icon

Aké topánky a kabelku s plesovým šatám?

24. jan 2020

Prosím kocky poraďte akej farby zvoliť lodičky a listovku k mojim šatám ďakujem aj foto poteší 🙂

Aké topánky a kabelku s plesovým šatám?
Strana
z2
nafka0483
24. jan 2020

Ja by som navyse nesla do lesklych lodiciek, ale dala skor matne. Pripadne potom akoby "satenove" co su fakt slavnostne.

aja6565
24. jan 2020

Čierna je ok, ale ja by som volila bezove lodicky a kabelku

saluda
24. jan 2020

Ja by som dala čierne lodičky, ale so satenovou látkou s miernym leskom. K tomu buď čiernu kabelku tiež satenovou, alebo tmavomodru, prípadne tyrkysovu, ale iba v prípade, že sa trafis do odtiena na šatách, inak ciernu. Strieborná a iné farby by tam už boli príliš. Dokonca ak ti tie korálky prisila na šaty krajčírka, že to nie je brošňa, dala by som ich zopár aj na kabelku, hlavne ak by bola čierna, ale len tak decentne

3petka
24. jan 2020

@lyci k tvojim na obrazku áno uplna pecka. Aké ona ich má lesklé modro zelené a na korzete má ešte šperk... K tomu strieborná fakt nejde.

Určite čierna... Aj šperky by som dala tak do čiernej s kombináciou smaragdového ak dáke chceš. Ale podľa mna postačia náušnice ...

autor
24. jan 2020

Ďakujem a áno dávam iba náušnice tie kamienky sú tam nasite není to brosna. Tak potom keď to všetko bude určite vám hodím konečný výsledok 🙂 Ja som tiež za čiernu. Ďakujem krásny večer kocky

kamlicek
24. jan 2020

Som zvedava aj ja na vysledok, niekedy je menej viac, ta cierna bude super 🙂

Strana
z2