Aké máte skúsenosti s robotickým vysávačom?
Je to môj veľký sen, mm je proti - zdá sa mu to predražený nezmysel,ktorý nevysáva poriadne. Asi preto, že u nás "sa vysáva" bez jeho pričinenia a zadarmo. Zaujíma ma názor žien, ktoré majú túto vychytávku už dlhšie obdobie (čiže nie nadšené novomajiteľky). Úplne odpadlo vaše ručné vysávanie domácnosti? Je to spoľahlivá vecička? Netreba za ňu dokončovať? Sú medzi vami aj také, ktoré sa napokon vrátili k starému spôsobu vysávania a robot ostal zabudnutý v skrini? Odporúčate? Neboli ste sklamané z výkonu? Funguje vysavač z dlhodobého hľadiska spoľahlivo? Nezanášajú sa príliš filtre, neznižuje sa po pár mesiacoch jeho sacia schopnosť?
Viem, že diskusie o robotických vysavačoch tu boli, ale písali do nich väčšinou žienky, ktoré mali vysavač doma ako novinku. Pripadá mi to niečo ako pekáreň na chlebík alebo pracia guľa, ktoré za pár mesiacov získali veľa priaznivcov a natešených používateliek, ale po čase tieto pomôcky mnoho žien napokon prestalo používať a zapadli prachom.
@princess59 ďakujem pekne za odpoveď. Ja som si tiez vyhliadla irobot.. Najskôr teda vysávač a časom mop ako máš ty. Len môj manžel prišiel s tým,že veď kúpme ten 2in1. Aj som mu povedala, že sa mi to nepozdáva. Ďakujem ešte raz,pomohla si mi 🙂
@lucia2427 nemáš začo 🙂 len si daj pozor pri výbere na čo vlastne ten vysávač budeš používať aby si ho zbytočne nepreplatila. I robot majú modely za 300€ ale aj za 1000€. Som sa tomu trošku venovala tak si urči či chceš aby behal iba po parketách resp. dlažbe alebo aj po koberci (vtedy treba o niečo výkonnejší), či treba vysať aj chlpty... tie najnovšie modely sa dajú ovládať aj na diaľku cez nejakú appku.... staršie modely majú časové spustenie... niekedy dávajú do akcie k vysávaču aj viac takých majáčikov kt. ti vytvoria virtuálnu stenu za kt. ti vysávač neprejde, treba zvážiť aj priestor po kt. bude vysávač behať lebo keď majú v popise že povysáva 100m2 neznamená to že ti vysaje priestor 100m2 lebo po jednom mieste prejde aj viac krát. každopádne je to super pomocník a pokiaľ bude vysávať kým ste neni doma tak ani nevieš že ho máš a keď príde svokra na nečakanú návštevu nebude môcť pindať že máš prach :D :D :D tak ti prajem šťastnú ruku pri výbere a keď sa preň rozhodnete tak nech ti slúži 🙂
@princess59 haha moja svokra určite nie je z tých čo si zakladajú na čistote. To skôr ja. Presťahovali sme sa s dvomi malými deťmi do dvojpodlažneho domčeku a robotický vysavac je pre mňa nevyhnutnosť. Máme len drevené parkety, žiadne domáce zvieratká, uz si aj novú sedačku vyberám tak aby sa pod ňu dostal. Takže mi bude stačiť asi aj nejaká staršia rada. Dobrá správa, môžem kúpiť aj mopovac 🙂
Tiez som rozmyslala nad 2v1 aby aj vysaval aj umyval a nakoniec som kupila "obyc" co len vysava a na mokro to prebehnem ja mopom. Som max spokojna len mi pride dost hlucny😑
Kupili sme klasicky je super jedine minus je ze je dost hlucny-tak ho zapinam ked sme mimo.
@trixi AKú máš značku a typ ? ďakujem pekne 🙂
Ahojte mne po 20min nabijania vypise error5 nema stym niekto skusenost?dakujem

my mame dva roboticke vysavace, je to super vec, velmi to zlahcuje zivot 🙂 odporucam!