icon

Aké oblečenie je vhodné na štíhlu postavu a väčšie bruško?

veselazuzanka
29. mar 2019

Ahojte. Chcem sa trochu inspirovat od vas, ktore mate stihlu postavu, stihle nohy, mensie prsia a vacsie brusko. Aky typ lezernych siat nosite? Alebo ake oblecenie celkovo? Hodia sa na tento typ postavy volne saty? Ked to na nejakej zene vidim, paci sa mi to a vyzera super, ukaze stihle nohy, zakryje brusko, no ja si v tom pripadam akoby mi to nepristalo. Ked zas mam obtiahnute veci tak vidno každý faldik. Mozte kludne
Aj fotky dat. Na googli dom uz pozerala, ale chcem pocut vase skusenosti

datvaj nejake inspirativne fotky. Na googli som uz pozerala, potreb

Strana
z2
evkao
30. mar 2019

@veselazuzanka inak ja mam doma asi troje detskych siat z Bonprixu, jeden sveter, teplaky.... vela zavisi od strihu, dokonca niektore veci sadnu aj zienkam, co nosia velkost 40 a viac 🙂

romiada
30. mar 2019

@veselazuzanka ja si tiez odtial objednam napr.10 veci a potom 5 vratim. No darmo, nie som taka modelečka ako su tam.....a ešte aj vyretušovane 😂
inak ja ešte sem-tam natrafim na dobre veci v rakuskom Hainburgu (vidim ze si BA-Ružinov) tak Ti posielam link. Obchod maju na tom novom korze za 1.kruhačom. Chodim tam kupovat dcere veci a sem tam aj sebe. Aj ked dcera uz zacina uprednostnovat take extremy....všetko čierne, so smajlikmi alebo take puberťacke volne mikiny a spol.... no už s princeznovskymi vecami môže ísť mama do hája 😂
https://www.ernstings-family.at/

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@evkao skusim aj ja detske kuknut.ja tiez obcas v detskom zalovim...
@romiada veru ja musim vyskusat xy veci kym mi sadnú ako si predstavujem

0silvia0
30. mar 2019

@romiada aj ja používam na maskovanie riflové bundičky, ale ja kratšie, tak do pása. Teraz som si kúpila aj riflovú super vestu na leto. Máme podobné maskovacie manévre...

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0 kde si si kupils vesticku?

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka sekac 😂

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0 ja zboznujem sekace😁 a aky typ si si kupila? Kludne hod link na taku podobnu stylovo. S takym vystrihom ako casnicka alebo taka ako klasicka bunda...

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

Inac ste super žienky. Dakujem za inspiracie

romiada
30. mar 2019

@0silvia0 😉

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka presne túto, je super:

veselazuzanka
autor
30. mar 2019

@0silvia0 dakujem.aj ja si zaobstaram. A k comu ju budes nosit? Tiez k satam ako jedna kocka davala vyssie by sa hodila nie?

0silvia0
30. mar 2019

@veselazuzanka urcite aj k satam, ale ja skor k riflovej minisukni alebo kratasom. Mam naplanovanych niekolko rockovych koncertov, tak vyuzijem aj tam ked prihodim nejake rockove doplnky...

k_a_j_k_a
31. mar 2019

@veselazuzanka ja odporúčam tento štýl. Mám 164cm, 53kg a problémové bruško. V podobnom štýle mám šaty, sukne. Keď dám k tomu vyššie topánky, vyzerá to super. Nohavice takmer nenosím, keď tak len cez víkend.
Treba zvýrazniť pás (nad bruchom). V tomto prípade vyniknú prsia a sukňa zvýrazní boky. Ale treba mať na to odvahu, lebo si Ťa každý všimne 🙂

k_a_j_k_a
31. mar 2019
veselazuzanka
autor
1. apr 2019

@k_a_j_k_a dakujem. Ja mam ackovu sukňu a ked som si dala k tomu tricko zakasane dnu tak mas pravdu ze to brusko zaniklo.akurat ja kratku suknu. Takato dlzka sa mi paci ale mne vobec nepristane

romiada
1. apr 2019

@k_a_j_k_a mne sa toto tiež pači. Ale na inych 😉 ja si v tom pripadam ako moja babka v kroji.

0silvia0
1. apr 2019

@romiada presne, tato dlzka je akasi hakliva, nesekne kazdej...

veselazuzanka
autor
1. apr 2019

@romiada
@0silvia0 no ja len nad kolena sukne alebo maxi. Inac vyzeram dost blbo🙄

katarina428
1. apr 2019

Ja mám rada takéto oversized blúzky: https://www.letakytentotyzden.sk/bonprix/jarna-... alebo rôzne voľnejšie tuniky. Tie schovajú všetko 😀🙂

veselazuzanka
autor
1. apr 2019

@katarina428 a aku velkost ty nosis?

k_a_j_k_a
1. apr 2019

@veselazuzanka ja mám všetky sukne a šaty poskracované na dĺžku okolo kolien. Je to lepšie. A musia ísť k tomu vysoké topánky, lebo potom som ako malé pivo.
Priznám sa, že ja zase nemôžem nosiť blúzky typu čo sem dievčatá dávali. Prídem si v tom tučná alebo ako tehotná. A plus ja nosím nohavice veľmi málo, v práci má teraz na inventúre videli po roku prvýkrát v rifloch 🙂
Tiež je to ale o zvyku.
@romiada mám aj jednu sukňu takú krojovú, modrú so vzorom a nosím ju veľmi rada. 🙂 ono, tento typ je dosť všimnuteľný, či máš kroj alebo nie 🙂

veselazuzanka
autor
1. apr 2019

@k_a_j_k_a ja si tiež pridem v bluzkach a koseliach tucna a aj ked na druhych sa mi to paci, ja sa v tom necitim dobre...

k_a_j_k_a
1. apr 2019

@veselazuzanka keď košeľa/blúzka, tak potom toto https://www.orsay.com/sk-sk/kosela-obtiahnuteho...
Nejaké mám, ale moc to nenosím. Skôr som svetríková / tričková / šatová.

veselazuzanka
autor
1. apr 2019

@k_a_j_k_a no tak pre mna totobuz vobec nir. Je to pekne sle ja sa v tom dobre necitim. Na druhych sa mi to ale páči

siska53
1. apr 2019

@0silvia0 ze vraj sa moze zhorsit, zvacsi sa to.. takto sa stalo aj kolegyni, nakoniec si to dala.operovat.

romiada
1. apr 2019

@k_a_j_k_a ano a mne sa to paci....ale napriek tomu ze mam dlhe nohy tak mne sa to na mne nepaci....pritom na inych zenach sa neviem na to vynadivat a aj na sashe.sk mam co robit aby som odolala pokuseniu kupit si tu suknu

k_a_j_k_a
1. apr 2019

@romiada to chce zariskovať a kúpiť si ju 🙂 ja som ju mala 4 roky v skrini, kým som som do nej dorástla 😁

Strana
z2