icon

Aké sú vaše výdavky na domácnosť?

adika_pl
7. sep 2011

Ahojte dámy!

Potrebovala by som radu. S manželom sme sa práve vzali, čakáme bábätko, ale zatiaľ bývame u našich. Potrebovala by som zistiť, koľko tak vyjde chod domácnosti (bez inkasa a ostatných poplatkov, len strava, drogéria, doprava....) - aby som vedela, koľko si od manžela "vypýtať". Ja som totiž študentka a jediný príjem do domácnosti je ten jeho :( Nechcem vyzerať, že mám privysoké nároky a chcela by som si porovnať, či míňame priveľa alebo tak v norme :D
Dúfam, že žiadnu z vás touto otázkou neurazím a vopred vám ďakujem za pomoc 🙂

Strana
z2
viera27
8. sep 2011

@bets Vsak o tom sa nikto neprie. Aj my mame ako pisem vsetkych sukromnych. Pocnuc gynekologom az po juniorovu lekarku. ako pisem, len ma to zarazilo kolko platis. A neda sa ti u nich platit rocny pausal ako to mam napr. ja? Je to lacnejsie ako jednorazovky za kazdu prehliadku.

bets
8. sep 2011

@viera27 myslim, ze sa neda. tolko stoji dany vykon a bud ho preplati positovna, alebo pacient. najdrahsi je odber - kontrola, ci je nasadena spravna davka liekov. som koli tomu hrozne nahnevana, ze kvalitnych lekarov idu takto odstavit. pritom nejde o lekarov v sukromnych centrach, ale v beznom stredisku a nemocnici.
gynekologa mam aj ja sukromneho, ale to som si tak vybrala.

seminkads
15. sep 2011

@adika_pl akoze ten RP sa da v pohode presvihnut-zalezi od toho, ako si narocna,ale myslim si, ze uplne postaci-ja ho miniem cely na malu-zmestia sa mi do toho plienky(nakupujeme v akcii do zasoby, ked je napr. 1+1zdarma,alebo obrusky zdarma), k tomu krem na zadok,obrusky, sampon s mydlom, krem,vat.tycinky,sprej do nosa(na cistenie pouzivam morsku vodu),a ked bola mensia tak Nutrilon 800g mi vydrzala necely tyzden-cize cca 5xdo mesiaca x 15e+voda cca1l vody denne,teraz je to uz menej mlieka,zato viac zeleniy a ovocia,cize je to cenovo rovnako. V konecnom dosledku,pokial niesi velmi narocna(najdrahsie plienky,body za 10e...)tak ti RP na babo postaci,ale rataj ze s babom pride viac prania, minutej vody(kupanie,odsavacka,flase)a elektriny 🙂

martinko22
1. okt 2013
Používateľ martinko22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martinko22.

Tu je 20 tipov ako znížiť výdavky: http://www.pozicka.sr/20-zarucenych-tipov-ako-a-kde-znizit-vydavky-v-domacnosti/ . Napríklad taká myčka - nikdy som si nemyslel, že by mohla ušetriť vodu, skor naopak 🙂

slecinka17
4. dec 2013

Ahojte, keďže sa tu bavíte o výdavkoch na domácnosť rada by som vás poprosila o vyplnenie dotazníku práve na túto tému. Zaoberáme sa totiž prieskumom spotrebiteľského chovanie v súvislosti z výdavkami.Dotazník je anonymný Prosím len jedna DôLEŽITÁ poznámka: na konci dotazníka je otázka o príjme..Vyplnte ju prosím v ČESKÝCH KORUNÁCH, CZK ..aspoň približne..
Ďakujem za ochotu a čas 🙂

http://umbrela.mendelu.cz/vyzkumy/vyzkum?id=674

Strana
z2