icon

Aké najkrajšie divadelné vystúpenie ste videli?

richardiv
14. júl 2020

Chodíte radi do divadla? Aké najkrajšie vystúpenie ste videli? Máte vždy po ruke niekoho kto sa k vám pridá?

sunny8
14. júl 2020

Šla by som ale nepoznám nikoho kto by chcel ísť 😁 bola som raz zo školy to je tak všetko

richardiv
autor
14. júl 2020

@sunny8 som na tom podobne je ťažké nájsť partaka do divadla. ...ale bol som uz na par vystúpení aj mimo školských čias 😁

hettinka
14. júl 2020

Chodíme s manželom, aj dcéra s kamoškami chodí. Radšej ako do kina.

autumm
14. júl 2020

ahoj, ano velmi rada chodím so svojím priatelom 🙂 chodíme pravdielne do Astorky v BA

cacianka
14. júl 2020

Nehrniem sa často, milujem radosincov a top co som bola "NA skle malovane" s Dočkom

catherine1989
14. júl 2020

Žijem v Martine a tu máme úžasné SKD, keď sme boli bezdetní, chodievali sme každý mesiac na nejaké predstavenie. Ale najemotivnejší zážitok som mala v DAB v NR na hre Piargy. Už to nemajú v repertoári, ale ešte teraz mi stoja všetky chlpy, keď si na to spomeniem

sunny8
14. júl 2020

@richardiv 😁 každé jedno sa dá pozrieť takto v divadle. Doma by si to človek asi nepozrel z tv ale takto v divadle si pamätám to bola úžasná atmosféra ♥️

hankm
14. júl 2020

Zo zasady chodievam vyhradne sam. Ignorujem muzikal, preferujem male komorne sceny.

taga
14. júl 2020

Cyrano z Bergeracu je moje oblubene dielko, ale top topov, co som zazila, bol Hamlet na Zvolenskych zamockych hrach, nad nami tazky burkovy oblak, sumrak, pomaly padala noc, no scena uplne perfektna!!! Este teraz mam zimomriavky

h2
14. júl 2020

@richardiv A čo Ti bráni, aby si išiel sám?
Ináč, do divadla chodia radšej ženy, veľakrát som videla, že bola žena s kamarátkou, alebo s dcérou. Chlapi chodievajú väčšinou len s partnerkami. Takže, ak si momentálne single a máš nejakú vo výhľade, čo tak skúsiť ju pozvať do divadla? Určite urobíš dojem.

michellemary
15. júl 2020

Mám divadlo veľmi rada, chodievam s priateľmi, občas vytiahnem "na kultúru" mamku, alebo idem so sestrou... Hamlet v DJGT bol super, alebo Bratia Karamazovovci v SND. Ale najsilnejší zážitok v živote som mala v DAB na predstavení Povolanie pápež, to je iná sila...

ckatka
15. júl 2020

Ja idem do divadla vždy keď mám.prilezitost...dokonca vždy keď som na služobke v zahraničí, večer si nájdem nejaké divadlo aj tam. Jeden lístok sa.vzdy nájde aj 10 minút pred predstavením a často lacnejšie.
Najväčší zážitok mam z Bedarov a Fantoma Opery v Londýne. Oceňujem najviac muzikály. Z činohry sa mi veľmi páčili Rivers of Babylon.

merkelica
15. júl 2020

Adam Sangala

medovka14
15. júl 2020

Divadlo mam rada 🙂 ale chodiť nemám s kým 🙂 nedávno som nahovorila dcéru, tak sme boli na muzikále, ale rada by som videla aj iné veci 🙂

uctovacik123
15. júl 2020

Ja som niekoľkokrát bola na predstavení Kleopatra s Monikou Absolonovu, aj s Ilonou Czakovou. Je to môj najobľúbenejší muzikál.

veverickav
15. júl 2020

Pycha a predsudok DAB, SND Nevesta hol a Jana Eyrova

tanamiska
15. júl 2020

Do divadla chodím s manželom alebo s mamou .Chodíme do DAB v Nitre páčila sa mi komédia Syna alebo dcéru a úžasný zážitok bolo predstavenie Povolaním Pápež .

torysheer
21. júl 2020

Chodim s partnerom alebo s kamaratkami, ale kludne by som sla aj sama. Milujem Radosincov, aj cinohry v SND (pacila sa mi Jana Eyrova, Tak sa na mna prilepila). V divadle aj pracujem, tak mozno neobjektivne- ale najvacsi zazitok mam z Bedarov na Novej scene (robila to francuzska reziserka s manzelom- autorom originalneho libreta), to zboznuju a poznaju naspamat aj moje 10r. deti. Fakt sila. A este jedno madarske tanecne predstavenie (s dejom) na Pasienkoch, uz si nepamatam ako sa volalo, ale bolo to genialne, niekde mam aj DVD co som tam kupila.