Aké zvieratko máte doma?
Ahojte rozhodla som sa zalozit tuto temu sama mam nejake zvieratka doma a reda by som vedela co mate doma vy ?ake zvieratka ake su vase postrehy mozme si tu poradit v chovani, pripadne pomozeme niekomu kto sa nieco chovat chysta. Rada by som keby sme tu vytvorili nieco ako "chovatelske okienko". 😉
my máme chovňu felzumy madagaskarské 4 chovné páry a mladé na predaj
felzuma laticauda samička,
2 ks veľhad dúhový chovný pár,
2 ks morelia viridis yaya pura a sorong /pyton zelený /,
1 ks pyton tmavý, rybičky karasy závojnatky
čvrčky ako potrava pre plazy
a pribudne za týždeň čivavka krátkosrstá ...to čo sme všetko mali boli väčšinou terarijné zvieratká..leguán,chameleon,agamy,gekončíky....atd
@kala17 ahoj máte aj na predaj tú moreliu viridis? dáš sem aj foto či je to to čo si myslím ??? Ďakujem
@marianka79 ahoj jasné foto áno, ale na predaj nie je pripravovaná do chovu má 10 mes.,/žltý a zelený/ na foto je aj bianka s veľhadom dúhovým a nakoniec je felzuma madagaskarská.....
1:nemecký ovčiak 2:kaukazský ovčiak 3:rasa neznáma 4:škrečok a plánujeme ešte mini prasiatko 🙂
Dvoch kocurov a jednu macku. A este snivam (roky rokuce) o akvarku 😉
@kala17 wow tí sú krásny moj má tiež velhada -boa boa a pythona regiusa no a dokúpil si ešte baziliska-Basiliscus plumifrons (Bazilišek zelený) a tomu sa chudákovi zlomil prštek na nožičke šak skáče jak kamzík 😒
tú moreliu si tiež chcel kupit ale bazilisk vyhral
ahoj no predstav si ,že môj muž zase rozmýšla nad baziliškom chce mať chovnú páru nemáš kontakt na niekoho kto ich chová.. felzumy chováme 5 rok...4 chovné páry a potrebuje zmenu ...boa boa mal môj syn, ale predal ho... povedal ,že radšej bude chodiť do posilňovne ako krmiť hada .... 🙂 myši ,potkany.čistenie.. 😖 ..ved to poznáš..
my máme doma cvrčky,mušky na krmenie ,ale potrava pre hady mi smrdí aj ked sa to čistilo ..
.nedávno som predala zajačika ,veľmi milý ,ale malá začala byť chorá tak alergička nám to neodobrila ...a naozaj je už zase od decembra pokoj...
v stredu budeme mať čivavku na foto bielo hnedá bola na výber aj tá čierna ,ale tá tmavá mi nedávala energiu ved to poznáš mi bosorky intuícia. 🙂 🙂 🙂už sa tešíme
My mame maciatko perzskej macky. Od kedy sme ho ale priniesli domov, tak nam casto kaka, skoro po kazdom jedle, neviem, ci je to u maciatok bezne. Davame mu tatra mlieko riedene, surove mlete masko, granulky...po kapsickach malo hnacky, tak tie sme mu davat prestali. Inac som milo prekvapena, ze maciatka su tak rozumne a cistotne, len co sme mu dali macacie WC, hned tam slo, vycikalo sa od vtedy chodi na potrebu len tam, ziadne mlacky a kopky po kobercoch, ako u steniatok sa nekonaju. Mat macicku je ovela jednoduchsie, ani nevydava takmer ziadne zvuky, neotravuje 😀 , vacsinou si vystaci same, je pritulne ako aj psik a netreba ho vencit.
@marianka79 zabudla som klik na odpoved 😉
@kala17 ahoj moj baziliška kupoval v Maxe Pet center doslova ho zachránil lebo tam bol v hrozných podmienkach celý personál sa tomu tešil 🙂 a čivavka krááásna ááááá ja mám čierneho psa 😝 yorkšíra
@katuskapd ja som mala osmačku a musela som ju dat preč lebo v noci moc buntošila to je rarita že je tvoj kludný 😕
Baby, stupila som nasej macicke asi na chvost, alebo na labku, vlastne, ani neviem na co, lebo lezala na gauci a ja som si ju v tme nevsimla, tak som ju pritlacila nohou, ona strasne zamnaucala a potom skyntala, dnes sa stale olizuje na chvoste a na nozicke, nemohla som jej spsobit nejake vnutorne zranenia? Jezisi ja som tava, ale ked ona je taka malicka, ma len dva mesiace a stale si ju nevsimnem... ☹
Ahojte, my mame 🙂 psika a 2 macicky 🙂 Krasne spolu spinkaju 🙂
mame havkaca, hlavne nas drobec sa mu veeeeeeelmi tesi a to tesi aj nas 🙂
malu maltezacku 🙂 svokra ma kanarika, toho nemam rada, robi len strasny bordel.. a kamoska ma somarika a kona🙂 a oproti domu sa nam pasu kozy :D
prosim pomozte mi 😅 chcem mat doma nejakeho vtacika a mamina mi to nedovoli 😢
Máme mačku,je to taká mačacia dáma,veterinár povedal,že je asi krížená s perzskou.

momentalne 2 psy/este 4 steniatka,ale tie odídu/,pieskomily,potkana-mali sme fretku,morciatka,zajacika,rybky aj andulky 😉