Aké materiálne škody ste si spôsobili v živote?
Podme sa pozdielat aby sme si dali pozor🙂
Za mna napr. dcera polozila novy tablet na mikrovlnku kde zohrievala mlieko a skapal (take zariadenia sa nemaju davat do ich blizkosti ked su prave pustene), ja som si nezapla ruksak a pri vystupovani z auta mi vypadol novy notebook na beton,kusok sa odlomil (este neskapal🙂), kamoskin syn zapol stierace na stojacom aute ked bolo na prednom skle navaleny sneh,takze skapali; bokom aute som zramovala zavoru pri obchodaku a spravila preliacinu na plechu..
Moj muz tukol na dvore jedno nase auto o nase druhe, prisiel takmer placuci a dlho bol ticho, vtedy som myslela ze niekto zomrel.
@jakoma 🤣🤣🤣
U nás umierajú hlavne mobily. Mne vypadol z vačku v práci, ešte som naňho stupila a posuchala ho po zemi, aby mu nebolo málo (nemal ochranné sklo-nezvládol to). Ďalší mi vypadol z vačku, keď som zbierala mušle v IT (tiež to nezvládol-utopil sa). Syn bežal zachraňovať do potoka loptu, s ktorou hrali futbal, pritom mu vypadol mobil z vačku (tiež umrel). Inak rozbitý blinker, ktorý si doteraz nemyslím, že bola moja chyba.
dcera sa isla bicyklovat a vypadol jej mobil. Komplet praskol displej. Kedze bol starsi tak sme sa dohodli ze si kupi druhy. Pouzije uspory a my jej dolozime. Do týždňa jej tel.vypadol a praskol displej 🤦 takze doteraz ma taky.
Mala som drahy mobil, spadol, namiesto lavičky rovno na kamienky… obrazovka úplne zničená, odvtedy zas ja nechcem drahé mobily… Ináč zvyčajne odišli veci po čase akosi same od seba. A nemavam drahé veci… Deti však zničili 2tis zosilovač… manželovi. Pri deťoch sa ozaj neoplatí mať drahé veci v ich blízkosti. ;D
Vyhrali sme skoro 300 € v žreboch zo svadby a zabudli ich vybrať, všetky prepadli 🙈
Predne celne sklo nepoistene, vymena 1400eur, maly robil fitnes a utrhol miele dvierka od rury, skoda 3000eur a moze pokracovat…
poliala som vinom dvojmesacny macbook..... odvtedy si davam sakra pozor na akekolvek tekutiny pri nich 🤣
Omylom som zavrela pero do notebooku a displey KO.
Muz v lete polieval na dvore, ze osviezi aj auto a prasklo predne okno kedze bolo rozhorucene.
Syn mi utopil male prenosne radio, uz to nerozdychalo.
Na totalku som zosrotovala svoje auto.🤷🏻♀️
Mama prala tasku. Zabudla vybrat mobil - neprezil. Bola som si zobrat psa z utulku a nasla som si na aute komplet zdemolovane dvere. Pes este potiahol a vypadli mi okuliare ..!boli priesvitne a v snehu som si nevsimla … dvere mali x rokov inu farbu - poistovna nechcela zaplatit ani ja. Skody si robim priebezne …mobil mi pada z ruky pravidelne ale snazim sa zit s takym aky je najmenej 5 rokov .. na tie praskliny si clovek casom zvykne … kym ide je to ok
Kúpili sme nove auto a asi po 2 týždňoch som vchádzala do dvora a bokom narazila do vodomernej šachty oprava podbehu 120 eur odvtedy si dávam pozor keď vchádzam do dvora
fotoaparát za 1200 e okupaný v rieke , mal mesiac, mobil vydržal až 1 deň treskol na zem a bolo po ňom,škoda 300€, slnečné okuliare zničené za týždeň, treskol mi o sklo kamienok a sklo sa defintivne poškodilo - škoda 380€, a bol by toho viac ale ma nenapadá všetko 🙂
Nam dieťa rozbilo 2 televízory a 3 tablety v priebehu 2 rokov.
Ja som si dávno ešte vyliala na ntb (vtedy drahá vec HP) čaj a dva mobily som utopila vo WC.
Auto nam prislo z opravy 800eur,pozicali sme ho synovi,resp.jeho kamosovi,co ma vodicak.Auto turovali az zase co si odislo v motore,oprava by vysla riadne draho.Takze tato skoda nas riadne nasrala,lebo predtym skoro rok bolo u jedneho opravara,kde aj hrdzu chytilo,muz,ze to nalakuje a vyzera to otrasne,tam slo niekolko tisic eur don a teraz opet.Takze nasralo to riadne.
Moja mama uvarila mobil spolu s ryzou,, nechapem ako si to nevsimla🤦♀️
@leuska0910 asi ho v tej ryži predtým sušila, či?
