icon

Aké meno pre bábätko?

14hviezdicka12
20. júl 2017

Ahojte. Ake ste dali meno pre svoje detičky ?? Nevieme sa rozodnut. Ďakujem za odpovede a prajem pekný deň. ;)

nicol_ka55
20. júl 2017

No zalezi ci chces take slovenske normalne alebo potom tie novodobe 😉 Mne sa paci pre chlapca Damianko a pre dievcatko Sofia ❤

tyelde
20. júl 2017

Eliana a ak ešte bude ďalšie tak Gaia.... Ale máme zahraničné priezvisko, mať slovenské tak by som vyberala z Eliška, Júlia, Tamara, Ivana alebo Jaroslav, Roman, Vladimír...

obcanka123
20. júl 2017

Mne sa dievčenské páči Emma a pre chlapca sa mi vždy páčilo Richard 🙂

zuzitko74
20. júl 2017

My máme chlapca Mirka a dievčence Alenku a Dominiku. Ja som pôvodne chcela pre chlapca meno Marek a dnes aj trochu ľutujem, že som si to nepresadila. Syn už je veľký a v škole ho volajú Miro. S menom Marek by sa mu také nemohlo stať.

gir
20. júl 2017

ja mám chlapcov, Damián a Marko, keby bolo dievčatko tk Karolína alebo Kamila

korpiklaanka
20. júl 2017

My chceme Karolínu a Mateja. Dúfam, že sa čoskoro podarí

emi16
20. júl 2017

Melany
Emily

14hviezdicka12
autor
20. júl 2017

Dakujem babeny 🙂

deti95060810
20. júl 2017

@tyelde jedno dievčenské a jedno chlapčenské máme čo si napísala...

deti95060810
20. júl 2017

s dcérou chodí MARCO a všetci ho volajú MARO...Hrôza....

eko22
20. júl 2017

My máme ninku, to bolo moje vytúžené dievčatko a ešte by sme chceli chlapčeka a ten by bol buď Cyril alebo Maximilián. Svokra mi to vôbec neschvaľuje ale mne sa tie mená hrozne páčia. Podľa existujú oveľa horšie chlapčenské mená. Ja napríklad nemôžem prísť na to, prečo by dával niekto meno Vratko

deti95060810
20. júl 2017

@eko22 Vratko? Mala som kolegu Vraťo sme ho volali - véééľmi sympatický a obľúbený mladý muž kolektíve....škoda že už zadaný....pri ňom mi ani to meno nevadilo, práve naopak...

jallka11
20. júl 2017

ja som mala nachystané mená snáď od detstva :D strašne som chcela aničku a samka ale anička mi u manžela neprešla, že je to príliš obyčajné a teraz sa to meno už skoro vôbec nepoužíva ale ešte mám v pláne ho presvedčiť :D

bratislava2
20. júl 2017

My mame Sebastiana a Julianu, ale povodne som chcela Viktoriu pri prvom, ked som si myslela, ze to bude dievca.Ked nam povedali, ze to bude chlapec, tak manzel, ze to bude Stevko po nom, ja som bola proti, i ked teraz stretavam malych Stevkov na ihrisku 😉 Pri druhom som vedela velmi skoro,ze to bude dievca, tam som uz nechcela Viktoriu,ale Izabelu-Belu. Manzelovi sa to meno nepacilo. Nakoniec rozhodol syn, ze bude Juja-Jujka, v skolke mal Juliu spoluziacku. A bolo vyriesene, ine meno nepripadalo v uvahu. Tak sme ju zacali volat este ked bola v brusku. A nakoniec mame Julianu 🙂

domculik
20. júl 2017

@zuzitko74 Marek sa mi paci ale poznam aj Mircov a aj Miro je pekne 🙂

domculik
20. júl 2017

@jallka11
anicka je pekneee !

domculik
20. júl 2017

@deti95060810
:D ZE MARO ! TO SOM ESTE NEPOCULA :DDDDDDD TAK MARCO = MARKO ZNIE MOC PEKNE, VIDIA V TOM PARALELU KED ZLY JANKO JE JANO, TAK ZLY MARKO JE MARO ! :D

deti95060810
20. júl 2017

@domculik neviem ako k tomu 11r. deti prišli...

domculik
20. júl 2017

@deti95060810 No deti vedia byt velmi zle, ked chcu niekomu skaredo povedat tak vymyslia aj nevymyslitelne ! :D @zuzitko74 tak vidis bud rada ze si nedala marka lebo by ho mohli volat MARO ! :D

deti95060810
20. júl 2017

@domculik asi je to s vekom....Deti chodili s ním ešte aj do MŠ - tam bol Marco, ale v škole sa to už zmenilo.....

zuzitko74
20. júl 2017

@domculik Ja som nechcela dať meno Marco, ja som chcela dať našu slovenskú verziu Marek. K nášmu priezvisku sa zahraničné mená nehodia.

domculik
20. júl 2017

@zuzitko74 ved viem aj mne sa viac paci marek ako marco ale aj marekovi sa da povedat maro :D

zuzitko74
20. júl 2017

@domculik Veď ja viem, deti vymyslia. U mňa v triede hovorili Ondrejovi Ondatra a Vaneske zasa Vaniš. Obe deti s tým súhlasili, tak som neriešila.

domculik
20. júl 2017

:DDD ACH JO COZEE TO SA CLOVEK FAKT ZABAVI. NO VRAVIM, VYMYSLIET MOZES HOCAKE MENO A MYSLIS SI AKO PEKNE HO BUDU VOLAT A POZRI ! :DD

simca401
21. júl 2017

Leo, Teo a Valentína,Liliana 🙂

14hviezdicka12
autor
21. júl 2017

@emi16 Melany je nadherne meno a paci sa aj priatelovi 🙂
@jallka11 Samko je pekne meno a k Aničke sa to aj hodi .. lenze aj z toho mena terajsie deti vytvoria skaredu nadavku :/ ale je to pekne meno a tak sa vola aj moja babina .. 🙂

@simca401 Teo ako Teodor ci len Teo 🙂 alebo Leo ako Leopold/Leonard alebo len Leo 🙂 jedna u nas v okoli sa vola Lili a na slovenske je Lesia 🙂 :D take zaujimavo divne 🙂 ..

z Melany by bolo Melania 🙂 este sa mi paci Emma Timea a Nella :D a chlapcenske Benjamin, Nico , Saimon - Simon 🙂

deniky
22. júl 2017

Mne sa páči odjakživa dievčenské : Viktória ,Emily ,Amalka, Elizabeth,Emma,Ela
Chlapcenske: Sebastian,Oliver ,Matej☺