icon

Aké šaty vybrať?

tatianaba
24. apr 2018
tatianaba
autor
24. apr 2018

Rozhodli sme sa pre malu svadbu na urade,len my dvaja a svedkovia,ziadna oslava,nic (mame na to svoje dovody). A ja som si uvedomila,ze vlastne neviem,co si obliect,teda kupit. Skuste prosim poradit. Potrebujem nieco,co zakryje brusko po porode,ktore je zatial celkom velke. Rada by som nieco pekne,ale decentne.

xima
Autor odpoveď zmazal
pininka
24. apr 2018

Ja by som si dala tiez len taka kratke saty a na to sako

uglybetty1234
24. apr 2018

Ja som mala bile lahke letne saty z cinaku, vyzerali super!

uglybetty1234
24. apr 2018

Kukala som vsade tade a nakoniec v cinaku za 12 €, len som k nim musela dat spodnicku

tatianaba
autor
24. apr 2018

Myslite,ze je nevhodne nemat biele saty? Ja som strasne bleda a biele oblecenie vobec nenosim.

ataner81
24. apr 2018

Ja som sa vydavala v marhulkovych.V bielych by som vyzerala ako chora

pininka
24. apr 2018

@tatianaba aj ja som bleda,mala som kremove saty

alobalka
24. apr 2018

@tatianaba kľudne si kúp niečo slavnostnejsie, aj inej farby a čo vyuzijes ešte viac krát. Hlavne si treba užiť ten deň: )

mirkam3
24. apr 2018

Mozes si dat akukolvek farbu ktora ti pristane. Mne by sa pacili puzdrove saty, Dobry material zakryje Aj brusko. Alebo nerozmyslala si nad bielou tylovou suknou? K nej pekna bluzka/cipkovany top nejakej farby, ktoru mas rada a je to.

telusikk
24. apr 2018

Však to je na tebe. Je to úplne jedno, aké si dáš. Ja by som pri takomto type svadby asi šla do jednoduchosti. Tie prvé šatky, čo sem baby dali, tie boli nádherné

dagmara17
26. apr 2018

@tatianaba Nevhodné? Ak sa to tebe nepáči, ak si bledá tak si daj aké chceš, veď je to tvoj deň, váš deň, je to len na vás 🙂