Aké produkty pre dieťa a pre seba vám chýbajú na našom trhu?
Ahojte mamy, je niečo čo vám chýba alebo potrebujete pre svoje dieťa? Poprípade niečo pre vás, čo by vás oslovilo, doprialo vám čas? Je niečo čo dlhodobo hľadáte, no neviete to nájsť? Ak áno dajte mi prosím tipy, nápady, vaše názory a myšlienky (aj keby to bola úplná maličkosť). Určite je nejaká diera na trhu, ktorá ovplyvňuje celkové spolunažívanie rodiny, ktorú je potrebné vyplniť. Ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede. Pekný deň 🙂
Hodinová babička - to by bolo super pre ženy bez rodinného zázemia, pri práci na zmeny, počas choroby rodiča či dieťaťa, vyzdvihnutie zo školy a odvedenie na krúžok.
okrem spomenutých aj komplet napríklad tričiek "mama a syn" v chlapčenskom motíve. všade len mama a dcéra ako keby neexistovali ženy, ktoré sa hrajú s deťmi s vlakmi, autami, pc hry a podobne 😕
@noemi98 produkty produkty žiadne, trh je presýtený, ale služby pre mamičky s 2 a viac deťmi v rôznom veku-vysvetlím- mám 4 ročného syna a 14 mesačného, staršieho som do skôlky zatiaľ nedala, nechcela som, navyše popri nich pracujem z domu. Žiaľ, v širokom okolí BA som nenašla babyfriendly miesto typu Inspiro v Ivanke p. D., kde by som s nimi mohla odíst na pol dňa, zapnúť si PC, starší by sa vybláznil na ihrisku-vonku, vnútri, malý by mi v kľude spal, občerstevnie, WC atd..Okrem Inspira nič..nemám na mysli Buppi a Kidshouse. To isté kurzy babyplávania-nikto nemyslí na to, že keď chcem chodiť s bábätkom plávať a mám aj staršieho syna, kam s ním..Jednoducho miesto pre zladenie potrieb staršieho aj mladšieho súrodenca...A celkovo pomoc s malými deťmi v čase ich choroby, a nielen to, opatrovateľky sú, ale pre veľa rodín je to finančne náročné, nehovoriac čo s deťmi počas prázdnin a pod..V tomto je veľmi veľká diera na trhu
Tato tema tu je pravidelne. Vsetkeho je na trhu vyse hlavy.
Aj mne chyba v mojom okoli herna pre deti. Aj tie opatrovatelky.
Pepčo do každej dediny.
@lucinka1988 Nedávno som v správach počúvala ako hovoril minister práce a soc.vecí, že bude fungovať nejaké opatrovanie deti malých skupín, že napr. jedna mama bude môcť opatrovať niekomu ďalšiemu dieťa,, ale neviem od kedy, ani ako to bude presne fungovať.

Ked hladas podnikatelsky napad, zaloz nepredrazenu sukromnu skolku 😀