Aké smart hodinky, keď mám iPhone a nechcem iWatch?
Baby ake mate smart hodinky? Alebo ake doporucite? Mam iphone ale nechcem iwatch (nepaci sa mi ich dizajn). Takze potrebujem aby isli sparovat. Ide mi o pocitanie kalorii, meranie spanku, prepojenie sms a hovorov potesi.
Dakujem
Sparujes asi skoro každé. Garminy sú dobré, ale neviem ci spánok merajú presne vôbec nejaké hodinky.. Moje vivoactive merali úplne hlúposti
Presne, sparujes kazde. Androidove maju limitovane pouzitie s iphonom, ale fungovat budu. Ale naprilad Garmin Lily 2 by mohli byt celkom fajn. Apple watch maju ale jednoznacne najlepsiu integraciu. Ale rozumiem ze sa ti nemusia pacit.
@wade máš ich? Ja mam vivoactive, ale chcem si kúpiť lily 2, kvôli veľkosti 🙂
ja mám huawei ...
@really8 mala som podmienku merať tep (primárne), nejaké kcal, kroky, ak by mali notifikácie to mi na tom až tak nezáležalo a aby neboli obrovské budiky ... a aby boli ružové 😂 stačil by mi aj nejaký fit náramok, ale muž že nebude vyhadzať peniaze na blbiny, že keď tak tak hodinky - ale ja som ich fakt nechcela na celodenné nosenie ... dostala som ich na vianoce a nabíjala som ich asi 3x .. vybral mi ich muž na základe mojich požiadaviek
@really8 ja mam roky garmin a bez problemov aj apka pekne isla hned a za 5 rokov ziadny problem nebol.
Inak načo chceš merať spánok?
@really8 ja som mala Garmin venu- nebola som spokojná, za mna mali zložité ovládanie a boli hrubé na spanie, po cca 3r mi začal odchádzať displej aj baterka tak som ich vymenila za Huawei fit 3 a som veľmi spokojná, ani neviem že ich mám na ruke, s iPhonom fungujú dobre, viem na nich aj prijať hovor
@muruska a ze mne sa nevedia za 6 rokov už konečne Pokaziť, už chcem nové 🤣
@13uzivatelka11 ja napr. aby som videla cierne na bielom ako dobre alebo zle spím…
@13uzivatelka11 no momentalne len tak zo srandy kedze vstavam k synovi niekolkokrat. Ale v buducnosti aby som mala prehlad. Pripadne vedela ci nahodou nemam problem. Manzelovi meria aj fazy spanku
@13uzivatelka11 Nie. Man Apple Watch (a som muz, veľmi by mi nesedeli 🙂 ). Ale mám ich v merku. Manželka ma android a ma Samsung Galaxy a tie sú take nič moc oproti Apple watch. Ale vraj Garminy sú fajn. Pozri recenzie na YTB
@wade aha prepáč nevedela som ze si chlap 🙂 áno sú to ženské hodinky 😅 nejaké recenzie som videla, ale našla som menej užívateľských recenzií, oproti ostatným hodinkam, preto som sa opýtala 🙂
Garmin hlavne nemá android. To je ich výhoda (v kombinácii s iPhone).
Ja mám Huawei watch fit 2 stáli v zľave cca 120€ a som veľmi spokojný výdrž 7-10 dní a má super funkcie. Jasné nie sú najlepšie ale pomer ceny a výkonu úplne super a sú esteticky pekné ako apple watch
@patrikx555 mne sa prave iwatch nepacia. Preto ich nechcem😂
@13uzivatelka11 😂 chapem
@really8 Ahoj, ja mám novinku od Garmin- Lily 2 Active a som veľmi spokojná. Je to naozaj športová Elegancia. Konečne žiadne "kone" na ruke. Sú tak akurát, nemajú čierny displej, keď nie sú rozsvietené (majú taký zlato- béžový, pre mňa novinka). Nemajú síce farebný displej, ale vôbec mi to nechýba. Pozri si ich na nete: Garmin Lily 2 Active Lunar gold, cena 330,- e👍
@monikabull dakujem, uz tu viaceri pisali o nich a mam ich v merku. Takto nejak sa mi pacia len ta cena menej😂
@really8 ja som mala Apple, Garmin i Huawei. Jednoznačne garmin, pokiaľ nechceš iba prezentovať telefón/hodinky… pokiaľ plánujem aj športovať, nemáš o čom ani veľmi rozmýšľať…mala som všetko vyššie verzie….a napriek funkciám, najhoršie asi dopadli Apple. Už len to denne nabíjanie….
Ja mám rok Garmin Venu 3s, hlavne kvôli sledovaniu zdravotných funkcii. Som maximálne spokojná, intuitívne ovládanie, super appka, nabíjam 45 min raz do týždňa. Asi mesiac maju aj novú funkciu - EKG. Spárované ich mám s IPhone 13mini
Carneo sú super, prípadne na meranie tepu, spánku a tak majú aj smart prstene, ktoré si spáruješ s mobilom a tam všetko vidíš pekne, ja jeden mám. A manžel má tie hodinky teda od nich a dajú sa aj hovory a sms zosynchronizovať.