icon

Aké zoznamky poznáte?

petronela12sk
13. feb 2020

Ako sa da zoznamit? facebook, internet, tlac? co vyuzivate?

Strana
z2
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
petronela12sk
autor
13. feb 2020

nie vzdy je cas na zivot🙂

romanapb
13. feb 2020

ja som sa zoznámila s manželom a takisto aj kamarátka cez aplikáciu badoo, neviem či to ešte funguje 🙂

janickacrazy
13. feb 2020

@petronela12sk my sme na zoznámili na zoznamke s manželom, ale už neviem ako sa volala, nechala som sa inšpirovať kamoškou, ktorá si tiež tak našla manžela, tak som to riskla a neľutujem

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
amelia000
13. feb 2020

@romanapb aj ja a kamoska sme si na Badoo nasli manzelov 😍

horror
13. feb 2020

Tak sa dnes žije všetci čumia do telefónov. Takže tak sa žije že v ruke mobil, sluchátka v ušiach. Taká je doba. Len chcem povedať že nevýhada zoznamiek je že keď si tam žena založí profil tak behom hodiny má 50 správ! Muži sú veľmi akčný a potom to už uberá na kvalite lebo namiesto zoznamovania budeš každých 50 sekúnd zatvárať správy zúfalcov.

anonym0001
13. feb 2020

@petronela12sk mne sa Badoo nepáči. Používam Tinder. Napísať ti môže len ten, ktorému dáš like. Nie hocikto ako na Badoo.

horror
13. feb 2020

@anonym0001 díky za info toto som napríklad nevedela. Je to veľmi dôležitá funkcia.

matapo
13. feb 2020

@perdulka7 ...veru ze nie je vzdy cas na zivo sa s nikym zoznamit a ani prilezitosti, zvlast ked nam robia spolocnost mali ludia a ti sa odlozit nedaju a je s nimi roboty ze az. Pravdepodobnost ze natrafi slobodna mamicka s dvoma tromi detmi na spravneho muza len tak v obchode alebo na ihrisku je takmer nulova...casu nie je nazvys, tie zoznamky su dobra volba pre taku zaneprazdnenu zienku, po veceroch s niekym napisat, pokecat...

gabsisi
13. feb 2020

@petronela12sk zoznámko.sk o pár dni to bude 6 rokov či som spoznala môjho manžela. Ale tiež tam natrafis na kadekoho. Ja odporúčam..... ak to ešte funguje

lucia851
13. feb 2020

Ja som sa,s manzelom zoznamila cez pokec.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
ingrid2304
13. feb 2020

Pokec.sk

mischelin89
13. feb 2020

Ja som sa vydala cez partneranaurovni.sk 🙂

denden77
13. feb 2020

@petronela12sk u nas to bol pokec 🤘😎

saja1
Autor odpoveď zmazal
queen_mary
13. feb 2020

3 moje kamky maju frajerov cez tinder. Inak toto zoznamovanie chapem. Mladi maju rychly zivot, a napriklad rozcedena mamicka nebude chodit po diskotekach, kavickach a kruzkov, kde snad spozna niekoho...

xeniii
13. feb 2020

Kedysi som aj ja bola na badoo, zoznámila som sa tam so zlatými ľuďmi, ale neviem či by som si bola schopná tak založiť reálny vzťah. Kamarátstvo takto vzniklo nejedno. Ale drahého poznám cez známych 🙂

tomika
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
13. feb 2020

@perdulka7 nie, niekedy nie je cas. Ja som pracovala od 9-17.30 a rano o 7 som vstala aby som stihla pracu a prisla som domov okolo 19.00 - stacilo ist nakupit jedlo, a den bol v haji. Byvala som daleko od centra - takze zabava tak jedine v biliardovom klube/krcme vecer - s ludmi, s ktorymi som si nemala ani co povedat, nie to este nadvazovat vztahy. A mas - zivot ziadny. Mala som 20 rokov. Jediny kontakt so svetom bol internet. Nikdy ma neprestane prekvapovat ako niektore z vas stale maju pocit, ze planeta sa pre vsetkych toci rovnako.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
horror
13. feb 2020

Kedysi v Japonsku bol projekt (ešte v dobe keď neboli smartfóny) že sa dal na krk taký prívesok, čo bol v skutočnosti prístroj ktorý ste si nastavili podľa kritérií že koho hľadáte a keď mal niekto na svojom nastavené tie vaše, tak zapípali keď ste sa minuli. Práve to je v tom to zaujímavé že možno človek s ktorým by si bola šťastná sa denne míňate ale nijako sa nepoznáte tak sa ani nezdravíte. A predsa na ulici nepovieš protiíducemu že hej ty! Vždy tam musí byť nejaká interakcia že ten muž je security v obchode kam chodíme, alebo je pri pokladni kde nakupujeme a vidíme sa dennodenne iba sa pozdravíme ale ani netušíme že by sme si rozumeli. Ja na kávičky chodím, rada si pokecám, ale neopovrhujem ani smartfónom. Veď ide ruka v rukáve. Na kávičke môžem sedieť aj s telefónom v ruke a či ma už osloví v podniku alebo v mobile je mi jedno. Berte to takto a nedelte to na smartfón vs. realita. Oboje sú realita.

kittykat22
13. feb 2020

@perdulka7 prosim ta nebud dolezita. Si povysenecka ako keby si v zivote dokazala nieco tak prevratne, ze o tebe pisu vsetky noviny. Ty perfektna bytost ktora si to vie zariadit. Napis knihu prosim ta - osvietis nas neschopne 😂 To vies, niekto ma narocnu psychicky pracu a nema chut trajdat po kravinach cely vikend len aby chytil chlapa. A tie kecy o tom ako internet skodi - tak to tu zavri, chod z kona prec, odstrihni wifi, aby si nahodou nedopadla sama, nechopna komunikovat.

horror
13. feb 2020

@kittykat22 presne tak. internt za nič nemôže ale ľudia ho robia takým akým je. Len postreh.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
13. feb 2020

@perdulka7 som 13 rokov s manzelom 😂 takze tazko moja. Ty si myslis ze si genialna, dolezita ako ryza v polici, a mas na vsetko recept. Akonahle s tebou niekto nesuhlasi tak je debil a urcite sa ma zle - pretoze ta nepochopil. Zlez z toho mraku dolezitosti.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
13. feb 2020

@horror to mas pravdu. Ale je to hrozne. Ja som cca 15-17 rokov spat zacinala na azete - to bola hrozna sranda 😀 bolo nas tam 500? Bolo tam velmi prijemne prostredie. Takmer vsetci isli z IT, vysokoskolaci - par nas mladsich na strednej ktori mali pristup k internetu 🙂 A teraz 🙈 sodoma gomora. Som tam prisla stiahnut fotky a prislo mi 40rp - pod si vyhonkat za kredit na webku 🙏 najst partnera online asi nebude take jednoduche ako kedysi. Ale mam ludi z okolia co si tam partnera nasli aj v ked je to teraz taka dzungla

kittykat22
13. feb 2020

@horror inak s tym Japonskom si mi pripomenula hikikomori 😀

Strana
z2