Aké staré auto sa skutočne oplatí kúpiť?
Ahojte, potrebujem kúpiť auto - podmienka automat, benzín, na občasné jazdy po meste (2x tyzdenne), cca raz za mesiac diaľnica... Pozerám značky Toyota/Honda.
Keďže mam malý budget bude to staršie auto. Teda ma zaujíma, aké staré auto sa ešte oplatí kúpiť? Ak nájdem 15rocne s nízkym najazdom je to ešte OK?
Kúpiť už pôjdem s niekym kto sa vyzná, ale potrebujem si spraviť prvý filter...
Ďakujem za všetky odpovede.
@lenkasarka áno, ja to mám úplne inak, ja mám tretie auto, čo som kupovala fungl nové a mením zhruba po 5 rokoch za nové..
Neviem ci to takto mozem pisat.. ak tak do spravy ti napisem viac, cenu a tak.. my sme mali dva rovnake, manzel uz svoje predal a dostal nove a teraz uvazujem ja. Nissan quaskai, r.2007
Ja som si kupila 20rocnu mazdu s najazdenymo 70 tisic km. Uz pat rokov na nej jazdim, zboznujem ju. Ale ja nechcem automat
max 5 ročné...
aj z UPSVaR máš na nové auto právo po 7 rokoch - to myslím tých ZŤP občanov.
@tundra kazdeho nazor i skusenosti. Ja som mala swifta a teraz manzel i ja nissan quaskai a my sme max spokojni. Mame znameho, kt ma servis a celkom dost uspesny a veelky a specializuje sa hlavne na ne (samozrejme robi vsetko)ale majitel nosi zo zahranicia nissany od predajcov uz dlhe roky, tak vie preco..
Ja zas hejtujem renaulty, kedze v praci na jednom...
Qasqai sú do nejakého roku dobré, od istého roku nie, vravel mi to servisák, podozrivo veľa qasqai bolo vtedy na predaj.
My sme si kúpili 5-ročnú toyotu c-hr a je to poklad. Mala najazdených necelých 55 tisíc, kľučky ani volant nevyzerali a ani nevyzerajú ako používané čo je za mňa super. My jej dávame zabrať oveľa viac a stále vyzerá super :D Ako radia ostatní, vezmi si ku kúpe skúseného servisáka - riadne to pomôže, minimálne si všimne to, čo ty nie. Nám to na pobočke (kupovali sme cez aaaauto ) dovolili popozerať a sme spokojní. Myslím, že trebárs toyoty sú spoľahlivé. Novú by sme si v tejto výbave nemohli pri dvoch deťoch dovoliť

@katuskamala1 a aké ideš predavat?