Manžel montoval novú tv a praskla mu pri dotahovaní skrutky na tv stojan, samozrejme žiadna poistka.
Ja som naposledy trafila zrkadlom dopravnú značku, okrem mňa ju v ten deň trafili ešte asi 7 😃
Nove autoradio. Brala som kabelku zo sedadla spolujazdca a buchla asi spodnym rohom do neho. Praskol komplet displej. Malo mal hodin po montazi.
Obvykle si ihned rozbijem kryt na dispelji na mobile, ako si ho dam prelepit. Potom ho mam taky popraskany, az kym to nezacne o par mesiacov prekazat. Dovtedy mi nepadne ani raz. Dam vymenit a najneskor do 48 hodin mi urcite padne.
Mala som zautomatizovanu sekvenciu otvarania brany, brzdy a plynu pri prichadzani do nasej ulice domov. Raz mi do cesty necakane vbehlo ine auto, co chaosilo v protismere, rozhodilo mi sekvenciu a otvorila som si branu autom.
Bolo to inak skvele (a este celkom lacne) poucenie, ze si nemam tolko sebadoverovat a byt opatrna za volantom za kazdych okolnosti a vzdy.
Najlepsiu hlasku mali decka, co poculi ranu ako z dela, pozreli z okna a ze: Maminka prisla domov.
@lianka123 koľko stojí rúra, keď utrhnuté dvierka stoja 3000€? Normálne mi to vyrazilo dych🙃
@mateson2004 to je miele rura a vytrhol to tak ze sa to nedalo objednat nahradny diel. Tiez ma skoro vykotilo.
@deti95060810 podzemné parkoviska sú strašné. Sú tam tie stply akoby natesno alebo ako to povedať... Že keď chce človek vyjsť tak pomaly si spraviť nadbeh ako s kamionom až na tom že tam není plac tak oskre ten stlp. Už by som tam nešla
@cimage to sa stalo aj mne s tým perom.Raz mi vypadol mobil z vrecka rovno do záchodu, druhý mi vypadol na terase na dlažbu mala som odlupene ochranné sklo.Mobily a fotaku sú moja slabina🙂
Inak na pobavenie môj muž čistil práčku a vypol vodu a zabudol na to nikdy sme vodu nevypinali..Stale hundral koľko periem zostala mi tam kostica išla som prať a práčka nešla pár praciek som oprala u mamy a nechcela som priznať, že som ju pokazila🙂opravár mal pred Vianocami chrípku sviatky...konečne prišiel a povedal mi, že je vypnutá voda😭hanba na mraky.Dal si kávu a povedal, že už zažil všeličo, že to nestojí za reč.Dva týždne som prišla u mamy a čakala na opravara
A ešte raz sme si vybrali morčatá z klietky a hrali sa s nimi na gauči.Muz bol na služobke išla som uspať dcéru a zaspala s ňou a morčatá na gauči.
V noci som sa išla napiť zasvietila som a oni začali kvikat ako bláznivé chceli ísť do klietky.Rano som zistila, že nielen, že všetko osrali, ale aj z nervozity vykusali na gauči na dvoch miestach diery.ukryvala som to vankúšmi a potom sme kupovali aj tak nový gauč, ale bola som strašne nasratá🙂)
@rozkvet1 odvtedy tam nechodim parkovať...
dcéra sa hrala vo vani - kúpala sa,
nohami rozrazila vaňu. všetka voda sa valila po kúpeľni... na vani ostala diera ako hrom.
celé týždne sme sa nemohli kúpať kým manž. si niečo načítal a potom opravil.
používali sme spodnú kúpeľňu kde je len sprchový.
dcéra nechcene zhodila televízor. pred televízorom sedela st, dcéra, ktorej spadol na nohu.
televízor to prežil, ako aj dcérina noha...
Fíha, keď to tu čítam, vôbec si neviem spomenúť na nejaké škody u mňa osobne, akurát, že raz mi ukradli ruksak na diskotéke a mala som tam dosť veľa obľúbených vecí, ale nič drahé, tak mi to bolo ľúto.
Stratila som dva prstene zo zlata. Jeden mi spadol z prsta ani som o tom nevedela- bol netesny. Druhy som stratila v praci ked som si zvliekala rukavice a hodila ich do odpadkoveho kosa a neskoro si uvedomila ze ani prsten uz nemam

mobil mi padol na dlažbu - okamžite bolo po ňom... kupujem len tie lacnejšie mobily - 100 e.
pri cúvaní v podzemnom parkovisku som oškrela bok auta o stĺp + poškodila spätné zrkadlo... plakala som . mm ma utešoval ešte 2 dni že sa nič nestalo. Auto bolo poistené, stálo nás to asi 130e...
malá dcéra bola nahnevaná tak od zlosti buchla hlavou do auta. spravila preliačinu. auto malo 2 r. je tam doteraz.