Aké sú vaše najneobľúbenejšie niky mamičiek?
Keďže tu bola téma najobľúbenejších nikov mamičiek, opýtam sa opak, ktoré sú tie, ktoré nemusíte?
Najneoblubenejsi nick pre mňa je "anonym" a myslím,že pre väčšinu uzivateliek na MK tiež 😉
Bože prečo teda anonymne? ak máš guráž prečo sa ty neukážeš kto je za anonymom?ja by som tieto anonymné témy zrušila.Fakt je to tu niekedy na posmech jedna baba to tu raz dobre nazvala že slepičinec
Napis tuto diskusiu pod tvojim nickom a ja ti potom napíšem konkrétne ktoré to sú ok?
Nemám neobľúbené nicky. S niektorými dievčatami sa nezhodnem v názoroch, pri niektorých mi prekáža spôsob. ktorým ho prezentujú. Ale už na druhý deň môže tá istá baba napísať niečo veľmi pekné, alebo zaujímavé a bolo by nespravodlivé zareagovať spôsobom : ,,Toto je tá, ktorú nemám rada, tak sa mi ,,nepáči" ani tento status a myslím si, že je to od nej neúprimné a iba naháňa laiky, lebo je to zlá osoba."
Tak ja to poviem narovinu, myslim ze vacsina pozna ten nick moslimskej uzivatelky (nic proti moslimom) ktory sa vopcha do kazdej neskodnej teme o viere, bohu, ci krestanstve a zacne tam utocit a presviedcat krestanov v akom velkom omyle ziju a ako len ta ich jedna náuka je správna 🙄 hranici mi to uz s fanatizmom
@viestta Zlatá 😃😃
To by sa takto mohla priznať každá, ale niektorým to ich veľké ovisnuté ego po kolená proste nedá 😃
Ja som si istá, že tu tiež leziem niektorým na nervy, ale čo im budeme donekonečna dúhu z jednorožcov pchať do huby? 😆
@viestta Pffft, ženy sú zlo a hlavne tu, čo majú hormóny jak nezastaviteľný vlak 😃😃 Tehotenstvo, PMS… to nezastavíš 😃
môže mi tu niekto hodiť link na najobľúbenejšie niky mamičiek, ked to zadam do vyhľadávača, všetko možne obľúbené okrem tej diskusie mi vyhadzuje dokonca aj túto, a inak nič😨
keby sa nahodou niekomu chcelo, budem povďačná

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ake-mate-neoblubene-mamicky-na-mk/#post-84260754
Co si týmto dokazuješ?