzku, uvarila cestoviny, teraz si budem hodinku citat knihu. Potom pride navsteva na kavu (snad sa manzel dovtedy vrati z biku). A potom si sadneme k serialu…
Vstali sme o 8mej 😊(čo je zriedka,bo väčšinou už okolo 5 pobehuje),urobila som raňajky,dala žrať 4nohým chlpatým,išiel do dielne,ja som si pocvičila, upratané mám,len som dala prať, dusím kura kocky na zelenine(mrkva,petržlen),k tomu cviklu a ryžu. Za chvíľu je doma,ráno som spomínala veterníky,krémeše,špice 🤤🤭,tak som bola pozvaná na také to "randíčko" do cukrárne,alebo len tak sa niekde potúlať.
@maca1984 to sme zas my dve narovnako? 😂
@stellarstar sa čudujem, že sa ešte čuduješ 🤣
Ja som od piatej hore, rýchlo beh, sprcha, dala som sa dokopy, doma ma čakali deti s muzom, dali sme si spoločne raňajky, isli sa prejsť na jednu farmu, potom domov, vyriešili sme nakup pre nás aj pre mužov muzovho starkeho, upratali, dali sme obed, prichystala som nam oblečenie a o hodku ideme na lyze, potom wellness, sauna , dovra večera a domov .
@anonym_autor také nepoznám, každý deň minimálne 6-7km.so psom, popri tom plaváreň, sauna, wellness dní keď som nemusela do práce
@janai1 ja tiež a očami posúvam hodiny, nech už je 20.00
Klasika domace prace a teraz sa chystame von, kym je slnecno. Kludne mozes aj len tak odpocivat, netreba si to vycitat, su aj take dni.
Tu asi nikto nema male deti🤣🫣 my od rana-hrali sme sa v detskej s duplom, postavili zoo, potom vybrali magneticku stavebnicu, postavili hrad, potom sli pastelky a kreslenie strasidiel, potom chvilu knizky, potom monstertrucky a drahy. Potom sme lepilo terce a balony a strielali do nich, potom sme sa hrali na indianov. Potom sme vsetko upratali a vybrali plastelinu. Varili sme v kuchynke, boli sme na dvore. Teraz mladsia ide spat a my ideme na prechadzku. A pomedzi to len male domace prace a zradlo
Ja som sa odhodlala otvoriť pandorinu skrinku a vygruntovala som chladničku 🤪
Ma mrznut dokonca aj u nás, tak treba zrušiť externú chladničku, a.k.a. balkón 🙈 takže na večeru potesim všetkých zeleninovou polievkou 🤪
Popritom periem.
Manžel s dcerou su na lyžovačke, syn šiel ku spolužiakovi, lebo musia spraviť nejaké video.
Som sama,nikto mi nezavadzia a neotravuje ma, tak si potom aj zaslúžene sadnem na gauč 😁
Upratala som byt, obed, kava a idem korculovat, vcera som tiez bola.
@anonym_autor od včera som taká chorá, že ledva žijem. Ale navarila som, upratala, prezliekla periny, vymenila záclony vianočné za klasické, idem zložiť stromček, lebo opadáva už. A urobím si čaj, dám si Paralen a keď nezaspím, tak pozriem niečo v telke.
@anonym_autor od včera som taká chorá, že ledva žijem. Ale navarila som, upratala, prezliekla periny, vymenila záclony vianočné za klasické, idem zložiť stromček, lebo opadáva už. A urobím si čaj, dám si Paralen a keď nezaspím, tak pozriem niečo v telke.
@anonym_6e6cbe no nato, že ledva žiješ... Ak by mi bolo naozaj tak zle, tak robím len tú poslednú vetu.
U nás mimosviatkova klasika, varenie (len rychle- hraskova polievka, rybaci paprikas), vysavanie, umývanie dlazky, kupelni, linky, prezlecenie posteli, do parku s deťmi a so psom, muz robil na záhrade, po obede najmladsia ešte spala, a teraz ideme na plavaren, potom večera v meste.
@anonym_autor takmer do obeda v posteli, potom sme išli do reštaurácie na obed ako takmer každú sobotu, boli sme na nákupe, boli sme na dlhej prechádzke v lese, potom so známymi na káve, teraz si niečo zobneme a pôjdeme do kina. Takže viac menej relax
@anonym_6e6cbe ledva žiješ a meníš záclony, prezliekaš periny, varíš....ani ma ma nenapadlo. Donášla a nepohla by som sa z postele. Skoré uzdravenie
@anonym_autor ved si treba aj oddychnut, nemusime stale "robit". Ja som dnes bola s muzom na nakupe, dala prat jednu varku pradla a nicila som skodcov na izbovych rastlinach. To je vsetko.
@anonym_6e6cbe som chora uz niekoľko dni a nerobím doslova nic. Žiadne varenie, ziadne upratovanie, žiadna výmena obliečok.. nič. Zdravie mi je prednejšie. Cele dni len lezim. Obcas si urobim caj, paracetamol beriem niekolko krat za den. Práca nie je zajac. Tá neutečie.

pred chvíľou som došila roztrhnuté nohavice na lyžovanie.
Poobede - plánujeme ísť na bežky . spravili u nás dráhu.