icon

Aké máte skúsenosti s mužmi v znamení býka?

mirabelia
4. okt 2019

Ahojte 😊😊
Ak máte niektorá z vás chuť a čas tak mi prosím vás napíšte vaše skúsenosti s mužmi v znamení býka 😃 viem, že každý je unikát, ale verím na isté črty ktoré majú jednotlivé znamenia zhodné 😊 ja osobne som u daného znamenia vždy natrafila na to, že sa neozval aj týždeň a potom písal ako keby nič a to som už chytala paniku čo sa mu len mohlo stať 😊😊 vôbec tomuto znameniu akosi nerozumiem. Neviem čo na nich platí, čím ich upútať atď.
Teším sa na vaše postrehy, kľudne aj negatívne.
Dakujeeeem ☺☺☺☺

Strana
z3
simca06022011
7. okt 2019

Ja milujem býkov 😂

vrds
12. júl 2024

@mirabelia vsetci ti opisuju byka ako ho vidia oni. Byci su v skutocnosti nadmieru citlivi a emocionalni ludia. Tieto vlastnosti ale sami vnimaju ako slabi stranku tak ju ukazuju iba najblizsim, ktorym doveruju. Rozhoduju sa prevazne prakticky, ale maju moralne a spravodlive hranice a cez tie jednoducho nejdu aj keby bolo co. Preto su sklamani z inych ludi ktorich zaujima iba ich osobne blaho a nezaujimaju ich dosledky ani to ci cloveku ublizia. Byk urcite neublizi. ALE ak niekto siahne na jeho deti, rodinu, ludi ktorych ma rad, nikto by nechcel byt v jeho blizkosti. Automaticky sa postavi do obranneho modu a ide hlava nehlava nech sa deje co chce svojich si obrani. Byci su tvrdohlavi to je pravda. Ale na to aby zmenili nazor staci diskusia a prakticke dovody proti a za. Rozhoduje sa na zaklade faktov zmiesanych s emocionalnou strankou. Co je velmi podstatne byci niesu zli ludia. Ti ktori nemaju velke vzdelanie, resp sa ich vlohy nekorigovali vychovou- to su jedinci tazki pre zivot v rodine. Ale ti, ktori vedia zvladat svoje emocie a su diplomati, by som si dovolila povedat ze su naozaj ludia pre zivot a pre rodinu.. takych partnerov si vsetci predstavujeme. Su vtipni, spolahlivi, verni, daju aj posledne… ale vyzaduju to iste od partnera.
Byk je pozitkar, ma rad dobre jedlo, ubytovanie, auta, wellness, dovolenky ( oddychoveho typu) a to vsetko vo vysokom standarde. A aby si mohol toto dovolit, pracuje…. A pracuje velmi dobre a spolahlivo.
Ak ho ale raz oklamete, sklamete, vyuzijete, tak zabudnite na jeho laskavu stranku. Skoncili ste a odpise vas. Rychlo a radikalne. Je to jedinec ktory vie povedat NIE.

Strana
z3