Aké ženy sú príťažlivé?
Možno otrepaná otázka,ale stale aktualna..Aké ženy su pritazlive?Kedy je žena zvodná, šarmantná?Proste taká,aby chlap nemusel hľadať vo vztahu inu/ine...Ale čo má hlavne zaujíma.Moze žena spraviť prvý krok čo sa týka,vzťahu,sexu?Nebude to divné?
Kazdy to ma inak, rozni chlapi, rozne nazory, to je tazko podla mna takto pisat 🙂
Príťažlivé. Pritazliva môže byť aj žena co v žiadnom parametri nesplna normy na mrasu
kazdy chlap rovnako ako aj zena ma ine preferencie a vkus.. takze tazko tak nejak vseobecne povedat. Ale poviem priklad z mojich cias randenia : mojmu teraz uz manzelovi sa najviac pacilo, ked som bola od zaciatku sama sebou, uvolnena, otvorena a uprimna, ked sme sa vedeli zasmiat a nasli spolocne temy. Potom to islo vsetko nejak same. Ale ako pisem, je to aj o tom, akeho chlapa stretnes, niektori si potrpia viac na fyzicno, ini zase na porozumenie 🙂 ale to uz zistis z toho ako sa sprava dotycny na stretnuti
Tak ti poviem, aj Evu Longoriu podviedol muz. Mozes byt najkrajsia najsarmantnejsia zena na svete, ked natrafis na chuja… 🤷♀️
Prvy krok vo vztahu/sexe by som nerobila, ale to som ja. Ja nechcem chlapa ktoreho treba uhanat. Potom ho treba hnat do vsetkeho
Čo sa týka prvého kroku do vzťahu - za mňa nie. Ja sa nechám dobyjat. Respektíve keď niekoho chcem zariadim si to tak aby prvý vydal iniciatívu. 😃 Takže to vyzerá ze on si vybral mňa ale v skutočnosti to bolo naopak.
Iniciovať sex a prvý krok k sexu - to tiež nerobím. Keď ide o prvý sex to vôbec to si počkám aj dlhšie a ani vo vzťahu už sex neiniciujem. Naučila som sa že nie. Bola som xkrat odmietnutá a moja ženská hrdosť utrpela stratu.
A aké ženy sú príťažlivé? Tie co sú spokojné so sebou. Tie co vyžarujú niečo krásne. Ktoré majú úsmev na tvári.
sebavedomé ženy, ktoré sú samy sebou, ktoré nie sú na nikom závislé, ktoré si veria a majú pokoj na duši - tak toto sú sexi ženy. ak sa k tomu pridá aj to, že je múdra, nenadáva jak metla kade chodí a má pozitívny pohľad na svet ... dovidenia - nestraseš sa chlapov 😀

Každý muž je iný, páčia sa mu iné ženy.... a tak je to správe... tvoja otázka je tak obšírna, že na nu nie je možné jednoznačne odpovedať.... Takisto aj prvý krok v sexe, vo vzťahu... každý chlap to vníma inakšie...