Aké najkrajšie divadelné vystúpenie ste videli?
Chodíte radi do divadla? Aké najkrajšie vystúpenie ste videli? Máte vždy po ruke niekoho kto sa k vám pridá?
Chodíme s manželom, aj dcéra s kamoškami chodí. Radšej ako do kina.
ahoj, ano velmi rada chodím so svojím priatelom 🙂 chodíme pravdielne do Astorky v BA
Nehrniem sa často, milujem radosincov a top co som bola "NA skle malovane" s Dočkom
Žijem v Martine a tu máme úžasné SKD, keď sme boli bezdetní, chodievali sme každý mesiac na nejaké predstavenie. Ale najemotivnejší zážitok som mala v DAB v NR na hre Piargy. Už to nemajú v repertoári, ale ešte teraz mi stoja všetky chlpy, keď si na to spomeniem
Zo zasady chodievam vyhradne sam. Ignorujem muzikal, preferujem male komorne sceny.
Cyrano z Bergeracu je moje oblubene dielko, ale top topov, co som zazila, bol Hamlet na Zvolenskych zamockych hrach, nad nami tazky burkovy oblak, sumrak, pomaly padala noc, no scena uplne perfektna!!! Este teraz mam zimomriavky
@richardiv A čo Ti bráni, aby si išiel sám?
Ináč, do divadla chodia radšej ženy, veľakrát som videla, že bola žena s kamarátkou, alebo s dcérou. Chlapi chodievajú väčšinou len s partnerkami. Takže, ak si momentálne single a máš nejakú vo výhľade, čo tak skúsiť ju pozvať do divadla? Určite urobíš dojem.
Mám divadlo veľmi rada, chodievam s priateľmi, občas vytiahnem "na kultúru" mamku, alebo idem so sestrou... Hamlet v DJGT bol super, alebo Bratia Karamazovovci v SND. Ale najsilnejší zážitok v živote som mala v DAB na predstavení Povolanie pápež, to je iná sila...
Ja idem do divadla vždy keď mám.prilezitost...dokonca vždy keď som na služobke v zahraničí, večer si nájdem nejaké divadlo aj tam. Jeden lístok sa.vzdy nájde aj 10 minút pred predstavením a často lacnejšie.
Najväčší zážitok mam z Bedarov a Fantoma Opery v Londýne. Oceňujem najviac muzikály. Z činohry sa mi veľmi páčili Rivers of Babylon.
Adam Sangala
Divadlo mam rada 🙂 ale chodiť nemám s kým 🙂 nedávno som nahovorila dcéru, tak sme boli na muzikále, ale rada by som videla aj iné veci 🙂
Ja som niekoľkokrát bola na predstavení Kleopatra s Monikou Absolonovu, aj s Ilonou Czakovou. Je to môj najobľúbenejší muzikál.
Pycha a predsudok DAB, SND Nevesta hol a Jana Eyrova
Do divadla chodím s manželom alebo s mamou .Chodíme do DAB v Nitre páčila sa mi komédia Syna alebo dcéru a úžasný zážitok bolo predstavenie Povolaním Pápež .
Chodim s partnerom alebo s kamaratkami, ale kludne by som sla aj sama. Milujem Radosincov, aj cinohry v SND (pacila sa mi Jana Eyrova, Tak sa na mna prilepila). V divadle aj pracujem, tak mozno neobjektivne- ale najvacsi zazitok mam z Bedarov na Novej scene (robila to francuzska reziserka s manzelom- autorom originalneho libreta), to zboznuju a poznaju naspamat aj moje 10r. deti. Fakt sila. A este jedno madarske tanecne predstavenie (s dejom) na Pasienkoch, uz si nepamatam ako sa volalo, ale bolo to genialne, niekde mam aj DVD co som tam kupila.

Šla by som ale nepoznám nikoho kto by chcel ísť 😁 bola som raz zo školy to je tak všetko