icon

Aké topánky odporúčate na zimný beh?

amelianka
26. okt 2024

Ahojte, tie baby čo behavate, ake boty používate v zime? Tie čo aj v lete alebo sú nejaké špeci bežecké na zimu? …bývam pod Tatrami, behávam 10km cca 3 krat do tyzdna..pripadne aky gear by ste mi odporučili na zimu?

snehulak77
•
26. okt 2024

@amelianka ja keď som behavala, tak som mala rovnaké ako v lete. Ale ja som bežala po asfalte alebo upravených chodníkoch. Ak bežis niekde v prírode po snehu, tak sa neviem vyjadriť

lina169
•
26. okt 2024

@amelianka ahoj, som z tatier, v zime behavam v tom, v com v lete, nic specialne, ani ponozky nenosim nepremokave
Ked mi aj tenisky v terene premoknu, rychlo vyschnu

wintery
•
26. okt 2024

@lina169 závidím 😍 milujem tatry

cingi
•
26. okt 2024

Myslim, ze Hoka ma aj nejake zimnejsie / vodeodolnejsie trailove verzie

rikarika
•
26. okt 2024

@amelianka goratexove v zime, resp keď prši. UZ sa mi stalo pár krát že som po behu mala tenisky, ponožky do nitky mokré a preto radšej goratex v zime.

jamimo
•
26. okt 2024

@amelianka ja normálne Under Armour. Súhlasím, že do Tatier asi pozri nejaké trailové. Ak máš IG skús pozrieť profil Linda Beniačová, myslím, že ti ochotne poradí.

amelianka
autor
•
26. okt 2024

Jasan, mám hoka speedcros. Bežím aj lesy/hory ale aj betón/cyklak. Okej tak asi to sama budem musieť nejak zhodnotiť, ďakujem za rady baby a nech sa vam dobre behá ☺️🩷🌷

dadis
•
26. okt 2024

Ak sa bojis, ze ti bude zima, tak nebude, mne nikdy nebola. Aj po snehu beham v obycajnych trailovkach Salomon a ked premoknu, tak sa aj ususia. Nikdy som kvoli tomu netrpela ani neochorela, tu hodku sa to da zvladnut uplne v pohode.

lina169
•
26. okt 2024

@dadis presne tak 🙂
Ja mam dokonca skusenost, ze bezim v lese po snehu a pridem domov so suchymi nohami, ale zalezi aj od toho, aky sneh je
Nikdy som neprechladla

lina169
•
26. okt 2024

@wintery aj ja 🙂
Ten pohlad ma nikdy neomrzi, kazde rano sa tesim na hory ❤️

dobryden
•
27. okt 2024

@amelianka ja tie rovnake,alurat som si dala do nich hrube ponozky.